Важни писания

четвъртък, 4 март 2021 г.

Съкрушителен удар срещу ПЛАНдемията

 


Искане по ЗДОИ вх. 93-00-34/10.02.2021г.

ДО: МИНИСТЪРА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ДОСТЪП ДО ИНФОРМАЦИЯ

От Константин Георгиев Дичев

 

УВАЖАЕМИ МИНИСТЪР АНГЕЛОВ,

Моля, на основания Закона за достъп до обществена информация /ЗДОИ/ да ми бъдат предоставени документи относно вирусът SARS-CoV-2 от вирусно семейство Coronaviridae, причиняващ заболяването КОВИД-19.

1. Научни доказателства за съществуването на SARS-CoV-2 и използваните методи:

1.1. Изолиране в чист вид на SARS-CoV-2;

1.2. Изследване и разграничаване на отделните щамове на SARS-CoV-2;

1.3. Какви мерки са взети за дискриминиране между SARS-CoV-2 и близкородствени вируси от същата група, като SARS-CoV1, Human-CoV, Urban-CoV, MERS-CoV и други, предпочитащи човешки клетки като гостоприемник.;

1.4. Как медиците разграничават Коронавирусна инфекция от аденовирусна такава, след като симптоматиката при заразяване е идентична;

1.5. Изследване за патогенност на SARS-CoV-2;

1.6. Методи за поставяне на диагноза на заболели със симптоми и изследване на обявените за починали от КОВИД-19 пациенти.;

1.7. Изследвани ли са за патоанатомия починали от КОВИД-19 пациенти и ако не, защо

2. Къде и как МЗ на Р. България е изисквало доказателства по т.1? Искам цялата кореспонденция по този въпрос.;

3. На какво основание е издадена заповед за възникнала ПАНДЕМИЯ ОТ SARS-CoV-2, причиняващ КОВИД-19, февруари 2020г? Какви доказателства използва МЗ, за да обяви и наложи мерки за справяне с пандемията от февруари 2020г до момента?;

4. По какви научни критерии и в коя наука са описани налаганите и постоянно променяните от МЗ мерки над цялото общество?;

Желая да получа исканата информация като копие на хартиен носител и в електронен вид. Считам, че исканата информация следва да ми се предостави, тъй като не представлява лични данни по смисъла на чл. 2 , ал.1 ЗЗЛД. Ако части от исканата информация представляват лични данни, моля те да бъдат заличени, като останалата част от информацията ми бъде предоставена.

10.02.2021 г.

Срокът за отговор на такива запитвания по Закона за Достъп до Обществена Информация е 14 или 30 - дневен в зависимост от изискваната информация. Срокът изтече и получихме писмо, в което или НЕ отговарят на поставените въпроси или казват, че НЯМАТ данни. Ето го тук.

Министерството на Здравеопазването на практика ОТКАЗА да даде тази информация! Защо ли? Даже и БТВ го каза, как ли се изпуснаха?


 


Това интервю на доктор Стефано Сколио обяснява причината. Ясно е защо нали? 


Защото такъв вирус НИКОГА и НИКЪДЕ и от НИКОГО не е бил изолиран! Какво тогава представлява ваксината?

Но този въпрос няма да остане току - така. Следва продължение......

И продължението дойде!

Изпратихме писмо до Президента по този случай. Можете да видите оригинала тук.


ДО ПРЕЗИДЕНТА НА Р БЪЛГАРИЯ

ГРАД СОФИЯ

 

 

Уважаеми г-н Президент,

 

През последните месеци в българското общество все по-ясно се усеща разделението на хората на два враждуващи "лагера" - всеки, обвиняващ другия за направеният от него личен избор. Част от обществото се страхува за загубата на своите човешки права и свободи, а другата - за своето здравословно състояние.

Причините за това настъпило разделение са хаоса, неяснотите и съмненията, свързани с Ковид-19.

В така създалата се ситуация, медиите, правителството и като цяло политическите „елити“ не помагат по никакъв начин този проблем да бъде решен, а се наблюдава точно обратното. Дори се стигна до абсурда някои представители на журналистическата гилдия, която в днешно време и без това е силно компрометирана, да искат затвор за хора, които отказват да се подложат на инвазивни процедури, каквато е и ваксинацията. Всичко това се случва на фона на силно разклатеното доверие в институциите и отговорните лица, които все така упорито отказват да разследват сигналите за множество злоупотреби и не само в здравеопазването, рушейки устоите на държавността и превръщайки се в заплаха за националната сигурност.

Съмненията, че престорената загриженост от страна на държавни и други лица, се ползва като претекст за налагане на дискриминация, а на следващ етап и на медицински фашизъм спрямо инакомислещите, все по-често могат да бъдат срещнати в интернет пространството, където нерядко биват цензурирани, но са тема табу в медийното такова.

Една от основните цели в момента на СМИ изглежда е вменяването на вина и всяването на страх и паника, което е в състояние да доведе до немалко здравословни последици. Съмненията се засилват и от факта, че през годините не бяха подобрени условията в болничните заведения (като изключим няколко PR акции), достъпа до чиста храна, вода и въздух, които доказано подобряват човешкото здраве, а напротив - свидетели сме на това как се изсичат горите, горят се тонове боклук на други държави, не се полагат необходимите грижи за водоизточниците и други ресурси, а храната ни е предимно внос и то със съмнително качество. Опасенията, че хранителната независимост на страната е застрашена се увеличават не само заради избитите през последните години хиляди животни (отново заради предполагаеми вируси, без предоставяне на категорични доказателства), но и заради цялостната политика на Министерство на земеделието, храните и горите. За много българи става все по-трудно да вярват, че тези действия са следствие на глупост и некадърност, а не са умишлени.

 

 

Уважаеми г-н Президент,

Обръщаме се към Вас, в качеството Ви на човекътолицетворяващ единството на нацията, с молба да направите обръщение към Народното събрание и обществеността с искане да бъдат изяснени спорните въпроси по темата Ковид-19 чрез представяне на доказателствата, които българската страна е установила, а не действа само по външно нареждане относно проведените в България изследвания, доказващи изолация на вируса Sars-Cov-2 в чист вид, неговата заразност и опасност въз основа на постулатите на Кох, както и безопасността на маските и използваните през последната година РСR тестове и тяхната надеждност.

 

От Министерство на здравеопазването до този момент не са изпратили исканата информация по т. 1.1, 1.2, 1.3, 1.4, 1.5 и т. 2, която всъщност е най-съществената по визирания проблем. Липсата на компетентност за предоставяне на отговори по съответните точки, ни навежда на мисълта, че те самите не се интересуват от наука, но се опитват да убедят българското общество, че трябва да вярва в нея. А от делата, водени по ЗДОИ, като това за златните концесии, гражданите вече имат горчив опит с отказа на Министерство на енергетиката и МС да покажат публично работните проекти и договорите, въпреки огромния обществен интерес и въпреки спечелените дела на три инстанции. 

 

Именно затова, както и поради факта, че голяма част от българското общество вярва във Вас, се надяваме да предприемете нужните действия, които да спрат спекулациите и психическия терор над българските граждани.

 

Данните от различни източници сочат, че ваксинацията нерядко води до странични ефекти, за които събраните статистически данни са непълни, не само поради факта, че в повечето случаи медицинските лица ги представят за нещо нормално, отричат връзката, въпреки че е очевадна или ги е страх да я оповестят публично, но и защото много граждани не знаят каква е процедурата и към кого да се обърнат в такива ситуации. Липсва и програма за обезщетения на пострадали от ваксини.

Бързото внедряване на ефективна система за събиране на статистически данни и нейната публичност е наложително, не само за страничните ефекти от ваксините, но и за разграничаване на „заболеваемостта“ и „случаите“ (безсимптомните), които предни години по време на т.нар. грипни епидемии не са били отчитани, за да се твърди, че сега се случва нещо извънредно.

 

Единственото необичайно беше високата смъртност последните 2-3 месеца на 2020 г., което, може би съвсем случайно, съвпадна с високия ръст на противогрипната ваксинация!? Какво ще се случи след масовата ваксинация срещу Ковид-19 предстои да разберем.

 

Надяваме се, че цялата информация ще бъде оповестена публично в най-кратки срокове, не само заради факта, че предприетите мерки доведоха до фалита на много предприятия, безработица, правни неуредици и здравни такива (смятани от мнозина за причина за много от смъртните случаи), незачитане на права на гражданите и разделение в обществото, но и поради зачестилите сигнали за налагане на ваксинация от страна на работодатели чрез натиск и заплахи за уволнение, което е грубо нарушение на:

Конституцията на Р България

Чл. 29. (1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.

(2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие.

Конвенцията за правата на човека и биомедицината

Член 2 (Върховенство на човека)

Интересът и благото на човека имат предимство над интереса на обществото или този на науката.

Член 5 (Общо правило)

Всяка интервенция, свързана със здравето, се извършва само със свободно и съзнателно изразеното съгласие на заинтересованото лице.

Това лице получава предварително необходимата информация за целта и естеството на интервенцията, както и за произтичащите от нея последствия и рискове.

 

Няма да се спираме на множеството други закононарушения, които бяха извършени през последната година.

 

Свободата на словото в днешно време е силно застрашена, а защитата й трябва да се превърне в приоритет за всеки достоен българин. В противен случай, рискуваме да се върнем във времената на политически репресии, накъдето изглежда сме се запътили. Отстояването на човешките права е задължително условие за съществуването на всяко свободно общество, за което много хора са дали живота си в миналото.

Да се учим от историята, а не да я повтаряме.

 

П.П. Все още очакваме изпълнение на обещаната от Вас през 2016 г. проверка относно геоинженерството (кемтрейлс) и как се отразява то на човешкото здраве, тъй като тази тема напоследък тревожи все повече граждани. Надяваме се, че констатациите от проверката няма да са в добре познатия ни вече стил, че отново "някой иска да ни „спасява“ от нещо."

 

С уважение:

 

 

Национален Сбор за Съпротива „Свети Георги Победоносец“

https://blogopisezhrabur.blogspot.com/p/blog-page_6.html

https://www.facebook.com/groups/nsssgp/

https://www.facebook.com/NSSSGP


Сега очакваме входящ номер и ще го публикуваме тук. След 20 дена чакане и повторно изпращане на писмото най-сетне получихме входящ номер от президентството. Ето го тук.

Време е някой да удари по масата с юмрук и да потърси сметка от престъпниците от Министерството на здравеувреждането.  Надяваме се това да е президента. 
Оказа се, че има и още две питания по същите въпроси до Министерството на здравеопазването. Едното е на групата Крумови Закони, вижте го тук. 
Другото е на групите Народно Движение "Сърцето на България" и Национално Движение РЕД за граждански контрол.




Общото между всички тях е, че Столичната РЗИ и Министерството на Здравеопазването официално отговарят, че НЯМАТ никакви официални данни и доказателства за поставените въпроси в питанията, нито за съществуването на вируса, нито за ефикасността и лезопасността на ПСР тестовете и "ваксините". Обявената пандемия е една лъжа.




"Истината ни прави свободни, а знанието ни дава силата за да познаем истината. Чрез знание към свобода!"


Ако искате да се включите в другата ни акция с предупреждение на всички държавни институции да спрат терора и издевателствата на българския народ влезте в тази страница.
Можете да участвате и в кампанията срещу училищните директори издевателстващи над българските деца.
Също така е добре да изпратите предупреждения на полицейските началници в страната.
Ако сте пострадал от терора във връзка с ПЛАНдемията с получена глоба, написан акт или наказателно постановление и други такива, влезте в тази страница и вижте как да се защитите и изтеглете документи за обжалване, възражения и други.
Оттук можете да изпратите по електронна поща искане за забрана на 5G мрежата убиец до Народното събрание. Защото тя наистина ви убива бавно и мъчително. Вижте и какво казва науката срещу нея.  Подобно искане може да изпратите и на КРС оттук.
А това е най-доброто и пълно разследване за лъжата коронавирус. Важното е хората да прочетат, разберат истината и се спасят. Ако някой ден го изтрият от мрежата, сме го запазили тук. 
А знаете ли че Health Glade дават награда от 1 000 000 долара, на този, който докаже, че изобщо има такъв коронавирус SARS-CoV2? Естествено никой досега не е взел наградата, нито някога ще бъде дадена, защото такъв вирус просто няма.

"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел





ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!


Свържете с нас на: nss_sveti_georgi_pobedonosets @ abv.bg




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves