Важни писания

събота, 11 декември 2021 г.

Няма да оставим "народните избранници" на спокойствие...

Народните представители да не си мислят, че ще карат безоблачен мандат.  От първия им работен ден на 3 декември 2021 г. ги посрещнахме подобаващоЗащото изборите за Народно Събрание бяха проведени от нелегитимно служебно правителство, назначено от президента в нарушение на Конституцията. Отделно, те бяха и нагло фалшифицирани с "машинното гласуване", проведено с машини и софтуер произведени от фирми на Джордж Сорос. Е, ние бяхме там пред Народното събрание и за пореден път им го казахме...

Предходния ден на 2021.12.02 бяхме изпратили по електронната система нашите искания до Народното Събрание:

ИСКАНИЯ
Към Народното Събрание

Уважаеми Дами и Господа народни представители,
Ние в качеството си на представители на българския народ като част от суверена, поставяме своите неотменими искания към вас, нашите служители в народното представителство – Народното Събрание: 
1. Пълна и окончателна отмяна на тоталитарната диктатура, въведена на 13 март 2020 г. във всичките и форми и наименования: "извънредна епидемиологична обстановка“, „пандемия“, „затваряне“, „карантина“, „зелени сертификати“, „мерки“ и др. подобни по повод измислената и натрапвана от СЗО и стоящото зад нея световно финансово-управленско задкулисие  ПЛАНдемия. 
2. Отмяна на всички приети закони или поправки в закони, въвеждащи диктаторски практики и ограничаващи правата и свободите на човека и гражданина направени в периода след 13 март 2020 досега по повод на ПЛАНдемията. 
3. Отмяна на антисемейното и антидетското законодателство – прокарващо джендър и ЛГБТ идеологии и практики. Пълна забрана на организации пропагандиращи такива идеи, на първо място – онези със задгранично финансиране. Приемане на закони защитаващи и подкрепящи, включително финансово,  нормалните семейства от мъж и жена и техните деца.
4. Преки и безусловни парични обезщетения на всички безработни българи, загубили работата си след 13 март 2020 г., както и на всички предприемачи фалирали или пострадали в оборотите и работата си заради „мерките“.
5. Пълна и безусловна забрана на 5G мрежата до доказването по безспорен начин чрез честни научни изследвания, че микровълновото излъчване не вреди на хората, животните и растенията.
6. Пълна забрана на задължителните „ваксинации“, особено тези с генно-модифициращи препарати в експериментална фаза, за чиято безвредност не носят отговорност, нито производителите, нито медицинските служители, нито държавата. Проверка на всички досега прилагани „ваксини“ в независими лаборатории за съдържанието им и въздействието им върху хората, преди да бъдат предлагани на желаещи доброволна ваксинация. Абсолютна забрана на ваксини създадени от фирми или институти финансирани или свързани с Бил Гейтс, Джордж Сорос и Рокфелер. Отмяна на членове от 58 до 63г от Закона за здравето.
7. Абсолютна забрана на поставянето на електронни чипове на хора и домашни животни.
8. Забрана, разтуряне и съд за всички организации пропагандиращи антибългарски, античовешки, антиобществени и противоестествени идеологии и политики, особено такива с тайни структури, ритуали и идеологии.
9. Отказ от участие в „зелената сделка“ на Европейския съюз и налагане на българско вето на такива и подобни политики прокарвани с цел срив на енергетиката  и промишлеността на България и Европа. 
10. Поддържане на ветото за приемане на Македония в ЕС. 

От Национален Сбор за Съпротива „Свети Георги Победоносец“ - 
26.11.2021 г.  гр. София

После официално входирахме и това:

До:

Народното Събрание

Главния прокурор на РБ

Върховния Административен Съд

Върховния Касационен Съд

Омбудсмана на РБ

Висшия Адвокатски Съвет

Копия:

Министерски съвет

Президент на РБ

 

 ИСКАНЕ

 

от  НСС "Свети Георги Победоносец"

подписано с цифров електронен подпис и 

връчена чрез държавната „Система за 

сигурно електронно връчване“

 

ОТНОСНО: Обявяване на  Министерския съвет за нелегитимен поради противоконституционно назначаване и обявяване на заповедите на Министъра на здравеопазването за нищожни.


 Уважаеми Дами и Господа,

Настояваме да упражните правомощията си по член 150 от КРБ и да сезирате Конституционния съд по следния казус:

1. Министърът на Здравеопазването, както и целият състав на МС е назначен в нарушение на член 109  от Конституцията, изискващ членовете на Министерския съвет да полагат пред Народното събрание клетвата по чл. 76, ал. 2. Изискването на тези членове от Конституцията е императивно и не подлежи на тълкувания.

2. В Конституцията е ясно казано в чл.99 (5) „Ако не се постигне съгласие за образуване на правителство, президентът назначава служебно правителство, разпуска Народното събрание и насрочва нови избори в срока по чл. 64, ал. 3. Актът, с който президентът разпуска Народното събрание, определя и датата на изборите за ново Народно събрание." Тоест, Президентът първо назначава правителството и чак след това разпуска парламента, именно за да може новият Министерски съвет първо да положи клетвата по чл. 109 във връзка с чл. 76 ал. 2.

3. Настоящият служебен министър на здравеопазването, както и останалите министри и министър-председателят не са полагали такава клетва пред Народното Събрание, нито при първия си, нито при втория си мандат в двете поредни служебни правителства.

4. При липса на положена клетва пред Народното събрание, министрите не могат да встъпят в длъжност и са нелегитимни, а всичките им актове са нищожни, доколкото са издадени от неоправомощен по конституционния ред орган на властта. Същото важи и за актовете на Министерския съвет като колективен орган на управление.

5. Има вече създаден такъв прецедент при избора на съдия Венета Марковска за член на Конституционния Съд, при който тогавашният президент Плевнелиев напусна залата и тя не можа да положи изискуемата клетва и съответно не встъпи в длъжност.

6. Съществува и Решение № 1 от 16 януари 1992 г. по конституционно дело  № 18/91 г. за тълкуване на чл. 76, ал. 2 от Конституцията прогласяващо, че „Народните представители, неположили клетва по чл. 76, ал. 2 от Конституцията, не са встъпили в изпълнение на пълномощията си.“

7. Всеки един съд има правомощията да разреши въпросът по същество въз основа на Решение № 10 от 6 октомври 1994 г. по к. д. № 4/94 г., на Конституционният Съд.

Във връзка с гореизложените аргументи моля, да сезирате Конституционния съд за образуване на конституционно дело със следните искания:

1. Обявяване на назначения от Президента Министерски съвет за нелегитимен. 

2. Обявяване че Президентът на Република България е извършил грубо нарушение на Конституцията в чл. 109 във връзка с чл. 76 ал 2, доколкото е назначил служебно правителство, което е положило клетва пред него, а не пред Народното Събрание. С това си деяние той заобикаляйки народното представителство си е присвоил противоконституционно народния суверенитет в нарушение на чл. 1 ал. 3 и чл. 4 ал. 1  от Конституцията. 

3. Да се отменят всички актове на Министъра на здравеопазването като нищожни.

2021.12.02 г.

Град София


С уважение: 

Национален Сбор за Съпротива "Свети Георги Победоносец"

Изпратихме и двете писма с искания на всичките 240 народни представители и по електронните им пощи, защото деловодството на Народното събрание се направи на разсеяно и не ни даваше входящ номер на важните ни 10 искания. След това пратихме съобщение и до 508 журналисти в медии из цяла България с копия на нашите искания. Да видим, дали ще ги отразят... 

Както казахме, ще следим работата на народните представиители под лупа и ще ги вкарваме в правия път, ако решат да слугуват на чужди антибългарски интереси, както винаги досега е ставало. Този път да му мислят...

Борбата продължава и в съда и в институциите, скоро отново на улиците и площадите.

 Защото 10 януари 2022 г. наближава....



"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел




"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!



Присъедини се към воините на светлината! Свържете с нас:
 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves