Важни писания

сряда, 24 февруари 2021 г.

Битката срещу 5G мрежата - убиец

Национален Сбор за Съпротива "Свети Георги Победоносец" не е изоставил и фронта на борбата срещу 5G мрежата убиец. Да припомним някои неща, които сме правили досега. В началото през пролетта на 2020 година направихме първия протест срещу 5G мрежата убиец в София, а през лятото ни последваха Варна, Бургас и Пловдив. Така, електронно се запознахме с решителни и борбени хора в страната. Направихме няколко подписки с искане за забрана на тази мрежа-убиец. Три в София, внесени в Народното Събрание, една във Варна и една сега и в Бургас. Междувременно, будни и осъзнати хора в Балчик, Враца, Мездра, и в Ямбол, направиха подписки и ги внесоха в Общините си. Резултатите не закъсняха. Общинските съвети в Балчик и Мездра, приеха решения за временна забрана (мораториум) на 5G мрежата-убиец на тяхна територия. 
Обаче областният управител на Враца е спрял решението на Общинския съвет в Мездра и го е върнал за преразглеждане. И за съжаление не е прегласувано! 
А Общинският съвет на Ямбол изобщо е отказал да проведе местен референдум по въпроса!
В София също зациклихме, Бойко Никифоров от Русе успя да образува дело в Административния съд, срещу неспазването на срока от Народното събрание да разгледа последната от трите подписки с искане за спиране на 5G мрежата - убиец. Но се оказа точно днес, че също е прекратено. Но ще обжалваме пред горната инстанция.
Какво стана в Бургас? Там нашите хора също  внесоха подписка срещу 5G мрежата - убиец в Общината, Общинския съвет и Областната управа. 




Развитието там, тепърва предстои. А във Варна, поради мълчаливия отказ на Общинския съвет да разгледа предложението в подписката, нашите хора ще водят дело. Но там дори и главният архитект на Община Варна подкрепя съпротивата срещу 5G което му прави чест на този достоен човек.
С една дума, неравната битка продължава. Ние няма да се предадем и ако трябва ще сменим тактиката. Но за това друг път. А сега вижте долу досегашните ни прояви.

Да започнем с първата ни успешна електронна кампания през 2020 г. в която над 4000 българи изпратиха по електронна поща, а някои и на хартия, до всички народни представители "Искане за забрана на 5G мрежата-убиец в България". Тя продължава и досега.
Другата ни инициатива беше "Атака срещу 5G в КРС" Тя също в момента е в ход.

Ето и някои други наши писания по темата:







"5G - електронният концлагер"  


А това е една убийствена научна статия на професор Мартин Пол: "Ролята на 5G в епидемията от коронавирус в Ухан, Китай" Оказа се, че той не е пръв, такива научни изследвания е имало още в СССР, а сега и руски учен отново повдигна темата. 

И като говорим за наука, ето страница с научни изследвания за вредата на 5G мрежата - убиец.  Да продължим по темата:


"5G мрежата е оръжие за масово унищожение!"  

Тук имах лична разправия с Асен Григоров по темата: 

"Ако Господ е откъм нас, кой може да ни излезе насреща?" 


Тук следяхме в кои държави палят 5G антени: "Смърт на 5G мрежата!"  


Спечелихме и сериозна битка в общественото обсъждане на "стратегията за цифрова трансформация":  "Първа победа!" 


А тук има спасени видеа, изтрити от фейсбук и Ютюб на запалени кули-антени на 5G мрежата - убиец по цял свят. "Боят настава..."  


Така че, храбри воини на светлината, битката ще продължава до пълна победа!




"Истината ни прави свободни, а знанието ни дава силата за да познаем истината. Чрез знание към свобода!"


Ако искате да се включите в другата ни акция с предупреждение на всички държавни институции да спрат терора и издевателствата на българския народ влезте в тази страница.
Можете да участвате и в кампанията срещу училищните директори издевателстващи над българските деца.
Също така е добре да изпратите предупреждения на полицейските началници в страната.
Ако сте пострадал от терора във връзка с ПЛАНдемията с получена глоба, написан акт или наказателно постановление и други такива, влезте в тази страница и вижте как да се защитите и изтеглете документи за обжалване, възражения и други.
Оттук можете да изпратите по електронна поща искане за забрана на 5G мрежата убиец до Народното събрание. Защото тя наистина ви убива бавно и мъчително. Вижте и какво казва науката срещу нея.  Подобно искане може да изпратите и на КРС оттук.
А това е най-доброто и пълно разследване за лъжата коронавирус. Важното е хората да прочетат, разберат истината и се спасят. Ако някой ден го изтрият от мрежата, сме го запазили тук. 
А знаете ли че Health Glade дават награда от 1 000 000 долара, на този, който докаже, че изобщо има такъв коронавирус SARS-CoV2? Естествено никой досега не е взел наградата, нито някога ще бъде дадена, защото такъв вирус просто няма.

"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел





ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!


Свържете с нас на: nss_sveti_georgi_pobedonosets @ abv.bg






Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves