Важни писания

събота, 1 януари 2022 г.

Денят е 12 януари 2022 г., 12:00 часа

10 януари 1997 г. - датата беше =1

Време е да поставим психопатите и социопатите - дегенерати на мястото им, някои в затвора, други в лудницата. Докога ще позволяваме на шепа сбърканяци да тровят живота ни и да се опитват да ни изтребят, за да "намалят въглеродния отпечатък"? Чухте ли малоумието на поредния откачалник за споделения душ? Готвят ви и тесла с цените на телефоните, тока, парното, газта, водата, цените на храните растат главоломно, а заплатите намаляват, ако все още ги имате, ако не са ви затворили за пореден път, ако фирмата ви не е фалирала заради безумните "зелени сертификати", а предстоят и нови и нови удари поради откачените идеи на глобалистките изроди за поредните "зелени сделки", "въглеродни отпечатъци", "парникови ефекти", "поредни щамове" на измислени от тях пландемии, и в резултат - намаляване числеността на хората, чрез отровни инжекции с графенов оксид,  за да "спасяли природата"!!! Олицетворението на тези "спасители" е психично болната Грета Тунберг - дъщеря на наркомани.
Докога ще позволяваме на разни отрепки да плашат хората от телевизора с измислен вирус, само и само да ги принудят да се набодат с поредните отровни инжекции - този път с графенов оксид? България е оцеляла 10 000 години, откакто е създадена в зората на историята, създала е 8 държави в Евразия, раздала е щедро езика си, азбуката си, писмовността си, културата и държавно-творческите си традиции на десетки народи в Азия и Европа, разпространила е своята цивилизация на два континента.
Нима ще позволим на нашите родни "управници", назначени с фалшифицирани избори, превърнали се в жалки слуги на световното задкулисие на глобалистките уроди, да продължават да тероризират българския народ, да водят изтребителна война срещу нас, след като извършиха държавен преврат в петък - 13 март 2020 година с въвеждането на извънредното положение,  в изпълнение на пъклените планове на външните си господари? 
Докога ще търпим гаврата с децата ни в училищата? Маски, отровни инжекции, "дезинфекция" с отровни хлорни препарати на класните стаи, вредни и болезнени тестове? Докога ще гледаме примиренчески въвеждането стъпка по стъпка на електронния концлагер, надминаващ и най-ужасните образци на ГУЛАГ и Освиенцим взети заедно? Затваряния, маски, изолации, "зелени сертификати" лишаване от право на труд, разоряване на дребните и средните предприемачи, разхищаването на милиарди левове, народни пари в отрови, "тестове", убийствени инжекции, и плащания на подкупни журналистически мисирки и псевдолекари - убийци - достойни последователи на доктор Менгеле, и всякакви други подлоги на глобалистите, натрапващи новия световен ред, обявили се срещу Род, Народ и Родина?
Време е всички тези държавни изменници и национални предатели, да бъдат поставени на мястото им - на бунището на историята. Отделно, ще отговарят за престъпленията си не само на този свят пред правосъдието, но и в отвъдния, пред големия Съдник, който ще им въздаде според делата им.

Датата е 12.01.2022 г. 12:00 часа, 

мястото е София, пред Народното Събрание!


"Съединението прави силата!" и е време, обединеният и сплотен народ, да покаже на слугите си - народните представители и министрите - къде им е мястото, и на кого трябва да служат - на суверена, който ги е изпратил там за представителна демокрация. А не на задкулисни външни и вътрешни врагове - психопати и сатанисти като Клаус Шваб, Бил Гейтс, Джордж Сорос, Ротшилд, Рокфелер и прочие долнопробна измет. Защото, ако представителната демокрация е узурпирана от престъпници, предали и продали Отечеството си, народът си я взема обратно и упражнява властта си с пряка демокрация, както и стана на 10.1.1997 г. Време е да се случи и на 12.1.2022 г. и на двете дати - числото е 1 - ново начало. Светът се пробужда, вълната на съпротивата бушува по цялото земно кълбо. 
България е неразделна част от световната вълна, която ще помете останките от стария терористично-диктаторски ред и ще възцари Царството на Истината, Свободата и Справедливостта! 

"Ако Господ е откъм нас, кой може да ни излезе насреща?"
Още на 3 януари при откриването на Народното Събрание ги предупредихме какво ги чака. И официално заведохме в деловодството им нашите искания. На 12 - ти ще им потърсим сметка как са ги изпълнили. Защото ние сме народа, а те са наши слуги!


"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел




"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!



Присъедини се към воините на светлината! Свържете с нас:
 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves