Важни писания

вторник, 5 май 2020 г.

Военно комюнике



Допълнено и обновено към 06.05.2020 г.
Новини от местата на военнните действия!
Здравейте бойци, воини и войводи от войската на светлината!
До момента нашето предупреждение и искане,  (ултиматум на английски) за забрана на 5G мрежата-убиец в БългАрия е прочетено 9,684 пъти. Не можем да кажем колко от вас са го изпратили🤗 до народните представители. Неизвестно е колко пъти е копирано направо от страницата и изпратено по електронна поща с трите ви имена написани отдолу.🧾📧📩📨. Много от вас са го свалили като Word документ за преработка и пращане по електронна поща или като pdf за отпечатване и изпращане в хартиен плик по обикновената поща до Народното събрание. Вярно, около 20 дни, някои пощи на някои народни представители бяха блокирани от прекомерно много електронни писма 📨📧📩🤗 Надявам се така да е била препълнена и обикновената им пощенска кутия за хартиени писма🤗
Докато ние си играехме на електронна война, на фронтоветв в света се случи следното: В Англия запалиха 49 кули с 5G  антени и една в Северна Ирландия. (Значи общо 50, в в Кралство Великобритания и Северна Ирландия) 16 в Холандия (Кралство Нидерландия) две в Кипър, (гръцката част), една в Италия (оказа се 4G горката, но и те са вредни и убиват) пропускам 3 взривени и запалени в Обединените Арабски Емирства (ОАЕ) още през 2019 година, 2 в Полша и две в Русия около Владикавказ и вече 1 в Белгия. А на мирния фронт, когато ние започнахме атаката на 15 април, в 42 града, общини, области и провинции 5G беше забранено или спряно. Сега са повече от 400 места, само в Италия са над 300 общини, забрани го града Брюксел, държавите Словения и Швейцария, в Русия Путин забрани конкурсите за даване на лицензи за 5G, което е същото, редица общини в Англия, Австралия, САЩ, Нова Зеландия, спряха 5G. Особено се радвам на гръцкото градче Каламата, което при напълно изградена 5G мрежа, забрани пускането й, защото жителите разбраха истината, че след 6 месеца ще бъдат импотентни (за жените безплодни). Впрочем, наши технологични електронни издания се подиграваха с Каламата, но аз им пожелавам на тези тъпаци да изпитат последствията от 5G върху себе си, по надолу от пъпа. Не съм жесток, просто искам да дам урок на малоумниците, които си мислят, че парите ще им дадат щастие.
С една дума започваме да надделяваме над враговете в световната война за оцеляване на човечеството. Продължаваме битката! Пращайте ултиматума за забрана на 5G- мрежата убиец на Народното събрание.
Освен това, изпратете същия текст на вашите кметове, общински съветници и областни управители, местните поделения на РЗИ, местните и националния омбудсмани, министрите, Комитета за регулиране на съобщенията, на журналистите в медиите, особено на онези глупаци твърдящи че 5G е "безвредна". На ръководителите на трите мобилни оператора  им предложете, щом толкова настояват за тази технология убиец да дадат личен пример като станат опитни мишки. Нека си инсталират антените около собствените къщи и офиси и да ги наблюдаваме 6 месеца как се пържат като в микровълнова фурна.🤗☢️☣️ Пратете документа на всички свои приятели и познати, отпечатайте го, който има възможност и го дайте на хора без компютърни умения да го пратят по пощата. Децата ви да го залепят на входовете на блоковете и на спирките. Ако членувате в партии и други организации, поставете въпроса и там и раздайте документа с искане за подкрепа! И т.н. Не забравяйте как постигнахме мораториума върху шистовия газ и бутнахме сатанинската Истанбулска конвенция!👍  Сега в света, скоро и у нас ще направим същото!
Бъдете силни, смели и дейни:
"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата.
Заради това приемете Божието всеоръжие, за да можете се възпротиви в лош ден и, като надвиете всичко, да устоите.", както казва свети апостол Павел.
Напред българи, с нами Бог!
Победата ще е наша.
Ако Господ е откъм нас, кой може да ни излезе насреща?🤗
#Stop 5G



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves