Важни писания

неделя, 1 ноември 2020 г.

Те печелят битките, ние ще спечелим войната!

 

Сатанистите обичат да правят злодеянията си на техни любими дати. Те обявиха войната на цялото човечество на 13 март - петък 2020 г. Не само в България, но и в повечето страни в света тогава обявиха извънредното положение и затварянето. Старателно подготвяната от десетилетия ПЛАНдемия започна. Човечеството десетилетия беше сляпо и не виждаше, не чуваше, не разбираше и не искаше и да знае истината. Въпреки официалните документи на „Римския клуб“, „Тристранната комисия“, фондация „Рокфелер“, клуб „Билдерберг“, ООН, Европейския съюз, Световната банка, фондациите "Отворено общество", "Бил и Мелинда Гейтс" и други сатанинско-илюминатски организации, в които съвсем ясно е казано, че трябва да се намали световното население, според Бил Гейтс на първо време с 10-15%, а в крайна сметка от 8-те милиарда човека сега, трябва според тяхните планове да останат между 500 000 и 1 000 000 000 души. Колкото да имат роби и прислуга да ги обгрижва.
ПЛАНдемията направена изкуствено сега, е грижливо планирана в продължение на десетки години с цел масова психоза, насилствено затваряне на държавите и градовете, потъпкване на свободите и правата на хората, финансово разоряване на малките и средни предприемачи, масови убийства, чрез ваксинации и чипизация на населението на земята. Всичко това е ясно от десетилетия, казваха го умни и смели хора заклеймени като "конспиратори".

Ето един храбър американски журналист - Хари Вокс, който още в 2014 година по повод епидемията от "Ебола", показа сценарият за това писан и официално публикуван през 2010 година от фондация "Рокфелер". Ако не знаете, че видеото е правено през 2014 г., щяхте да помислите, че става дума за сегашната 2020 г. Ето и документа на сценаристите в оригинал тук.
Всичко това, което ни се случи днес, е описано подробно там в детайли.
Събрал съм десетки документи по темата и ще ги публикувам постепенно, но все едно, всеки може да ги намери в мрежата, ако има желание. 
Лично моята съпротива започна на 6 април 2020, когато разбрах, какво са ни подготвили, стана ми ясно, че Апокалипсисът започва! Библията ни предупреждава вече над 2000 години за това. Другият интересен човек, който е предупредил в далечната 2018 година, какво точно ще се случи през 2020 е украинският астролог Константин Дараган, при това детайлно описано с удивителна точност.
Първо се включих в групите срещу 5G мрежата - убиец. Свършихме доста неща, например организирахме десетки подписки и жалби до Народното събрание, КРС, МЗ, прокуратурата, общинските съвети и кметовете. Само това искане, което публикувах за индивидуално изпращане до Народното събрание в електронен и хартиен вид беше изпратено от над 4000 души.
Засега само Община Балчик прие решение за мораториум върху изграждането на тези убийствени съоръжения, но борбата продължава.
В това време партия "Възраждане" организираше първите протести в България двата, съответно на 27 януари и на 18 февруари, завършили с арести и полицейски побоища и третия, който беше в разгара на пландемията на 14 май. В него се включихме всички групи срещу 5G, срещу ваксините, родителските организации борещи се срещу Истанбулската конвенция, Стратегията за детето и ЗСУ, всякакви малки и големи съпротивителни групи. Благодарение на Звезделина Каравелова имаме две уникални видеа от събитието, което нито една медия не отрази, за което горещо й благодаря!


През май и юни имаше протести в София главно на родителските организации БРЦК, БРОД и РОД, някои от които заснех на видео.


През юли протестите се разрастнаха, а от 9 юли направо ескалираха, когато президентът Радев ясно застана на страната на народа си срещу мафиотското управление на ГЕРБ.

Върхът беше на 29 юли, когато излязоха 120 000 души да искат оставка на правителството не само от София, но и от цяла България и българи върнали се от чужбина.


Въпреки полицейските побоища на 27 януари, 18 февруари, 10 юли и 2 септември, съпротивата се разрастваше в цяла България. 
Българският народ единствен в Европа и света се бори мъжки през цялата година с повече от 200 протеста досега само в София и безброй други в големите и малки градове, както и в чужбина, където излизат наши сънародници живеещи там. Това което ужаси световното сатанинско задкулисие е, че България доказа практически на света, че няма никаква "пандемия", стотици хиляди протестиращи събрани на площадите от София, страната и света, не се разболяха от измисления коронавирус.
Сега борбата ни навлезе в нов етап. Когато на 22 октомври правителството в лицето на Министерството на здравеувреждането опита да затвори отново страната по заповед на световното сатанинско задкулисие имаше 5 спонтанни протеста само в София. 
Ако не знаете, сатанистите по цял свят започват демоничните си перверзии на 22 октомври и продължават всеки ден до нощта на 31 октомври срещу 1 ноември, когато е кулминацията им в прословутия сатанински Хелоуин. 
Затова, нашата група започна акции пред сградата на Министерството всяка вечер от 17 до 18 часа точно на 22 -ри - всеки работен ден, а няколко други групи организираха  марш в защита на конституцията на 1 ноември - ден на Народните будители. На отровата отговорихме с противоотрова, на мрака - със светлина.

И светлината свети в мрака;
а тъмнината я не схвана.
Йоан 1:5


Първите дни раздавахме тази диплянка и я заведохме официално и в деловодството на Министерство на здравеувреждането. Ето какво писахме във фесбук за една от акциите си:
"Така храбри воини на светлината, днес за трети ден атакувахме Министерството на здравеувреждането и тероризирахме служителите му, преминаващите наоколо ковидиоти с маски и дори един телевизионен екип попаднал ни там в полезрението. С това предупреждение, което от вчера разпространяваме. 
Освен това, в 18.00 тръгнахме по улица "Витошка" и раздадохме листовката на всички магазини и главно заведения по дясната страна на улицата (лявата остава за утре, че ни свършиха листовките) и им обяснихме на персонала, а някъде на управителите и собствениците, че ги очаква ново затваряне от понеделник и ако си искат хляба и бизнеса да идват да ни подкрепят в протестите пред Министерството на здравеувреждането, разоряването, безработицата и домашния арест. Някои веднага ги изхвърлиха в боклука като си тръгнахне, един собственик ни се смееше,  и се кълнеше, че него никога няма да го затворят, някои трескаво ги разграбваха от ръцете ни и ни питаха, какво трябва да направят. Казахме им, че ги чакаме от 17,00 до 18.00 всеки ден пред министерството, ако искат да имат препитание. Утре ще видим дали са умни. Съпротивата продължава!"
Да,  съпротивата продължава вече с това!

 И накрая някои указания. За  нашите хора по места.

Изтегли като PDF

Изтегли и го отпечатай, раздай го на приятели или го разпространи  по електронна поща, чат, фейсбук, входирай го в държавна институция, подпиши го и прати на Народното събрание и правителството, кмета и областния управител. Те ни обявиха война на 13 март, ние вече месеци наред се съпротивляваме, но е време да контраатакуваме.
От 22 октомври протестираме всяка вечер от 17.00 до 18.00 пред Министерството на здравеувреждането. Направете същото пред областните РЗИ. Раздайте го на чиновниците в администрацията, на полицаи и управници за да знаят, че народът се изправя срещу тях. Свалете маските, нахлуйте като свободни хора в МОЛ-овете, търговските вериги и малките магазини, в автобусите, метрото, влаковете, тролеите и трамваите. Влезте смело на пазарите и премахнете огражденията им. И ако видите чиновник или полицай да проверява за маски, му го връчете и му кажeте да не извършва престъпления, защото скоро ще отговаря. 


Изправи се народе български и се бий за свободата си!




"Истината ни прави свободни, а знанието ни дава силата за да познаем истината. Чрез знание към свобода!"


Ако искате да се включите в другата ни акция с предупреждение на всички държавни институции да спрат терора и издевателствата на българския народ влезте в тази страница.
Можете да участвате и в кампанията срещу училищните директори издевателстващи над българските деца.
Също така е добре да изпратите предупреждения на полицейските началници в страната.
Ако сте пострадал от терора във връзка с ПЛАНдемията с получена глоба, написан акт или наказателно постановление и други такива, влезте в тази страница и вижте как да се защитите и изтеглете документи за обжалване, възражения и други.
Оттук можете да изпратите по електронна поща искане за забрана на 5G мрежата убиец до Народното събрание. Защото тя наистина ви убива бавно и мъчително. Вижте и какво казва науката срещу нея.  Подобно искане може да изпратите и на КРС оттук.
А това е най-доброто и пълно разследване за лъжата коронавирус. Важното е хората да прочетат, разберат истината и се спасят. Ако някой ден го изтрият от мрежата, сме го запазили тук. 
А знаете ли че Health Glade дават награда от 1 000 000 долара, на този, който докаже, че изобщо има такъв коронавирус SARS-CoV2? Естествено никой досега не е взел наградата, нито някога ще бъде дадена, защото такъв вирус просто няма.

"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел





ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!


Свържете с нас на: nss_sveti_georgi_pobedonosets @ abv.bg






Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves