Важни писания

сряда, 20 май 2020 г.

Програма на въстанието

Изтегли документа като pdf
За БългАрия!🇧🇬🇧🇬🇧🇬
Бойци и командири от армията на светлината!😎 Всеки ден печелим малки победи, но ни трябва решително сражение в София, за да обърнем войната в наша полза. За да ни последва цяла България. На първо време трябва да постигнем следното:
1. Пълна и окончателна отмяна на карантината, независимо от това как е наречена "извънредно положение, обстановка и т.н."
2. Преки финансови обезщетения на всички 500,000 и повече безработни българи, загубили работата си между 13 март и 15 юни. И на всички предприемачи фалирали или вървящи към фалит заради карантината.
3. Отмяна на всички приети закони или поправки в закони направени в периода 13 март - 15 юни, както и антибългарските такива насочени срещу семейството, децата, здравеопазването и образованието приети в предходен период.
4. Пълна и безусловна забрана на 5G мрежата-убиец.
5. Пълна забрана на задължителните ваксинации. Проверка на всички ваксини в независими лаборатории за съдържанието им и проверка на въздействието им върху хората, преди да бъдат предлагани на желаещи доброволна ваксинация. Абсолютна забрана на ваксини създадени от фирми или институти финансирани или свързани с Бил Гейтс. Държавно искане за Международен съд за педофила и масов убиец Бил Гейтс.
6. Абсолютна забрана на поставянето на електронни чипове на хора и домашни животни.
7. Забрана, разтуряне и съд за всички тайни общества и организации като ротарианци, масони, илюминати, тамплиери и прозводните им. Конфискация на имуществата им.
8. Забрана, разтурване и изгонване от България на всички соросоидни НПО-та създадени и финансирани или ръководени от Сорос и подобни нему. Конфискация на имуществата им.
9. Конфискация на имотите и съд за Ахмед Доган, Делян Пеевски, Бойко Борисов, Цветан  Цветанов, Иван Костов и други такива мутро-олигарси.
С постигането на това ще приключи първия етап на въстанието. След това при завземането на политическата власт ще градим Нова България. И помнете думите на апостол Павел: "...защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Когато това стигне 1000 споделяния, ще знам, че имам готова армия. И го отпечатайте и разпространете!😎
За БългАрия!🇧🇬🇧🇬🇧🇬

Времето наближава!
Така, воини на светлината! Фейсбук, Туитър и Гугъл взеха да трият всички Q. Трият и групи и профили срещу ваксините, 5G, измамния коронавирус, срещу Бил Гейтс и Сорос, поддръжниците на президента Тръмп, разобличители на масонско-илюминатските заговори, борците срещу самолетните аерозолни отрови, чипирането, банковите грабители, протестиращите срещу натрапваните джендър идеологии и изобщо на всички борци или дори само несъгласни със Новия Световен Ред на сатанинските управници. Скоро фейсбук ще остане пустиня пълна само с техни зомбита. Какво да се прави?🤔 Много пъти съм писал да се подготвите отсега, докато не е станало късно.
1. Свалете си Телеграм или Signal и ги използвайте само тях. Изтрийте WhatsApp (който е на фейсбук) и Viber (който е още по-мракобесен дори от фейсбук) и Skype, който е на Бил Гейтс.
2. Направете си профили във Vkontakte и Parler. И в двата, защото не се знае какво става в Русия. На 1 юли приеха закона за СНИЛС (нещо като нашия ЕГН) без която карта си извън живота, не можеш да влезеш в администрация, банка, здравно заведение и т.н. скоро ще се превърнат в електронен концлагер точно като китайския.
3. Вземете телефоните на всичките си приятели от фейсбук и се запознайте лично на протестите. Поддържайте с тях връзка извън всякакви електронни системи.
4. Определете си някакви познати на всички явки като места за събиране при извънредни положения.
5. Когато ни изгонят или подтиснат напълно в сегашните социални мрежи, минаваме към план Б - Вконтакте и Парле, виж точка 2.
Ако спрат или ни блокират и там минавате на Телеграм и Сигнал, виж точка 1.
6. Ако изключат внезапно интернет и телефоните да знаете, че сме провалили плановете им за постепенно налагане на електронния концлагер и са решили да играят грубо. И ако някой не се е сетил още, тогава и банкоматите и POS терминалите няма да работят. Парите ви в банките ще бъдат блокирани.💸💸💸💸💸💸 Ще обявят открита диктатура с военно или извънредно положение. Бъдете готови за това и действайте смело, виж горе за явките в точка 4. Съберете се там.
7. Тръгвайте към центровете на всеки град и село и блокирайте администрацията. Ще се появят водачи и ръководители, които знаят плановете за съпротивата.😎
Бъдете смели и помнете "Ако Господ е откъм нас, кой може да ни излезе насреща!" Ние ще победим!
За България!🇧🇬🇧🇬🇧🇬
9.9.9
2020



"Истината ни прави свободни, а знанието ни дава силата за да познаем истината. Чрез знание към свобода!"


Ако искате да се включите в другата ни акция с предупреждение на всички държавни институции да спрат терора и издевателствата на българския народ влезте в тази страница.
Можете да участвате и в кампанията срещу училищните директори издевателстващи над българските деца.
Също така е добре да изпратите предупреждения на полицейските началници в страната.
Ако сте пострадал от терора във връзка с ПЛАНдемията с получена глоба, написан акт или наказателно постановление и други такива, влезте в тази страница и вижте как да се защитите и изтеглете документи за обжалване, възражения и други.
Оттук можете да изпратите по електронна поща искане за забрана на 5G мрежата убиец до Народното събрание. Защото тя наистина ви убива бавно и мъчително. Вижте и какво казва науката срещу нея.  Подобно искане може да изпратите и на КРС оттук.
А това е най-доброто и пълно разследване за лъжата коронавирус. Важното е хората да прочетат, разберат истината и се спасят. Ако някой ден го изтрият от мрежата, сме го запазили тук. 
А знаете ли че Health Glade дават награда от 1 000 000 долара, на този, който докаже, че изобщо има такъв коронавирус SARS-CoV2? Естествено никой досега не е взел наградата, нито някога ще бъде дадена, защото такъв вирус просто няма.

"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел





ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!


Свържете с нас на: nss_sveti_georgi_pobedonosets @ abv.bg




6 коментара:

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves