Важни писания

петък, 19 ноември 2021 г.

И тези избори са фалшифицирани

Още преди изборите на 4 април 2021 г., предупредихме за готвените фалшификации с машинното гласуване. Не че и при хартиеното гласуване няма фалшификации. И изобщо считаме, че има ли електронно гласуване има проблеми.
А ето и специално за машинното гласуване защо е опасно, забележете, това е писано още през 2015 г.!

Предупредихме ЦИК още през март, че нарушават Конституцията с изискването да се гласува с маски в избирателните секции. Въпреки това ни възпрепятстваха да упражним правото си на глас. След изборите от ЦИК ни се извиниха с писмо в което казваха, че всъщност сме имали право да гласуваме без маски. Наши близки кандидат-депутати внесоха искане за касиране на изборите по този повод, но без успех, получиха откази.
За изборите проведени на 14 ноември 2021 г., вкарахме 5 наши съратници в кандидат-депутатските листи на партия БНО, за да имат имунитет при сериозните ни акции, като тази в МОЛ "София" и да могат да говорят свободно истината по телевизиите по време на избирателната кампания.
Е, изборите на 14 ноември 2021 г., също бяха безскрупулно фалшифицирани. Започваме да публикуваме доказателствата тук:
  • На първо място, бяха открити между 400 и 600 допълнителни, несертифицирани машини за гласуване, (по официални данни, а в действителност никой не знае колко са били), за които не знаеха нито ЦИК, нито правителството. Дали са участвали в изборите, никой не можа да каже...
  • На второ място, машините изобщо не са защитени от промяна в софтуера за гласуване. "Запечатването" с пломби на вратичките позволяващи достъп до софтуера нищо не гарантира. Защото машината за гласуване е един обикновен компютър на чиято дънна платка има USB портове, WiFi и Bluetooth интерфейси, че даже и слот за SD карта памет. Достъпът до всички тях е безпроблемен, дори и при запечатана машина.
Ето какво казва един истински професионалист  по темата за машинното гласуване в коментарите в блога на Пейо: "Фундаменталното предимство при нормалното гласуване е, че остава физическа следа. Тоест бюлетините могат да се преброяват много пъти от различни хора. Добавянето и махането на бюлетини също оставя физически следи, които биха могли да бъдат открити (задръстена канализация, опушени тавани, надути чанти, подобни подписи). При изцяло електронните машини не остава никаква следа от избора, освен тази в самата машина. При някакъв проблем, няма никакъв начин за проверка дали запомнените резултати отговарят на истината. Няма начин и за възстановяване на резултатите при загуба на данните.  Единственият начин да се решат горните проблеми, е да се отпечатва изборът, избирателят да го проверява и да го слага в урна (иначе се губи тайната на вота). Което свежда цялото упражнение до използването на една много скъпа химикалка. В Америка доскоро се ползваха предимно електронни машини за автоматично преброяване които четат бюлетините оптично (като тото фишовете) или директно като перфокарти. Какви проблеми има с тях можете да видите в „Hacking Democracy“ 



и „Recount“. 

Това беше в Америка преди 20 години. Е, дойде и у нас! И ето - "резултатите" не закъсняха. Вижте машинния протокол и ръчния протокол от една избирателна секция в район "Подуяне" - София. Забележете, как машината за гласуване е "изчислила", че ПППП - Политическа партия "Продължаваме Подмяната" на Кирил Петков и Асен Василев е "спечелила" 103 гласа в тази секция, а членовете на Секционната Избирателна Комисия ръчно са преброили само 23 гласа за тях! И това е само началото!


Но освен това, изборите имаха и друг порок. Проведе ги нелегимно правителство, което е назначено в противоречие с конституцията. Предприели сме всички мерки да бъде свалено по законния ред, включително поискахме съдействие от партиите и медиите.
Но сега направихме още един ход в правилната посока. Нашите кандидати за народни представители в листите на БНО обжалват резултатите от изборите съгласно правилата в Изборния кодекс. Ето как:

До: Президента на Република България Председателя на Върховния Касационен Съд Председателя на Върховния Административен Съд Главния Прокурор на Република България
ОСПОРВАНЕ

на законността на изборите за народни представители, проведени на 14-ти ноември 2021 г., на основание чл. 305, ал. 1 от Изборния Кодекс

От ................................................ кандидат за народен представител в ......... МИР ......... от името на ПП БНО (Българско Национално Обединение) Уважаеми г-н Президент на Република България, Уважаеми г-н Председател на ВКС, Уважаеми г-н Председател на ВАС, Уважаеми г-н Главен Прокурор, На основание чл. 305, ал. 1 от Изборния Кодекс, ОСПОРВАМ законността на изборите за народни представители, проведени на 14-ти ноември 2021 г. пред Вас, в качеството Ви на органи по чл. 150 ал. 1 от Конституцията на Република България, като настоявам, по силата на чл. 305, ал. 2 от Изборния Кодекс, да сезирате Конституционния съд за произнасяне относно законността на изборите за народни представители. Изборите са проведени от нелегитимно служебно правителство, назначено в нарушение на Конституция на Република България. Мотивите за това са следните. МОТИВИ: 1. Министерски съвет е назначен в нарушение на член 109 от Конституцията, изискващ членовете на Министерския съвет да полагат пред Народното събрание клетвата по чл. 76, ал. 2. Изискването на тези членове от Конституцията е императивно и не подлежи на тълкувания. 2. Настоящото правителство, не са полагали такава клетва пред Народното Събрание, нито при първия си, нито при втория си мандат в двете поредни служебни правителства. 3. При липса на положена клетва пред Народното събрание, министрите не могат да встъпят в длъжност и са нелегитимни, а всичките им актове са нищожни, доколкото са издадени от неоправомощен по конституционния ред орган на властта. 4. Има вече създаден такъв прецедент при избора на съдия Венета Марковска за член на Конституционния Съд, при който тогавашният президент Плевнелиев напусна залата и тя не можа да положи изискуемата клетва и съответно не встъпи в длъжност. 5. Всеки български съд има правомощията да разреши делото по същество въз основа на Решение № 10 от 6 октомври 1994 г. по к. д. № 4/94 г., на Конституционният Съд. На основание чл. 305, ал. 2 от Изборния Кодекс, настоятоявам да сезирате Конституционния съд за произнасяне по същество относно законността на проведените избори за народни представители на 14.11.21 г. Дата: ................................2021 г. С уважение: ………………............


Битката ще я водим до победата!

"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел




"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!



Присъедини се към воините на светлината! Свържете с нас:
 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves