Важни писания

вторник, 12 май 2020 г.

Как ще умрат банкерите

Прословутата антена в София до банката на ъгъла на "Раковска" и "Аксаков", която десетки пъти беше снимана и пускана по групите като пример за 5G. Специално отидох да я проверя днес. Не е такава. Или дори да е, засега излъчва 4G сигнал. Това е добрата новина. Лошите са няколко. Вижте замерването с Electrosmart на 10 метра от стълба на тротоара показва 62 в жълтата част  и близо вече до опасната граница 70, която ще я изпрати в червения сектор. (за Electrosmart повече тука. https://blogopisezhrabur.blogspot.com/2020/04/5g_25.html?m=0)
На това място се засичат сигналите на общо 9 различни 4G антени, безброй Wi-Fi рутери и няколко идиотски Bluetooth устройства. Това за минувачите.  Другата лоша новина е за банкерите. Не знам кой е в кабинета чийто прозорци са на 3 метра от антената, но го съветвам спешно да си намери друга работа и да бяга от тази сграда веднага. Дори на по-ниско платена работа. Сигурен съм че Electrosmart  ще покаже в кабинета му 95. А другата лоша новина е за живеещите в кооперацията срещу банката от другата страна на улицата. Дотам са вече 12 метра. Но ги съветвам да си продадат незабавно апартаментите и да отидат да живеят на вилата или в селска къща в предградията. Друг е въпросът, кой ще им купи апартаментите след тази публикация.🤗😁
 
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves