Важни писания

вторник, 21 април 2020 г.

Атака срещу 5G в КРС

До Председателя на Комисията за радиосъобщения: info@crc.bg 
Копие:
Народно събрание:    infocenter@parliament.bg    
Президент:    priemna@president.bg
Министерски съвет:    primeminister@government.bg
Министерство на здравеопазване: delovodstvo@mh.government.bg
Мобилни оператори:  А1: customerservice@a1.bg
Теленор:   info@telenor.bg
Виваком:   pr@vivacom.bg
ДOM - Гражданска инициатива:     info@bdiom.com 

ИСКАНЕ
 От ...............................................
ЕГН ................................. ;  Email: ……………………

 Уважаеми господин Председател,

Във връзка с доклада „ВЛИЯНИЕ НА ЕЛЕКТРОМАГНИТНИТЕ ПОЛЕТА ВЪРХУ ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА“, намиращ се на интернет страницата на Министерството на здравеопазването от 08 април 2015 година, съм силно обезпокоен/а за здравето на всички българи и хора, пребиваващи на територията на страната. В доклада ясно е написано: "Излагането на електромагнитни полета причинява незабавни биологични ефекти, ако полетата са достатъчно силни. Ефектите варират от стимулиране на нерви и мускули до загряване на тъканите на тялото в зависимост от честотата."
В тази връзка искам да се преустановят всякакви действия за издаване на разрешителни за честоти на всички мобилни оператори в България за 5G мрежи, предвидено в Концепция от януари 2019 година. Според Ваше изказване от 21 ноември 2019 година, се предвижда 5G инсталации да се монтират в България до края на юни 2020 година.
 Екологичният министър на Белгия Селин Фремо 2019 година казва: „Не мога да приема тази технология, ако тя не съответства на стандартите, които трябва да защитават гражданите. Няма значение, че става дума за предизвикващата възторг 5G или друга. Хората от Брюксел не са опитни мишки, които бих продала за печалба. Не можем да оставяме неизяснени въпроси.“ 
Първият град в света покрит с 5G е Ухан. Процесът на заразата там е овладян след демонтиране на 5G. Първият европейски регион, наситен в края на 2019 година с 5G е Северна Италия, където сега има най-много жертви. Китай и Япония са изключили 5G мрежите си, а в Израел са ги забранили. Русия не са ги допуснали заради честотите.
Като гражданин на Република България искам изясняване на въпроса има ли и каква е вредата от 5G за здравето на гражданите в България. До тогава настоявам да не се предоставят честоти за 5G от КРС. Очаквам да ме уведомите за предприетите от Ваша страна мерки по гореизложеното.
Да пазим здравето на всички хора в България! 

.......2020г   Град/село ...................                        С уважение:



И Wi Fi мрежата убива! Махни рутера от дома си!

Можете да изтеглите документа оттук като word формат.

Или оттук във формат pdf за отпечатване.

Не забравяйте да пратите и искането за забрана на 5G мрежата до Народното събрание оттук.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves