Важни писания

сряда, 16 февруари 2022 г.

Черен марш - София - 12 март 2022 г.

Помните ли абитуриента Христо Денев от Велико Търново? Който остана завинаги на 19 години? Припомняме случая с интервюто на баща му - адвокат Иван Денев. Разбира се с широко затворени очи "разследващите" не откриха лекарски грешки, въпреки че младежът беше тъпкан с 30-40 лекарства, за да го "излекуват" от несъществуващ вирус, което не е никакво лечение, а умишлено умъртвяване. С право баща му написа, че "болницата" е "ужасяващ и противен мъртвилник, по-зле от Освиенцим дори. Там поне мъките са свършвали по-бързо отколкото тук и е било безплатно."

А помните ли и нашия съратник Асен? Същото но, в софийска "болница". А помните ли смъртта на Ваня Костова, Евгени Бакърджиев, Георги Коритаров, попфолк певеца Ангел.... случаите вече станаха хиляди.
Уви, такива жестоки трагедии се превърнаха в ежедневие от 13 март 2020 година насам, откогато обявиха ПЛАНдемията. И хората умират не само от отровните инжекции пълни с графенов оксид, хром, мед, желязо, ванадий, алуминий, хлор, фосфат, силикон, сяра, титан, паразита Trypanosoma Cruzi и други подобни съставки. Умират и от умишлено провежданото вредно "лечение" по протоколи спуснати от СЗО, както и от липсата изобщо на нормална лекарска помощ, отказвана под предтекст, че има "пандемия" и болниците са затворени за планови операции, личните лекари не те приемат, а те "лекуват" по телефона, ако изобщо успееш да се свържеш с тях, а като си счупиш крак на поледицата, в спешното отделение изобщо не искат да те приемат без ПСР тест с цел да те пишат "болен от ковид" и да вземат едни големи пари по клинична пътека. 
Има една много жестока, но много вярна фраза: "Смъртта на един човек е трагедия, а на милиони - статистика".
А ето даже официалната статистика по силно занижени данни на Министерството на здравеотказването:
Към 19 януари 2022 г. са умрели 697 "ваксинирани", а 211 такива са постъпили в интензивно отделение, 6805 са попаднали в болница и 58 482-ма са "заразени от ковид" или общо 66 195 пострадали! Като си знаем, че официалната статистика е стъкмистика, тези числа трябва да се умножат по 10!
Един много важен сайт за пострадалите от ПСР тестове и инжекции, които не са влезли в официалната държавна статистика е създаден от групата БАДЖ.
Посетете го, струва си и има какво да се прочете и научите от него.

Ето и призива за участие, раздаван като листовки в София по време на досегашните протести, можете да изтеглите листовката като PDF и да я отпечатате и разпространите или изпратите по електронна поща на приятели като покана за участие, както и на различни медии за да покажат съпричастност и поне да информират за предстоящото събитие. Изтегли листовката оттук. 

ЧЕРЕН МАРШ

Ако сте загубили близък човек в ковид отделение…….
Ако сте загубили близък човек след ваксинация…….
Ако сте получили усложнения след ваксинация…….
Ако ваш близък е получил усложнения след ваксинация…….
Ако сте против безумните ограничения, отнемането на базовите ви човешки права и безпрецедентния натиск да се ваксинирате принудително…….


ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ЧЕРНИЯ МАРШ!!!
ПОКАНЕТЕ И ДРУГИ ДА СЕ ВКЛЮЧАТ!!!
НЕКА ЗАЕДНО ПОЧЕТЕМ ЖЕРТВИТЕ НА МОДЕРНИЯ ГЕНОЦИД И ДА КАЖЕМ
„НЕ“ НА ТИХАТА ВОЙНА, КОЯТО СЕ ВОДИ СРЕЩУ НАС!!!


Затова на 12 март 2022 г. ще подкрепим организаторите на Черния марш на пострадалите от отровните инжекции, вредното злоумишлено "лечение" и отказа изобщо от нормална лекарска помощ,  иначе гарантирана от Конституцията на България.

Ще дойдат много пострадали от пландемията, за да споделят своите истории. Очакваме подкрепа и от видни личности, свободни медии и всякакви смели борци за истината и свободата.

Организаторите имат фейсбук група наименована "Истина и справедливост в Ковид отделенията"https://www.facebook.com/groups/685861359086190/?ref=share 

Следете там за новини, но и тук ще даваме нова информация за подготовката.

Събитието им във фейсбук е тук. 
Призоваваме ви да го разпространявате където и колкото можете. И разбира се да дойдете на 12 март в 11 часа на пилоните на НДК.

За да отдадем почит на загиналите, да подкрепим морално пострадалите и да дадем надежда и упование на живите!

За този поход ще направим много сериозна подготовка. Който иска да се включи и да помага с нещо, да влезе в организационния ни телеграм канал  https://t.me/+3SitEGDZNdo4MWQ0 


Събитието в Инстаграм е тук: 

Има го и в Тик - Ток тук:

Ето го и във видеоканала на Rumble:




Смело братя българи, победата ще бъде наша!

Ние ще надделеем над сатанинските козни на човекомразците - психопати и ще победим въпреки, че техен баща е дяволът, както е казал Христос.

"Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата.

Иисус Христос към фарисеите
Евангелието на Йоан 8 : 44-45


"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел




"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!



Присъедини се към воините на светлината! Свържете с нас:
 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves