Важни писания

четвъртък, 1 април 2021 г.

Предизвестеният провал на изборите


Изборите на 4.4.2021 г. за Народно събрание ще бъдат зрелищно провалени и страната ще изпадне в конституционна криза. Не само, защото датата им 4.4.2021 дава фаталното число 13 (4+4+2+0+2+1). Не само и заради предстоящите фалшификации на гласуването с хартиени бюлетини, както винаги. Нито заради електронните фалшификации, които ще се направят с машинното гласуване (машините са купени от фирма - производител чийто собственик е Джордж Сорос, същите машини, които видяхме, как отнеха изборната победа на президента Тръмп в полза на педофила Байдън). Не и заради сложността на протоколите с крайните резултати, които трябва да попълват членовете на СИК в края на изборния ден.

А заради една безумна, противоконституционна и незаконна - нищожна заповед и указанията към нея на здравния министър Ангелов, която разпорежда избирателите да влизат в изборните секции с маски. 90% от българите са против маските и тази заповед, ще им попречи да упражнят конституционното си право на избор.

Затова организирахме масова кампания и в момента хиляди българи пращат до ЦИК това писмо - предупреждение:


ДО

ЦЕНТРАЛНАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ

ПЛ. „КНЯЗ АЛЕКСАНДЪР I” №1

 ГР. СОФИЯ


От: .....................................................

телефон: ...........................................

електронна поща: ............................

 

Уважаеми г-н Председател!

На сайта на Министерство на здравеопазването са публикувани указания, в които е упоменато, че желаещите да гласуват за парламентарни избори на 04.04.2021 г. трябва да носят маски на лицето в изборната секция.  В сайта на ЦИК се предлагат образователни клипове, указващи начините за гласуване, в които всички „герои“ са с маски. Това изискване, в такъв важен ден, е недопустимо, поради:

   - влизането с прикрити части на лицето в сградата на изборната секция се явява предпоставка за престъпление, от страна на недоброжелателни лица, във важния изборен ден

   - дискриминация, защото нарушава изборните права по Конституция /чл. 42 (1) ; чл. 57 (1) във връзка с чл. 29 (2) и чл.52 (4)/

   - противозаконност – „ЗАКОН ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НОСЕНЕТО НА ОБЛЕКЛО, ПРИКРИВАЩО ИЛИ СКРИВАЩО ЛИЦЕТО“ /чл.2; чл.4/

Във връзка с това, като пълноправен български гражданин на Република България, имащ конституционното право да упражня изборните си права, държа да ми бъде дадена следната информация:

1) Как ще ми бъде гарантирано конституционно установеното право на глас при условие, че твърдо заявявам, че няма да наруша  ЗАКОНА ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НОСЕНЕТО НА ОБЛЕКЛО, ПРИКРИВАЩО ИЛИ СКРИВАЩО ЛИЦЕТО, тъй като при нарушението му, подлежа на наказание /чл.6 (1) / и спрямо заповедите на МЗ, към които ЦИК явно се придържа, цитираният закон е в съответствие с чл. 5 (1) от АПК.

2) Ако ми бъде отказано това право, на какво нормативно основание  ще се случи това? От кое длъжностно лице и в кой държавен орган?

3) Ако ми бъде потвърдено правото да гласувам с открито лице, бих искал да ме уведомите за реда, по който ще се случва това. Ако ми откажете правото на гласуване,  ще бъда принуден да заведа дело за дискриминация и нарушаване на конституционните ми права при упражняване правото ми на изборен глас, като и че по този начин извършвате престъпление:

 *Наказателен кодекс, Раздел III. Престъпления против политическите права на гражданите

Чл. 167. (1) Който чрез насилие, измама, заплашване или по друг незаконен начин пречи на някого да осъществи избирателното си право или да бъде избран или да гласува на референдум или да участва в подписка за произвеждане на референдум, се наказва с лишаване от свобода от една до три години и с глоба от хиляда до десет хиляди лева.

(5) Когато деянието по ал. 1 - 4 е извършено от длъжностно лице при или по повод изпълнение на служебните му задължения, наказанието е лишаване от свобода от две до седем години и глоба от десет хиляди до тридесет хиляди лева.

Предупреждавам Ви, че ако не излезете незабавно с решение за свобода на гласуването във всички секционни избирателни комисии в страната без маска, ще си потърся правата по съдебен ред.

С уважение: ..................................

Образецът на писмото във формат DOCX можете да изтеглите и използвате и оттук. Теглете или копирайте, допълнете вашите данни и пращайте на електронната поща на ЦИК с копие до МЗ.

ЦИК   cik@cik.bg 

МЗ     delovodstvo@mh.government.bg   

Ако не вземат мерки до събота с решение за отмяна на задължителността на маските в избирателните секции, изборите ще бъдат провалени и атакувани пред Конституционния съд.

Бяхме предупредили ЦИК с тези писма в петък. Те не решиха нищо до събота. В неделя опитахме да гласуваме в няколко училища в район "Света Троица". Ето какво се случи...


Следва подаване на жалби в ЦИК, прокуратурата и съда за нарушението на конституционното право на гласуване. И разбира се, както обещахме го направихме!

 

Национален Сбор за Съпротива „Свети Георги Победоносец“

https://blogopisezhrabur.blogspot.com/p/blog-page_6.html

https://www.facebook.com/groups/nsssgp/

nss_sveti_georgi_pobedonosets@abv.bg

https://www.facebook.com/NSSSGP




1 коментар:

  1. Благодарим ти, Сарс.
    Изпратихме го. Нашите права за гласуване са нарушени. "Изборите" в БГ търпят провал, както (надяваме се) и цялата спец-операция КУрона. Варненска група, Н и Д!

    ОтговорИзтриване

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves