Важни писания

вторник, 3 ноември 2020 г.

Клетвопрестъпниците

 

В предходния материал писах за официалното предупреждение, което от 1 ноември отправяме към всички държавни органи с ултиматум да прекратят незабавно разпоредената им от глобалните сатанистки управници в сянка ПЛАНдемия наложена и у нас. Там им казахме, че ако не изпълнят нашия ултиматум ще ги считаме за клетвопрестъпници с всички произтичащи от това за тях последствия.

"Напомняме на всички народни представители, министри, областни управители, кметове и общински съветници, държавни служители и военнослужещи и полицаи, че са полагали клетва да служат на българския народ, да защитават националните интереси, правата и свободите на гражданите и да служат на България. Тези, които я нарушат, ще считаме за клетвопрестъпници със всички произтичащи от тях последствия."

Тъй като много от тях са забравили в какво са се клели, когато са постъпвали на служба им го напомняме:

Народните представители, министър-председателят и министрите

 „Заклевам се в името на Република България да спазвам Конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководя от интересите на народа. Заклех се.“

(клетвата се полага съгласно конституцията чл. 76, чл. 96 и чл. 109)

 

Общинските съветници и кметовете

 "Заклевам се в името на Република България да спазвам Конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководя от интересите на гражданите от... община и да работя за тяхното благоденствие."

(съгласно ЗМСМА Чл. 32. (1))

 

Служителите на МВР

"Кълна се при изпълнение на държавната служба в МВР да спазвам Конституцията и законите на Република България и да изпълнявам добросъвестно, честно, лоялно, обективно и безпристрастно служебните си задължения, съобразно интересите на държавата."

(съгласно Чл. 146. (1) от ЗМВР, а с отделна заповед на министъра полагат и клетва по Етичния кодекс на служителите от МВР с полицейски правомощия.

• Да служат достойно в името на реда и сигурността, като спазват и прилагат Конституцията и законите на Република България.

• Да опазват живота, здравето и законните интереси на гражданите без предубеденост и дискриминация.

• Да оправдават общественото доверие и да бъдат непоколебими в призванието си да служат и помагат на хората.

• Да спазват етичните правила и норми в професионалната си дейност и да работят за изграждането на положителен образ на службите за ред и сигурност.

• Да работят добросъвестно и да спазват стриктно правилата, принципите и нормите на българския полицейски Етичен кодекс.

 

Военната клетва на армията

"Заклевам се в името на Република България да служа честно на народа си, да спазвам Конституцията, законите на страната и уставите на въоръжените сили, да изпълнявам безпрекословно заповедите на своите командири и началници, храбро да защитавам целостта и независимостта на моята Родина и ако се наложи, да дам живота си за нея, за воинската чест и за славата на бойното знаме. Заклех се!"

(Съгласно Чл. 149. от ЗОВС)

 

Лекарската клетва

"Като пристъпвам към изпълнението на лекарските си задължения, тържествено обещавам пред своите учители и колеги, пред целия български народ да работя честно и добросъвестно за опазване и укрепване здравето и щастието на всеки човек, на всеки гражданин на България, на цялото човечество.

В своята професионална дейност винаги ще се ръководя от общочовешките принципи и идеали, от хуманизма и всеотдайността на моите предшественици.

В името на моя Бог и моята религия ще лекувам безкористно всички болни, ще се отнасям грижливо и с любов към тях без оглед на тяхната национална, религиозна, политическа и социална принадлежност. Ще ги изследвам цялостно, с високо чувство за отговорност, с такт и умение и винаги ще създавам обстановка на сърдечност, съчувствие и взаимно доверие.

Обещавам да запазя за своите учители уважението и признателността, които им дължа.

И занапред ще изучавам медицинската наука и с всички сили ще съдействам за нейното процъфтяване. Задължавам се да лекувам въз основа на научни медицински знания и с помощта на съвременни лечебни средства до пълното оздравяване на болния. Няма да се отказвам от лечение даже и тогава, когато не е останала никаква надежда за успех, и няма да прекъсна живота на болния дори и да съм помолен да извърша това.

В интерес на болните ще търся съветите на моите колеги по професия и самият аз никога няма да им отказвам помощ и съдействие.

Обещавам да не предприемам без медицински и социални показания изкуствено прекъсване на бременността.

Заклевам се да не давам гласност на сведенията, които болните ми доверяват, освен ако те представляват опасност за обществото и държавата.

Непрестанно ще подобрявам квалификацията и професионалното умение, ще предавам своя опит и знания на сътрудниците и помощниците си, активно ще участвам в повишаването на здравната култура на населението, в профилактиката на заболяванията и в усъвършенстването на здравеопазването.

Аз всякога ще помня своя лекарски дълг и високата си отговорност пред народа и държавата.

Тържествено, свободно и с чест полагам тази клетва и обещавам да й бъда верен до края на живота си!

В името на Бога, на моите уважавани учители и моя обичан народ - заклех се!"

(Съгласно чл. 89 от Закона за здравето и Чл. 159. (1) от ППЗНЗ  

 

Държавните служители от всички държавни и общински органи

"Кълна се при изпълнение на държавната служба да спазвам и да се ръководя от Конституцията и законите на Република България и да изпълнявам добросъвестно служебните си задължения съобразно интересите на държавата."

(Съгласно Чл. 14. (2) от ЗДС)


Тези, които я нарушат, ще считаме за клетвопрестъпници със всички произтичащи от това последствия за тях.


"Истината ни прави свободни, а знанието ни дава силата за да познаем истината. Чрез знание към свобода!"


Ако искате да се включите в другата ни акция с предупреждение на всички държавни институции да спрат терора и издевателствата на българския народ влезте в тази страница.
Можете да участвате и в кампанията срещу училищните директори издевателстващи над българските деца.
Също така е добре да изпратите предупреждения на полицейските началници в страната.
Ако сте пострадал от терора във връзка с ПЛАНдемията с получена глоба, написан акт или наказателно постановление и други такива, влезте в тази страница и вижте как да се защитите и изтеглете документи за обжалване, възражения и други.
Оттук можете да изпратите по електронна поща искане за забрана на 5G мрежата убиец до Народното събрание. Защото тя наистина ви убива бавно и мъчително. Вижте и какво казва науката срещу нея.  Подобно искане може да изпратите и на КРС оттук.
А това е най-доброто и пълно разследване за лъжата коронавирус. Важното е хората да прочетат, разберат истината и се спасят. Ако някой ден го изтрият от мрежата, сме го запазили тук. 

"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел






ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!


Свържете с нас на: nss_sveti_georgi_pobedonosets @ abv.bg



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves