Важни писания

четвъртък, 10 февруари 2022 г.

Чие е правителството?

На 3 декември 2021 г., когато беше свикано за първи път новоизбраното Народно Събрание, ние от Национален Сбор за Съпротива "Свети Георги Победоносец" заедно с БРЦК и НД "Крумови закони" организирахме отвън народен събор за да покажем на народните представители, че ще следим дейността им под лупа, а и внесохме две искания към тях относно вътрешната и външната политика на страната. 
Защото да напомним, изборите за Народно Събрание бяха проведени от нелегитимно служебно правителство, назначено от президента в нарушение на Конституцията. Отделно, те бяха и нагло фалшифицирани с "машинното гласуване", проведено с машини и софтуер произведени от фирми на Джордж Сорос.
Всъщност, въпросът "Чие е правителството?", на народа който го е избрал или на някакви външни задкулисни господари, на които то явно слугува, видно от действията му, стои със страшна сила не само в България. Ако забелязахте - след 13 март 2020 г. пландемията беше наложена от ВСИЧКИ правителства в света, под явно външна команда с еднакви лъжи, еднакви тиранични мерки, в едно и също време и с едни и същи цели. Малкото управници, които не се подчиниха, като президентите на Танзания, Хаити и Бурунди например, бяха убити или загинаха при съмнителни обстоятелства, а срещу президента на Мадагаскар имаше неуспешен опит за атентат.
И тъй като психопатът - педераст Клаус Шваб си го казва в едно видеоинтервю, един смел народен представител в Парламента на Канада зададе пряко въпроса:
Ние в България отлично знаем чие е правителството, но им го показваме пряко и много често, за да знаят, че ние знаем и те да му мислят. Затова редовно им пишем писма на които имаме входящи номера. Ще му дойде времето да ги извадим и да ги питаме: "След като ви предупредихме, вие защо не ни отговорихте/не взехте мерки/не прекратихте тиранията и т.н.? И те тогава няма да има как да се измъкнат, че не са знаели, били подведени и други такива оправдания, а ще отговарят за злоумишлени престъпления. Та не въпроса.
Тъй като още чакаме отговор на поставените от нас искания от Народното Събрание, решихме да ги изпратим и на Министерския съвет да видим, коя от двете институции ще си свърши първа работата.

Така че на 6.2.2022 г., през нощта МС получи през държавната СистеМа за Сигурно Електронно Връчване следните:

======================================================================

И С К А Н И Я
Към Министерския съвет на Република България 
от
НСС „Свети Георги Победоносец“, 


Уважаеми Дами и Господа министри,

Господин Министър-председател,

Ние в качеството си на представители на българския народ, като част от суверена, поставяме своите неотменими искания към вас, нашите служители в народното представителство – българското правителство: 

1. Пълна и окончателна отмяна на тираничната диктатура, въведена на 13 март 2020 г. във всичките и форми и наименования: "извънредна епидемиологична обстановка“, „пандемия“, „затваряне“, „карантина“, „зелени сертификати“, „мерки“ и др. подобни по повод измислената и натрапвана от СЗО и стоящото зад нея световно финансово-управленско задкулисие  ПЛАНдемия. 

2. Отмяна на всички приети закони или поправки в закони, въвеждащи диктаторски практики и ограничаващи правата и свободите на човека и гражданина направени в периода след 13 март 2020 досега по повод на ПЛАНдемията. 

3. Отмяна на антисемейното и антидетското законодателство – прокарващо джендър и ЛГБТ идеологии и практики. Пълна забрана на организации пропагандиращи такива идеи, на първо място – онези със задгранично финансиране. Приемане на закони защитаващи и подкрепящи, включително финансово,  нормалните семейства от мъж и жена и техните деца.

4. Преки и безусловни парични обезщетения на всички безработни българи, загубили работата си след 13 март 2020 г., както и на всички предприемачи фалирали или пострадали в оборотите и работата си заради „мерките“.

5. Пълна и безусловна забрана на 5G мрежата до доказването по безспорен начин чрез честни научни изследвания, че микровълновото излъчване не вреди на хората, животните и растенията.

6. Пълна забрана на задължителните „ваксинации“, особено тези с генно-модифициращи препарати в експериментална фаза, за чиято безвредност не носят отговорност, нито производителите, нито медицинските служители, нито държавата. Проверка на всички досега прилагани „ваксини“ в независими лаборатории за съдържанието им и въздействието им върху хората, преди да бъдат предлагани на желаещи доброволна ваксинация. Абсолютна забрана на ваксини създадени от фирми или институти финансирани или свързани с Бил Гейтс, Джордж Сорос и Рокфелер. Отмяна на всички членове от 58 до 63г от Закона за здравето.

7. Абсолютна забрана на поставянето на вредните електронни чипове на хора и домашни животни.

8. Забрана, разтуряне и съд за всички и всякакви организации пропагандиращи антибългарски, античовешки, антиобществени и противоестествени идеологии и политики, особено такива с тайни структури, ритуали и идеологии.

9. Отказ от участие в „зелената сделка“ на Европейския съюз и налагане на българско вето на такива и подобни политики прокарвани с цел срив на енергетиката  и промишлеността на България и Европа водещи до стопанско разорение и бедност. 

10. Поддържане на ветото за приемане на Македония в ЕС и защита на българските национални, исторически и културни интереси по македонския въпрос. 


Неизпълнението на тези наши искания от Ваша страна би означавало държавна измяна и национално предателство с всички произтичащи от това за вас последици. В такъв случай ще превърнем представителната демокрация в пряка на основание чл. 1 ал. 2 и 3 от Конституцията и ще приложим членовете 56 и 59 ал 1. от същата.


Времето Ви тече и скоро изтича…


От Национален Сбор за Съпротива „Свети Георги Победоносец“ - 

07.02.2022 г.  гр. София

==========================================================================

Тъй като не всички се сещат какво пише в цитираните накрая на писмото членове от Конституцията, тук ги даваме в пълен текст за улеснение.

Чл. 1.

................................

(2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция.

(3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.

Чл. 56.
Всеки гражданин има право на защита, когато са нарушени или застрашени негови права или законни интереси. В държавните учреждения той може да се явява и със защитник.

Чл. 59.
(1) Защитата на отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин. Измяната и предателството към отечеството са най-тежки престъпления и се наказват с цялата строгост на закона.

Сега да му мислят министрите....

И забележете в долното видео, всички тези психопати (включително любимия на много глупаци Владимир Путин) са обучавани за "млади лидери" в школата на Световния Икономически Форум на Клаус Шваб, както навремето комунягите обучаваха "перспективните" комсомолски кадри в АОНСУ.
И сравнението не е шега, сегашните неолиберали са си последователи и наследници на едновремешните комунисти - болшевики - дегенерати и дори не го крият. Вижте например на долната снимка, че в кабинета на Клаус Шваб стои на почетно място не друг, а педерастът  Ленин!!?

Но ние ще надделеем над сатанинските козни на човекомразците - психопати и ще победим, въпреки че техен баща е дяволът, както е казал сам Иисус Христос:

"Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата.

Иисус Христос към фарисеите
Евангелието на Йоан 8 : 44-45

"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел




"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!



Присъедини се към воините на светлината! Свържете с нас:
 





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves