Важни писания

събота, 11 декември 2021 г.

Пресконференцията в БТА срещу СЗО


СЗО (или WHO на английски), може да бъде разшифрована по-скоро като Сатанинска Заразителна Организация или Worst Hell Organisation, поради злокобната й дейност през всичките години на съществуването й, и опитът й да изтреби цялото човечество накуп  в последните две години чрез смъртоносните инжекции пълни с графенов оксид. Ръководена е от известен терорист и масов убиец - Тедрос Адханом Гейбрейесус -  организирал геноцид над народа си в Етиопия като министър,  отговарящ за специалните служби в минали години. Личен приятел и пионка на другия психопат и доказан педофил - Бил Гейтс. Впрочем Тедрос Гебрейесус е и педераст, има видеофилмчета по темата.

И ето, че тази античовешка заговорническа организация се зае да създава и натрапва на държавите членки ПЛАНдемично споразумение, което предвижда да отнеме държавния им суверенитет, а страните сляпо да изпълняват нарежданията на социопатите от СЗО (не, че и сега не става така, но поне е противозаконно и противоконституционо все още). 
Още преди срещата на СЗО Българският Алианс за Достоен Живот - БАДЖ (Учредители на БАДЖ са: адв. Нина Ламбова, арбитър Международен арбитражен съд - Алианс за правно взаимодействие, Биляна Филева - Гражданско сдружение "Свободата е отговорност-Гражданите в действие", доц. Атанас Мангъров, д-р Георги Тодоров, Владислава Тишкина-Борисова, д-р Пламен Пасков, Милена Налбантова - "Съюз на организациите за любителско изкуство" /СОЛИ/, проф. Иван Чалъков, инж. Мариана Христова, Калина Христова, д-р Яна Шишкова, д-р Иво Ватев и Таня Тодорова - социален психолог.) би тревога по темата в свое изявление:
"Опасенията на БАДЖ са, че приемане и подписване на такъв документ, приемащ „мерки за реакция“ (наречени от работната група „новият инструмент“) и разработване на междуправителствена процедура за обща реакция, може да доведе до прилагане на методи, които ще суспендират действието на международни и национални норми, защитаващи основни човешки и граждански права. Самият факт, че според доклада на работната група приемането на нов инструмент и въвеждането на целеви изменения в Международни здравни правила (2005)  ще бъдат представени само на  ръководните органи на Секретариата на СЗО , без да бъдат информирани държави-членки и недържавни участници, говори за използване на непрозрачни инструменти за управление на процесите при извънредни ситуации и за създаване на наднационално управление на процеса, чрез делегирането му на международен орган, управляващ  „по пълномощия“ - пълният текст е тук.

По този повод на 1 декември 2021 г. беше проведена съгласувателна среща за пландемичното "споразумение" на която присъстваха и български представители. (Официалният файл в PDF е тук.) Имената на тези национални предатели и държавни изменници е хубаво да се знаят, за да им потърсим скоро отговорност:
1. д-р Тома Томов, - заместник-министър на здравеопазването.
2. Катя Ивкова - държавен експерт, дирекция "Европейска координация и международно сътрудничество" в МЗ.
3. д-р Радосвета Филипова - държавен експерт от "Дирекция политика по промоция на здраве и профилактика на болестите" в МЗ.
4. Юри Борисов Щерк - постоянен представител на България в ООН - Женева - заместник-председател на Съвета на ООН по правата на човека.
5. Камелия Петрова - първи секретар в постоянното представителство на СЗО в Женева.
6. Олга Сотирова - държавен експерт в Дирекция "Европейска координация и международно сътрудничество" на МЗ.
7. Георги Георгиев - аташе по Ммеждународно право  и право на ЕС" в Правна дирекция на МВнР.
8. Елена Иванова - втори секретар в отдел по "Правата на човека" в МВнР.

Впрочем, ще направим всичко необходимо за да предотвратим подписването на такова споразумение на държавно ниво и/или не ще позволим ратификацията му от Народното Събрание.

А ето и отделните изказвания на нашите представители Румяна, Мадлен и Атанас от Национален Сбор за Съпротива "Свети Георги Победоносец" и Явор от БРЦК, и нашите съратници Деньо от "България без ваксината им" и Мариана Николова от "Съюза на пенсионерите 2004" на проведената пресконференция в БТА на 8.12.2021 г., удивителното е, че пълното видео е гледано вече над 2140 пъти.







Битката ще продължи до победа. Долу пландемичното споразумение на заговорниците - психопати и масови убийци от СЗО!

"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел




"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!



Присъедини се към воините на светлината! Свържете с нас:
 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves