Важни писания

събота, 12 февруари 2022 г.

Луков марш 2022

Българските националисти отново излязоха на традиционния "Луков марш" в прослава на доблестния патриот, национален герой и водач на Съюза на Българските Национални Легиони - генерал Христо Луков. За ген. Христо Луков винаги ще има място в Българската историческа памет!
Напук на всички джендъри, либерали и псевдодемократи! Страхът е водещ при тях, а духа на Генерала вечно ще стряска миризливият и крадлив техен покой.

Разбира се посолството на държавата Израел и американското, както винаги направиха протест срещу марша, герберастките майкопродавци излязоха с осъждаща декларация, а кметицата им Фандъкова даже издаде заповед за забрана на мероприятието. Соросоидни грантаджии отцеругатели се опитаха да направят контрашествие, което се провали. Така се видяха кои са истински българи и кои слуги на враговете на България. И разбира се в редиците на антибългарите се появи Мария Захарова да се противопостави на Луков марш от името на Путинска Русия, че как иначе. За любимия на много малоумници Путин повече тук.

Чуйте в звуковия запис на сайта "Новини.бг" какво точно е казала. Въпреки всички предателски антибългарски действия, шествието се проведе.



Генерал Луков ще живее вечно в сърцата на българските националисти!



Горе е маршът в София, а долното видео е от марша във Варна.

Кой е генерал Христо Луков, чуйте в подкаста, за живота, делото му и геройската му смърт.
А това е песента създадена от Съюза на Българските Национални Легиони в чест на генерала след подлото му убийство от съветските агенти и шпиони.
Ние ще надделеем над сатанинските козни на човекомразците - психопати и ще победим въпреки, че техен баща е дяволът, както е казал Христос.
"Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата.

Иисус Христос към фарисеите
Евангелието на Йоан 8 : 44-45


"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел




"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!



Присъедини се към воините на светлината! Свържете с нас:
 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves