Важни писания

сряда, 11 ноември 2020 г.

Приказка за овцете и ДНК-то

Приказка за овцете и ДНК-то

Ковид е информационна война и долна пропаганда!
                                        
Представи си че си собственик на голямо стадо овце. Ти ги стрижеш, доиш, колиш. Но за да имаш сигурна печалба, трябва да положиш определени грижи – да ги ваксинираш, да ги държиш на топло и сухо. За да можеш да източваш живота от овцете, трябва да можеш да ги поддържаш сити, невежи и доволни. Всеки добър стопанин на стадо овце би се постарал да осигури богата храна (бира, хамбургери, турски сериали и футбол) и определено ниво на социална сигурност на овцете си, защото от това зависи неговата печалба. Важно е да може ЛЕСНО да си преброява овцете. Ако се въведе технология, която позволява да виждаш къде се намират твоите овце по всяко време на деня 24/7/365, с радост би вложил усилия и средства за да се сдобиеш с тази технология, нали? А ако се разработи метод като CRISPR, който позволява генно да се модифицират твоите овце, така че да не боледуват и да не се бунтуват, а само кротко да си пасат и да дават мляко, с още по-голяма радост би вложил някой долар. Подобна технология би спестила много разходи за ветеринар, за полицай (пардон, куче) и др.
Има различни начини да бележиш овцете си, за да не се обърква твоето стадо със стадата на другите собственици. Например в 19 век са жигосвали добитъка, по подобие на татуировките в нацистките концлагери. После са им слагали знак на ушите, боядисвали са ги с различни цветове и т.н. В 20 век са се въвели пръстовите отпечатъци и снимката на ретината – така наречените биометрични данни в личните документи. Добитък, домашни любимци и шведи дори биват чипирани (доброволно?), за да могат лесно да ги намират стопаните им, когато се загубят или напият.
Още през 2007 год. е изобретена и патентована невидима лазерна татуировка (на челото или на ръката) за да може добитъка да осъществява банкови операции, покупки и продажби само с едно движение на инфра-ред скенера, като писукащ бар-код в супермаркет.  Трябва само овцете да привикнат да бъдат сканирани с апаратче, долепено до челото, на влизане в съда, на летището, в училище ... уж че им мерят „температурата“ заради някакъв измислен ‚вирус“ муа-ха-ха. Какви тъпи овце!
Още по-добре би било ако няма нужда от въвеждане на специален чип за проследяване, нито татуиране на номер на ръката или челото. Какво би станало ако самите овце имат вътре в себе си, във всяка своя клетка, молекула ДНК, която излъчва специфичен за всяка овца електромагнитен отпечатък, наречен DNA pattern, DNA fingerprint, ID 2020. Вълновата функция на ДНК може да бъде прехващана от мрежа високочестотни кули, които ще бъдат свързани със СУПЕРКОМПЮТЪР. Такива суперкомпютри ще бъдат изградени в 8 европейски страни, вкл. в България. По този начин ще бъде възможно да се прави дистанционна диагностика на жизнените показатели на всяка овца, да й се предписват лекарства от разстояние, без да я посещава ветеринар, да се следи местоположението й. Ще се вижда коя овца с кой овен се чифтосва, какви са нивата на хормоните й, тестостерон, естроген, холестерол, кръвна захар. Ще може да се прави точна прогноза колко ще живее, от какво има вероятност да боледува, дали да й се отпускат кредити от банката, дали е подходяща за експлантация на тъкани и органи. 
С технологията CRISPR ще имаме възможност да коригираме гените на всяка овца, която не отговаря на нашите изисквания за добив на вълна и мляко.
Трябва само да съберем ДНК пробите на всички овце. Трябва да имаме повод да вземаме бокално (от устата) или кръвно ДНК или пък да въведем анти-ген тестове. 
Но как да стане това, без овцете да се досетят, че им събираме ДНК пробите за да ги контролираме и използваме още по-ефективно?
Ще инсценираме ПЛАНдемия уж че има „опасен вирус“. Посредством пропаганда и дезинформация ще внушим на овцете страх за собствения им живот и ще ги задължим да си дават ДНК тестовете. Уж че им правим „тестове“ за някаква корона. По цял ден ще ги бомбардираме със снимки на епруветки с кръв за да свикнат с мисълта, че трябва да си дават тестовете. 
До 2025 година трябва да се въведе световна ДНК паспортизация. И всички овце да бъдат затворени в електронен концлагер. Дистанционна диагностика и следене 24/7 за всяка овца.
Има ли рискове опреация КУРона да претърпи провал? 
Да, най-големият риск е, ако някоя от овцете е прочела освен „Винету“ и някои други книги до края и не вярва на новините от телевизора и на нашите дезинформатори, наречени НОЩ. Такава овца е истинска заплаха за нашето дело защото може да каже на останалите овце каква е истинската цел на целия този цирк и за какво може да се използва ID 2020.
Затова ще блокираме профилите на такива овце, ще назначим специализирана прокуратура, която да ги тормози.
Проучвания на FEMA сочат, че едва когато повече от 30% от стадото разберат какво престъпление се извършва срещу тях, могат да се зародят автентични движения против зомбирането и ДНК паспортизацията.
Поука от тази басня (приказка за овцете и ДНК-то): внимавайте да не събудите овцете, защото има голяма вероятност да се осъзнаят като свободни същества и да заведат съдебни дела срещу бандата престъпници за престъпления срещу човечеството (пардон, стадото). Такива дела биха били по-големи от Нюрнбергския процес.
Ковид е информационна война!
Нашите душмани най-много се страхуват да не би някоя овца да разбере за какво им трябват тези ДНК проби – щом се страхуват от информацията, значи имаме реален шанс да ги разобличим.

Благодаря за текста на моите приятелки от Варна Н. и Д.

"Истината ни прави свободни, а знанието ни дава силата за да познаем истината. Чрез знание към свобода!"


Ако искате да се включите в другата ни акция с предупреждение на всички държавни институции да спрат терора и издевателствата на българския народ влезте в тази страница.
Можете да участвате и в кампанията срещу училищните директори издевателстващи над българските деца.
Също така е добре да изпратите предупреждения на полицейските началници в страната.
Ако сте пострадал от терора във връзка с ПЛАНдемията с получена глоба, написан акт или наказателно постановление и други такива, влезте в тази страница и вижте как да се защитите и изтеглете документи за обжалване, възражения и други.
Оттук можете да изпратите по електронна поща искане за забрана на 5G мрежата убиец до Народното събрание. Защото тя наистина ви убива бавно и мъчително. Вижте и какво казва науката срещу нея.  Подобно искане може да изпратите и на КРС оттук.
А това е най-доброто и пълно разследване за лъжата коронавирус. Важното е хората да прочетат, разберат истината и се спасят. Ако някой ден го изтрият от мрежата, сме го запазили тук. 
А знаете ли че Health Glade дават награда от 1 000 000 долара, на този, който докаже, че изобщо има такъв коронавирус SARS-CoV2? Естествено никой досега не е взел наградата, нито някога ще бъде дадена, защото такъв вирус просто няма.

"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел





ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!


Свържете с нас на: nss_sveti_georgi_pobedonosets @ abv.bg






Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves