Важни писания

неделя, 20 февруари 2022 г.

Правителството вече се(го) клати(ят)

Очертава се гореща политическа зима/пролет. В края на сезона и началото на следващия ще избухне народното недоволство от непосилните сметки за ток, парно, газ, телефони, вода и космическите цени на храните и всичко друго по веригата. В същото време смешното правителство, натрапено ни от Сорос с фалшифицирани избори, продължава да предава националните ни интереси по отношение на Вардарска Македония и да натрапва тиранията на ПЛАНдемията по нареждане на външните си господари. 
И се готви да въведе през задната врата перверзната трансджендърска "Истанбулска конвенция", отхвърлена даже и от Конституционния ни съд и то вече два пъти.

Ето го министър-председателя Кирил Петков с господаря си - държавния секретар на САЩ - Антъни Блинкен, и македонския премиер Димитър Ковачевски, които натискат България да продаде историята, културата, честта и достойнството си по македонския въпрос, заради някакви си глобалистки интереси. 

Отлично разбирайки, че извършва национално предателство и държавна измяна, премиерът ни пусна официално снимка, на която беше изрязал македонския си колега и в текста отдолу лъже, че с американския си ментор говорили за борбата с корупцията.


Разбира се в ляво се вижда рамото на македонския министър-председател и изобщо такива плитки лъжи във века на мобилните телефони са смешни и жалки. И тримата пинокиовци са с намордници, за да засвидетелстват вярност на истинските си задкулисни господари. Всъщност, знаете ли изобщо кой е Кирил Петков? 
Вижте също и долу във видеото.

Е, неслучайно "просто Киро" изпълнява соросоидните указания и заповеди. Само, че българският народ го разбра що за стока е само за няколко месеца. И България започна да им поднася неприятни изненади на него и правителството. Да не забравяме, че от две години, по-точно от 27 януари 2020 година досега, в страната има протестна вълна, която не е стихвала. Вярно, сега вече излизат тези, които паднаха от власт и искат реванш - ГЕРБ и ВМРО, подбутвани от задкулисните си партньори от ДПС. Активираха и прислужващите им организации на ресторантьорите на Алибегов, разни казионни синдикати, като КНСБ и КТ"Подкрепа", но се изправиха и полицаите, надзирателите в затворите, пожарникарите, които пък с право си защитават финансовите интереси.

Ето какво се случи в София само в уикенда 18-20 февруари 2022 г. Протестите на полицаите, пожарникариите, надзирателите и на ВМРО, които освен по македонския проблем, поставиха правилно и въпросите с инфлацията и обедняването и запалиха сметките си за ток.






Но това са леки повеи на ветреца на промяната, истинската буря се очаква на 23 февруари, когато партия "Възраждане" ще направи автопоход с окупация на центъра на столицата около Министерския съвет по примера на Канада, срещу ПЛАНдемията. 

А, ако тази буря не събори покрива на Министерския съвет, то ураганът, който се очаква на 12 март 2022 г., с "Черния марш" на пострадалите от пландемията - хората загубили инжектирани близки, или пък имат роднини - осакатени, инвалидизирани и разболяни от "лекарските грижи" срещу измисления вирус, може да събори и цялата сграда. 

Още повече и президентът започна да се разграничава от правителството, което фактически той докара на власт. 

Така че, гответе се за битките, победата ще бъде наша!

Ние ще надделеем над сатанинските козни на човекомразците - психопати и ще победим въпреки, че техен баща е дяволът, както е казал Христос.

"Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата.

Иисус Христос към фарисеите
Евангелието на Йоан 8 : 44-45


"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел




"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!



Присъедини се към воините на светлината! Свържете с нас:
 






Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves