Важни писания

четвъртък, 2 декември 2021 г.

В подкрепа на учениците, учителите и родителите

Психопатите от министерствата на здравеопазването и образованието наложиха със противоконституционни и незаконни заповеди дискриминация за ученици, учители и родители, като въведоха изискването за зелени сертификати в училищата.  Това представлява пряка дискриминация, сегрегация и апартейд и противоречи на купища международни конвенции, Конституцията и законите на страната. И тъй като е известно, че "всеки проблем си има име и адрес" даваме съвет как да се решат тези проблеми.

Копирайте или свалете в word формат тази жалба и допълнете своите данни за директорката на училището в което учи вашето дете (ако сте учител, редактирайте тази жалба в съответствие с конкретния ви случай) и я подайте в Комисията за Защита от Дискриминация. Не дължите държавни такси за това по закон, а КЗД ще я разгледа и произнесе с решение. Залейте комисията с хиляди жалби срещу директорите, които участват в геноцида над българските деца,  учители и родители. Нека слугите на психопатите усетят на гърба си възмездието за престъплението в което участват. Историята не приема извинението "аз само изпълнявах заповеди", тя съди строго, и ще отговаряте освен на онзи свят пред Създателя си, и на този свят също, пред българския народ, пред бъдещето му, пред историята и пред морала. Време разделно е сега, или си свободен човек, или си слуга на дявола.

Ето и жалбата:

==================================================================

До Комисията за Защита от Дискриминация

Град София


Ж А Л Б А

От  (трите имена)...........................................................……………..........

родител на ученик в (учител в)......................................... (град) ......................

С ЕГН…………………………… С адрес ……………......................................

Тел. …………………………… ел. поща ……………………….


Уважаеми дами и господа,

На основание чл. 50 т. 1 от ЗЗД от подавам настоящата жалба срещу  г-н/жа .............................. – директор на .......................................... – град ...................... по повод нейна заповед № ....... дата ..............засягаща учениците, родителите и учителите в повереното й училище, въвеждаща изисквания за сертификати за ваксинация и тестове. 

Считам, че това принудително изискване за „зелени сертификати“ от здрави хора е изключително груба форма на дискриминация на ученици (включително моето дете, учещо се  в това училище), учители и родители по смисъла на чл. 4 ал 1 и 2 от ЗЗД. Това разпореждане противоречи на първо място на Конституцията в чл. 29 ал 1 и 2, доколкото е посегателство върху личния живот на учители, ученици и родители като ги подлага на жестоко, безчовечно и унижаващо отношение, от една страна, а от друга им вменява задължението да се подлагат на медицински експерименти против волята си. Нарушени са и чл. 30 ал. 1  във връзка с чл. 32 ал. 1 поради посегателство върху личната свобода и неприкосновеност, както и чл. 4 ал 2, който гарантира живота, достойнството и правата на личността и създава условия за свободно развитие на човека. 

Заповедта противоречи и на чл. 38, защото представлява ограничение на правата поради убеждения, във връзка и с чл. 37 ал 1 гарантиращ свободата на съвестта и свободата на мисълта.

Такова третиране на децата грубо нарушава и чл. 47 ал 1, доколкото отглеждането и възпитанието на децата до пълнолетието им е право и задължение на техните родители и се подпомага от държавата. Отделно, въведените ограничения, включително изискването да се плащат тестове от учениците, противоречи на чл. 53 ал 1, 2 и 3, съгласно които всеки има право на образование, училищното обучение до 16-годишна възраст е задължително и основното и средното образование в държавните и общинските училища е безплатно. Нарушен е и чл. 14, съгласно който семейството, майчинството и децата са под закрила на държавата и обществото.

В съвкупност, въведените ограничения в правата на ученици, учители и родители представляват груба форма на дискриминация, сегрегация и апартейд в нарушение на чл. 6, ал. 1 и 2 от Конституцията, съгласно които всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права и всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, включително на основата на религия, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.

Видно от гореизложеното, директорката на училището с разпореждането си отнема правото на децата на образование, гарантирано от Конституцията и законите, практически принуждава родителите да влизат във финансови разходи – при прогласено от Основния закон безплатно образование и непряко принуждава ученици, родители и учители да си направят ваксинация, тоест да участват в медицински експерименти против волята си. Тази нейна заповед дели хората на два вида – пълноправни и обезправени и на вторите практически отнема достъпа до образование за децата и правото на труд за учителите, а на родителите отказва достъп до училището, което ги изключва от участие в учебния процес и им пречи да полагат на грижи за децата си.

Актът на директорката, (доколкото той има отчасти реквизити на Заповед, но няма номер и други атрибути на индивидуален административен или нормативен акт и практически е неясно какъв документ),  отнема права и въвежда задължения за ученици, учители и родители в противоречие и с  чл. 4 ал 1 от Конституцията, съгласно който Република България е правова държава и се управлява според Конституцията и законите на страната, а чл. 5 ал. 2 постановява,  че разпоредбите на Конституцията имат непосредствено действие.

Отделно, това разпореждане въвежда освен пряка дискриминация, също и непряко принуждаване към ваксинации, което е в разрез с Резолюция 2361/2021 г. на Парламентарната Асамблея на Съвета на Европа, като в обяснителния доклад към текста на резолюцията се посочва, че отказът от ваксинация е право, гарантирано от чл. 8 и 9 от Европейската конвенция за правата на човека, като дословно е казано следното: 

„Асамблеята призовава държавите-членки и Европейския съюз с точка 7 от Резолюционния текст: 

7.3.1 да гарантират, че гражданите са информирани, че ваксинацията НЕ е задължителна и че никой не е подложен на политически, социален или друг натиск да се ваксинира, ако не желае сам да го направи;

7.3.2 да гарантират, че никой не е дискриминиран за това, че не е бил ваксиниран поради възможни рискове за здравето или не иска да бъде ваксиниран;

7.3.4 разпространява прозрачна информация за безопасността и възможните странични ефекти на ваксините, като работи с платформите за социални медии, за да предотврати разпространението на дезинформация;

На основание на гореизложените аргументи и правни основания моля Комисията:

1. Да отмени незабавно горецитираната Заповед на г-н/жа .............................. – директор на .................................., като противоконституционна и дискриминационна;

2. Да й наложи съответно наказание съгласно закона;

3. Да даде задължителни предписания на директора/ката с оглед спазването на ЗЗД и Конституцията, уреждащи равенство в третирането;

Дата .......................... г.

Град .........................

С уважение:

==================================================================

Копирайте или свалете в word формат тази жалба и допълнете своите данни за директорката на училището в което учи вашето дете (ако сте учител, редактирайте тази жалба в съответствие с конкретния ви случай) и я подайте в Комисията за Защита от Дискриминация. Не дължите държавни такси за това по закон, а КЗД ще я разгледа и произнесе с решение.


"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел




"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!



Присъедини се към воините на светлината! Свържете с нас:
 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves