Важни писания

неделя, 14 февруари 2021 г.

Домът на ужасите в Стара Загора

Национален сбор за Съпротива "Свети Георги Победоносец"

Получихме оплаквания от хора от Дома на инвалида в Стара Загора, както е известен там. Пускаме тук снимки и аудиозаписи от Фейсбук и призоваваме всички добри българи да помогнат на тези нещастни хора, тероризирани заради измислената пландемия. А ние ще се постараем директорката да получи сурово, но справедливо наказание!










Това копираме от Facebook:

Поредното безумие в дома на инвалида. Не само че хората са поставени под карантина, но и сградата е запечатана. Никой няма право да излиза на двора. Асансьорите са спрени. Блокирани сме вътре в сградата. След като на 05.02. дома на инвалида беше превърнат в пункт за имунизирането на външни хора...... сега има домуващи с положителни тестове
😡
По нареждане на директорката всички врати бяха заключени и асансьорите бяха спрени. Персонала си се прибра по къщите. Само санитарки, сестра и охрана има в момента в дома..... И нареждането: ако правят проблеми, викай полиция.
😡
Забравих да допълня че положителните са двама. Останалите сме заключени за да ни изследват от понеделник нататък."
Явно случващото се сега е обичайно защото се е случвало и предходната 2020 година при първото затваряне. Ето още един разказ на жена от дома за оня период без редакция:
"Извинявай че се забавих но днес ми се подпали главата направо. Ще ти опиша предишната карантина. Изкараха жена със съмнение за ковид на 29.01. Приеха я в болница. На първи февруари плъзна слух че ще затворят първия етаж за карантина. Били сме контактни. Но не ни затвориха. На 03.02.ни направиха тестове и бяха отрицателни. На 05.02. дойде полиция и връчи на всеки поименно предтисание за карантина. Запечатаха етажа и забраниха на хората от другите етажи да идват тук. Можеха да излизат през главния вход. Започнахме да питаме какво става. Казаха че такива са нарежданията и нямаме право да излизаме от стаите. В същото време от главния вход вкараха външни хора вътре в дома да ги ваксинират. Ние отидохме да питаме директорката какво става. Тя обаче се заключи в кабинета и викна полиция. Казала им че сме я нападнали и аз съм била тартор на група разярени двайсетина човека. Полицията дойде право при мен. Другите също ги събраха в коридора. Обяснихме че сме били 6 човека и никой не е бил разярен. Само сме искали да ни се обясни какво става. Когато полицията си тръгна тя прати сестрата да ми каже да отида в кабинета и. Аз обаче не слязох. Пак като сега в петък етажа го запечатаха и стояхме заключени до понеделник. Сега по същия начин в петъка се запечата целия дом обаче. Те си отидоха по къщите. Предписанието беше залепено преди да се обяви карантина и преди тестовете. Днеска се оказа че има още трима съмнителни и им направиха и PCR тестове."
Да, фашистко-комунистическите методи явно са си открай време там.
Ето и аудиозаписите за сегашното положение:
Тъй като получихме сигнали, че аудиозаписите не се отварят, можете да свалите всички заедно в компресиран RAR файл оттук.

Първи има проблем, работим за отстраняването му
Трети има проблем, работим за отстраняването му
Четвърти има проблем, работим за отстраняването му
Пети има проблем, работим за отстраняването му
Шести има проблем, работим за отстраняването му
Седми има проблем, работим за отстраняването му
Осми има проблем, работим за отстраняването му
Девети има проблем, работим за отстраняването му

Призоваваме всички честни и почтени медии и държавни институции за съпричастност, защото в противен случай, ще действаме ние от НСС "Свети Георги Победоносец". Даваме срок до утре 15 февруари 2021 г. на министър Деница Сачева от МТСП да назначи пълна проверка по случая и накаже виновните длъжностни лица, в противен случай ще го направим ние.



Изпратихме и този сигнал:

До 

Г-жа Деница Сачева

МТСП

Копия:

Президента на Р България

Министерски съвет

Омбудсман на Р България

Всички български медии.

 

 

Уважаема г-жо Сачева

 

Национален Сбор за Съпротива „Свети Георги Победоносец“ получи оплаквания от хора в неравностойно положение в Дом за Възрастни с Физически Увреждания в Стара Загора, известен като Дом на Инвалида.

По повод измислената пландемия, тези хора са поставени под жестока карантина сравнима с концлагер.

Събраната от нас информация от Фейсбук, снимки и и аудиозаписи сме публикували тук.

https://blogopisezhrabur.blogspot.com/2021/02/blog-post_14.html

 Искаме да назначите проверка по случая още утре - 15.02.2021 година и при установени нарушения и посегателства върху правата и свободите на хората настанени там, а именно насилствени ПСР тестове, ваксинации, носене на маски, заключвания по стаите, спиране на асансьорите, забрана за излизане на двора и други, представляващи нарушения на правата им по чл. 29 ал. 2 от Конституцията, незабавно да накажете всички виновни длъжностни лица съобразно деянията им включително с уволнения и даване за разследване в прокуратурата.

 

Това не е нито жалба, нито сигнал, нито молба, а ултиматум. При неизпълнението му, ние ще вземем съответните мерки.

 

Национален Сбор за Съпротива „Свети Георги Победоносец“

 

 

14.2.2021 г.

Гр. София

 

Вече получихме входящи номера за това писмо първто от президенството, след това от омбудсмана и накрая Министерски съвет, но не и от МТСП още.



Междувременно вчера - 15. януари, докато правехме Народния събор на съпротивата под надслов "За хляба и свободата и правото на труд" в София пред храма "Света Неделя" и раздадохме 1500 диплянки от този вид, в Дома на инвалидите Стара Загора се е случило следното (копираме го от Телеграм канала на съпротивата):
Група, говорих с Майя и Спаска от Дома за инвалиди в Стара Загора. Днес почти целия етаж е отказал бързите тестове, обаче изродите са вписали в документацията "отказал" и насила са взели на всички. Държали са им главите и ръцете и са им бръкнали болезнено в носовете. Хората молят да намерим някоя медия да си кажат мъката. Днес е отишло само някакво скапано Старозагорско радио, репортерката е била от ГЕРБ и е отразила само директорката.“
За чест на медиите в България, една от 1000 е написала нещо по случая!
Всъщност се отчете и БНР, поздравления за тяхната обективност.
Наша активистка от Национален Сбор за Съпротива "Свети Георги Победоносец" в Стара Загора ни изпрати снимките на тези престъпници.







Забележете как са нарушили член 29 ал. 2 от Конституцията:
Чл. 29. (1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.
(2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие.

Извършеното в Дома на инвалидите в Стара Загора е престъпление описано в Наказателния кодекс като геноцид!

Ние от Национален Сбор за Съпротива "Свети Георги Победоносец" няма да го позволим! В момента обмисляме организирането на автопоход до Стара Загора за да поставим самозабравилата се директорка на мястото й - в затвора!

Следете страницата, скоро ще има допълнение по развитието на събитията.

На 05.04.2021 г. получихме първи отговор от МТСП, по-точно от АКСУ - Агенция за качеството на социалните услуги. Смятаме, че лъжат, затова ще продължим да търсим истината.

"Истината ни прави свободни, а знанието ни дава силата за да познаем истината. Чрез знание към свобода!"


Ако искате да се включите в другата ни акция с предупреждение на всички държавни институции да спрат терора и издевателствата на българския народ влезте в тази страница.
Можете да участвате и в кампанията срещу училищните директори издевателстващи над българските деца.
Също така е добре да изпратите предупреждения на полицейските началници в страната.
Ако сте пострадал от терора във връзка с ПЛАНдемията с получена глоба, написан акт или наказателно постановление и други такива, влезте в тази страница и вижте как да се защитите и изтеглете документи за обжалване, възражения и други.
Оттук можете да изпратите по електронна поща искане за забрана на 5G мрежата убиец до Народното събрание. Защото тя наистина ви убива бавно и мъчително. Вижте и какво казва науката срещу нея.  Подобно искане може да изпратите и на КРС оттук.
А това е най-доброто и пълно разследване за лъжата коронавирус. Важното е хората да прочетат, разберат истината и се спасят. Ако някой ден го изтрият от мрежата, сме го запазили тук. 
А знаете ли че Health Glade дават награда от 1 000 000 долара, на този, който докаже, че изобщо има такъв коронавирус SARS-CoV2? Естествено никой досега не е взел наградата, нито някога ще бъде дадена, защото такъв вирус просто няма.

"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел





ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!


Свържете с нас на: nss_sveti_georgi_pobedonosets @ abv.bg








1 коментар:

  1. Снабдете ги с Хлоен диоксид"/ ЦДС/ за пречистване питейната вода и да поят от нея всички, в т.ч. и положителните!Разрешено е от министър Кунчев 2012, под номер 1436-1/ 10.12.2012г. На сто процента излекуване! научно доказано! На 0700-1 литър питейна вода ако е от 3000 ппм, от 4 мил. до осем милилитра ЦДС, разделено на осем равни части да пият на всеки час-до час и половина по 1/8 от водата, За два-три дни, няма помен от вируса след което за профилактика когато искат?!Влезте в сайта на Андреас Калкер-биофизик изследовател на Хлорен диоксид, за терапевтично ползване!В този случай, персонала може да се върне, да работи и да се възползват от това лечение, спокойно! 0500 лт, е 65 лв.ще стигне за всички!

    ОтговорИзтриване

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves