Важни писания

четвъртък, 7 май 2020 г.

Коронавирусът и 5G


Както знаете Facebook и YouTube наложиха невиждана досега цензура върху свободното слово. Даже изтриха каналите на Дейвид Айк. Цели групи или отделни потребителски профили се заличават безпощадно ако си позволят да кажат опасната истина за "трите кита"  на новия световен ред - изкуствено създаденият в лабораториите  коронавирус Covid 19 в дъното на което стои Бил Гейтс, ролята на мрежата убиец 5G в разрушаването на имунитета, здравето и живота на хората и правеща този вирус опасен и смъртоносен и предлаганото "решение" с нановаксината на Бил Гейтс, която едновременно ще направи две неща - ще убие шест милиарда души, а останалите около един милиард ще чипира и вкара в електронния концлагер. Тук съм спасил някои видеозаписи, които безмилостно се преследват и унищожават в световната мрежа от слугите на сатаната. Гледайте ги за да разберете плановете на нашите врагове и как ние да ги провалим и спечелим войната със сатанистите-педофили-човекоубийци. Изтритите от мрежата видеозаписи на докторите Рашид Бутар и Джуди Майковиц, която смела жена впрочем лежа и в затвора.

А от този филм ще ви настръхнат косите. Свалете го оттук и го разпространявайте навсякъде. https://drive.google.com/file/d/1jokmEK8Vs5aEtYVgu_ciRw8aniCc4NkY/view?usp=drivesdk
и субтитрите. 
https://drive.google.com/file/d/1jspuU6Zwq-TA0d_S4UD3nCfJjaG1pvJY/view?usp=drivesdk





Но ние ще спечелим войната срещу сатанистите. Апокалипсисът започна, но ние имаме могъщата подкрепа на Господ Бог и неговите легиони от ангели.
"Ако Господ е откъм нас, кой може да ни излезе насреща?"





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves