Важни писания

неделя, 28 февруари 2021 г.

Проверка на патриотичността на партиите

 

Национален Сбор за Съпротива "Свети Георги Победоносец"
започна действия за разобличаване на лъжливите политици и антибългарските партии, предвид предстоящата избирателна кампания и изборите на 4 април за Народно Събрание. 
Изпратихме официални писма със запитвания до парламентарно представените партии в които им предоставяме факти и им задаваме въпроси за настоящата ПЛАНдемия и тоталитарната диктатура въведена у нас по този повод под диктата на СЗО и им искаме ясен и точен отговор за техните становища по тези въпроси. Както и какви действия са предприели или ще предприемат по този проблем, ако спечелят изборите и имат представители в новото Народно Събрание.
Такива писма са изпратени и на основните извънпарламентарни партии, а сега ги изпращаме и на всички партии и коалиции, които са регистрирани за участие в изборите. Освен това, текстът ще бъде изпратен и на всички медии в България с приложен списък на входящите номера, с които е регистриран в деловодството на съответната партия, (които са дали такива естествено, защото някои просто не дават).

Тъй като има несъществени разлики в писмата до различните партии, даваме само някои от тях като пример. Започваме с тези до партиите "Възраждане", ГЕРБ, "Обединени Патриоти", БСП и ДПС.

ДО Г-Н КОСТАДИН КОСТАДИНОВ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПП „ВЪЗРАЖДАНЕ“

 А П Е Л

УВАЖАЕМИ Г-Н КОСТАДИНОВ,

Учудващо е, че в началото на 2020 година никой от управляващите в България не се досети за един доста отдавна известен документ: „Сценарии за бъдещо развитие на технологиите и международно развитие“ - Доклад на фондация „Рокфелер“ и Глобална Бизнес Мрежа (GBN) от месец май 2010 г.. В този Доклад ясно са очертани ЧЕТИРИ СЦЕНАРИЯ за развитието на света, като в краткосрочен план периодът е до 2030 година. Първият сценарий се отнася именно до ПАНДЕМИЯ. В Приложения към нашето писмо, предлагаме на Вашето внимание да се запознаете (ако не Ви е известен този документ) с кратки извадки от сценария, озаглавен „СТЪПКА „ЗАКЛЮЧВАНЕ“, описващ съвсем идентично ситуацията, в която живеем от 2020 г. В допълнение ще кажем и друг факт: на 18.10.2019 г. в Ню Йорк, в Центъра за здравна сигурност „Джон Хопкинс“ се проведе „Събитие 201“, под ръководството на Ерик Тонер, доктор по медицина, ръководител на екипа и старши учен в Центъра. “Събитие 201″ симулира огнище на нов зоонотичен коронавирус, водещ до тежка пандемия, докато не бъде открита ефективна ваксина (актуално точно сега) или докато 80-90% от световното население не придобие собствен имунитет. https://www.youtube.com/watch?v=0-FQbhkWYuY&feature=emb_title От този момент нататък инфекцията ще се проявява като ендемично детско заболяване. (честито на печелившите; могат да вземат мерки отсега). Интересно защо, „случайно“ след събитието „избухна епидемията“ в Китай.

Освен това, има достатъчно данни, като тези:

Канадските служители в областта на общественото здраве нямат данни за изолиране на пречистен SARS-COV-2, където и да е по света. Университетът в Торонто, McMaster University, Sunnybrook HSC & Mount Sinai Hospital нямат записи за изолиране на вируса " COVID-19. Международният център за ваксини към Университета в Саскачеван - Няма данни за изолиране на вируса COVID-19. И не са само те.

Г-н Костадинов, НСС „Свети Георги Победоносец“ работи за възстановяване достойния живот на българския народ чрез оповестяване на Истината за сценария, в който от месец март 2020 година е вкаран всеки един гражданин на Република България. Отправяме апел към Вас да запознаете с горепосочените факти вашите съратници, защото в настоящия ключово важен момент – времето преди изборите, всеки българин, независимо от професия, социален или политически статус има моралното и конституционно право да знае истинската причина, поради която българския народ бе хвърлен в психически и емоционален ужас, бяха игнорирани обнародвани в ДВ нормативни актове на държавата. В резултат, бяха погазени правата на българите:

- Конституция на Република България – Чл. 29 (2); Чл. 38; Чл.52 (4);

- Закон за ограничаване носенето на облекло, прикриващо или скриващо лицето (ДВ брой 80/11.10.2016 г.) - Чл. 2 (1); Чл.4 (1), (2);

- Конвенция за защита правата на човека и на човешкото достойнство във връзка с прилагането на постиженията на биологията и медицината: Конвенция за правата на човека и биомедицината (ратифицирана със закон, приет от 39 –то Народно събрание на 26 февруари 2003 г., ДВ, бр. 21 от 2003 г. В сила за Република България от 1 август 2003 г.)

- Чл. 2; Чл. 5 - Административнопроцесуален кодекс - Чл.5 (1), (2)

Човеците се раждаме свободни Свише и по Конституция!

НИЕ, БЪЛГАРИТЕ, НЕ УЧАСТВАМЕ В МЕДИЦИНСКИ ЕКСПЕРИМЕНТИ!

Много са вече будните българи, които знаят истината, но никой от управляващите не я каза, нито има намерение да я каже дори и сега, в предстоящата изборна надпревара! През 2020 г. върху българското население, заради тиражираната лъжа от „пандемия „ковид-19“, бе оказан психологически терор, провокиращ страх за живота, което доведе до психически и физически здравословни последици. На българските лекари бе внушено, че са неспособни да се справят с някакъв нов, непознат за никого „вирус“ и те отказаха адекватно професионално лечение на потърсилите ги за помощ пациенти. В болниците бе провеждано лечение, стъпило на погрешни основи, което доведе до смъртни случаи. Всичко, което се разигра на гърба на българите, е наказуемо по Наказателен кодекс – Чл. 108 а, /в частта му, конкретизираща чл. 128 (2): „продължително разстройство на съзнанието“, чл. 143 (1)/ ; Чл. 387, (1)

Г-н Костадинов, ВСИЧКИ, живеем върху театрална сцена, аранжирана от глобалния бизнес и корпоративен елит - изживяващ се като земен господ и сме тикнати от него в роли на „управляващи стадо“ и „стадо“. Реализирането или провалянето на плана за рестарт на човешката цивилизация, в който ролите на последните ще изчезнат, зависи от степента на събуждане на „актьорите“! Съвременните потомци на древния български ген, на най-стария народ в Европа, предствителите на който са пръскали знание, морал и култура по света, НЕ ПРИЕМАМЕ СВЕТОВНАТА ЛЪЖА ЗА ИСТИНА?!

П.П. Истината сме заявили в писма и до министър Красимир Вълчев – вх. ном.18-112/24.02.2021 г.; министър Христо Терзийски – вх. ном. 489700-845/24.02.2021 г.; министър-председателя Бойко Борисов (вх. ном. очакваме след няколко дни); директора на СДВР старши комисар Георги Хаджиев – вх. ном. 513000-10817/24.02.2021; депутати.

ПРИЛОЖЕНИЯ:

1. Из Доклад на фондация„Рокфелер“ и Глобална Бизнес Мрежа (GBN) – май 2020г.

2. Университет „Макгил“, Торонто

3. Интервю с доктор Дейвид Мартин - защо ваксините на Модерна и Пфайзер, всъщност не са ваксини, а са генна терапия.

 

НАЦИОНАЛЕН СБОР ЗА СЪПРОТИВА „СВЕТИ ГЕОРГИ ПОБЕДОНОСЕЦ“

„И светлината в мрака свети; и мракът я не обзе!“ (Йоан 1:5)

Пълният текст с приложенията във формат на PDF е тук.
Ако искате да пратите подобно писмо до избрана от вас партия, ето го в docx формат, което можете да преработите.


Ето и писмото до Парламентарната Група на  ГЕРБ в Народното Събрание. Можете да го изтеглите за преработка оттук.





Писмото до ПГ на БСП в Народното Събрание.



И писмото до ДПС.




А това е писмото до "Обединени Патриоти".



Продължаваме да ги изпращаме до останалите партии регистрирани за участие в изборите на 4 април 2021 г. Следете на тази страница за новости, техните отговори и обещания, ако получим такива.

А междувременно ги пращаме и на Областните управители със следното придружително писмо: 

НА ВНИМАНИЕТО НА Г-Н/ЖА  .........................., 
ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ  - ............................

Уважаеми/а г-н/жа Областен управител,
 
До управляващите Република България са изпратени писма, чрез които се считат за уведомени относно ФАКТА, че пандемия „ковид-19“ не е проблем, действително пряко засягащ здравето на обществото, а е световен сценарий, разработен още през 2010 г. От управляващите се изисква да прекратят действията си, с които са вкарани от глобалния корпоративен елит в работата му по унищожаване на националните държави и държавни структури. Управляващите също така са уведомени, че гражданите са наясно, че от месец март 2020 г. грубо са погазени гражданските и човешките права на всички граждани в България, независимо от социален статус, политически статус, обществен статус, професия, религия и т.н. 
Към писмата са подадени в „Приложения“ информации, които пращаме и на Вас, за да се запознаете.

Писмата са ДО:
Министъра на вътрешните работи - вх. ном. 489700-845/24.02.2021
Министъра на образованието и науката - вх. ном.: 18-112/24.02.2021
Министър-председателя Бойко Борисов – на 24.02.2021 г.
Старши комисар Хаджиев , Директор на СДВР - вх. ном.: 513000 -10817/24.02.2021 г.
Парламентарна група на ГЕРБ - вх. ном.: ПГ-139-00-10/26.02.2021 г.
Парламентарна група на БСП -вх. ном.: БСП-314/26.02.2021 г.
Парламентарна група на ДПС - вх.ном.: ПГ-139-00-11/26.02.2021 г.
Парламентарна група на "Обединени патриоти" - вх.ном.: ПГ-139-00-9/26.02.2021 г.

От председателите на парламентарните групи се изисква след запознаване с фактите, парламентарните групи да излязат с РЕШЕНИЕ за действия или с предложения за действия.

Повече информация: 

"Национален Сбор за Съпротива "Свети Георги Победоносец"

https://blogopisezhrabur.blogspot.com/2021/02/blog-post_28.html  

Досега са ги получили Областните управители на Благоевград, Пловдив, Стара Загора, Ямбол, Бургас, Варна, Русе, Враца, Кюстендил, Плевен, Сливен.
Можете да се включите в инициативата като копирате горния текст (или го изтеглите оттук в docx формат), преработите го за Кмета на вашата община и му го пратите за сведение.

Още по темата:


Едно видео на наша съратничка за този доклад на фондация Рокфелер заснето на Втория ни Народен Събор проведен на 15.2.2021 г. в София.

Ако някой иска да види оригинала на доклада на фондация Рокфелер може да го направи оттук.


И още едно видео още от 2014 г. на разследващия журналист Хари Вокс.



"Истината ни прави свободни, а знанието ни дава силата за да познаем истината. Чрез знание към свобода!"


Ако искате да се включите в другата ни акция с предупреждение на всички държавни институции да спрат терора и издевателствата на българския народ влезте в тази страница.
Можете да участвате и в кампанията срещу училищните директори издевателстващи над българските деца.
Също така е добре да изпратите предупреждения на полицейските началници в страната.
Ако сте пострадал от терора във връзка с ПЛАНдемията с получена глоба, написан акт или наказателно постановление и други такива, влезте в тази страница и вижте как да се защитите и изтеглете документи за обжалване, възражения и други.
Оттук можете да изпратите по електронна поща искане за забрана на 5G мрежата убиец до Народното събрание. Защото тя наистина ви убива бавно и мъчително. Вижте и какво казва науката срещу нея.  Подобно искане може да изпратите и на КРС оттук.
А това е най-доброто и пълно разследване за лъжата коронавирус. Важното е хората да прочетат, разберат истината и се спасят. Ако някой ден го изтрият от мрежата, сме го запазили тук. 
А знаете ли че Health Glade дават награда от 1 000 000 долара, на този, който докаже, че изобщо има такъв коронавирус SARS-CoV2? Естествено никой досега не е взел наградата, нито някога ще бъде дадена, защото такъв вирус просто няма.

"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел





ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!


Свържете с нас на: nss_sveti_georgi_pobedonosets @ abv.bg







Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves