Важни писания

събота, 12 февруари 2022 г.

Български войници - опитни морски свинчета

Добре, че е Диляна Гайтанджиева да ни предупреди с разследването си, че американският Пентагон е подписал с някой неизвестен управленец в България, (КОЙ?)  договор за извършване на медицински експерименти от американски военни изследователи с български войници.

Неясно какви опити, защо и с кого ще бъдат извършвани, каква е целта им и ред други неща, са потънали в неизвестността. Ясни са обаче доста притеснителни неща:

1. Американските "медицински" изследователи са с дипломатически имунитет.

2. За експериментите си и резултатите им, те не отговарят пред българската държава и не носят наказателна отговорност.

3. В известните по случая документи от регистъра на американските федерални обществени поръчки е казано, че незабавно трябва да се докладват смъртните случаи сред "доброволците" участващи в изследванията.

4. От българска страна участват като партньори Военно-Медицинска Академия с началник - генерал Мутафчийски (да, да същият този герой от ПЛАНдемията: "С очакване да измрат много хора, яко да измрат...") и Националният Център по Заразни и Паразитни Болести.

5. Министерствата на отбраната, здравеопазването, ВМА и НЦЗПБ мълчат по въпроса и не дават никаква информация, защото договорът е секретен. 

6. Българските големи медии мълчат по въпроса и дават вид, че не знаят за какво става дума.

Диляна Гайтанджиева е разследвала американска биологична лаборатория в Грузия и там е открила страшни неща. За това си разследване е уволнена в рамките на един час от местоработата си във вестник "Труд". Оттогава е безработна и преживява от случайни дарения на почитатели на работата й. Сайтът й е тук за който може да помогне.

Единствено независимите медии в България (толкова малко) й дадоха думата. Вижте интервюто й в предаването на Станислав Цанов.


И накрая - какво трябва да направим по въпроса? Натиск върху правителството - МО, МЗ, ВМА и НЦЗПБ, върху Народното Събрание и Президента за прекратяване на това безчинство със здравето на българските военнослужещи и търсене на отговорност от подписалият/те такъв предателски "договор". Ясно е, че това се е случило по време на някое от правителствата на Бойко Борисов.

Преследване на всички замесени участници от българска страна - от подписалия договора, до всички (съ)участници в тези експерименти, били те учени, чиновници или политици. Изгонване на американските "изследователи" от страната, като не им се даде изобщо възможност да изпълнят пъклените си планове. 

Съпротива на всички български военносужещи и отказ да бъдат експериментални морски свинчета на задокеанските ни "съюзници".

"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел




"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!



Присъедини се към воините на светлината! Свържете с нас:
 


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves