Важни писания

сряда, 16 февруари 2022 г.

Предстоящи събития

Факелът на свободата се носи от различни бойци. Един пада, друг го сменя, но всички вървим заедно напред към пълната и окончателна победа над силите на злото. Предстоят няколко важни събития за бореща се България.

Първото е организирано от "Възраждане" на 23 февруари 2022 г. от 11 часа пред Министерски съвет. Ето и тяхната покана:

"Възраждане организира национален протест срещу политиката, провеждана от управляващата коалиция. Българите мизерстват, сметките за газ, енергия и вода нарастват, всички стоки и храни поскъпват, въведеният "Зелен сертификат" води до принудителна ваксинация.  Населението  ни изчезва с невиждани темпове, а управляващите само налагат ограничителни мерки!

Всеки, който е против тази политика, който е против подмяната,  против незаконните, дискриминационни, античовешки, ограничителни мерки; всеки, на когото му писна да го правят на "опитно зайче" вече ДВЕ години, е добре дошъл!

Елате с приятели, елате с мотори, елaте с коли, елате с камиони, елате със селскостопанска техника! Елате, за да застанем един до друг и да покажем, че търпението ни свърши!  Искаме незабавно премахване на "Зеления сертификат" и всички ограничителни мерки! Искаме нормален живот!

Време е за Възраждане!"

Който няма транспорт да се свърже по телефоните дадени долу с координаторите по градове организиращи автобусите.

Ето и призивът на Звезделина Каравелова.



Национален Сбор за Съпротива "Свети Георги Победоносец", както винаги ще участва в това мероприятие, както се присъединихме и към първия им протест на 12 януари пред Народното Събрание. Припомнете си събитието с това видео прославило България сред съпротивителните движения в целия свят.

Ето и деня на протеста.

И министър Лорер, "посрещнат от народната любов".

Този път исканията са съвсем радикални и ще се отстояват докрай. Впрочем, те съвпадат до голяма степен с нашите собствени искания, които ултимативно сме дали на Народното събрание на 3 декември и на правителството на 6 февруари.

"Възраждане" този път копират модела на канадския и вече световен Конвой на Свободата. Впрочем, ние направихме първия такъв под името Български Автопоход на Свободата на 7.2.2022 г. 

Тук е телеграм каналът ни, присъединете се, защото скоро ще организираме такъв автопоход до връх Шипка на 3 март. https://t.me/+3SitEGDZNdo4MWQ0 

 

И миналата година правихме такъв поход, да го припомним тук. Междувременно на 5 март пловдивчани организират свой автопоход на свободата. За връзка с тях и участие влезте в по-горе посочения телеграм канал. Междувременно мислим за следващ автопоход в София.

Ако сте българин живеещ в чужбина, можете да ни следите и в международния ни канал https://t.me/+OdaCKKOz0SU0MmY0 Bulgarian Freedom Convoy&Demonstration Group, в който има и много чужденци интересуващи се от българската съпротива срещу пландемията.

А на 12 март 2022 г. ще подкрепим организаторите на Черния марш на пострадалите от отровните инжекции. Те имат фейсбук група наименована "Истина и справедливост в Ковид отделенията": 

https://www.facebook.com/groups/685861359086190/?ref=share

Събитието им във фейсбук е тук. 
https://www.facebook.com/groups/685861359086190/permalink/692559665083026/

Там ще направим много сериозна организация. Който иска да се включи и да помага с нещо да влезе в организационния ни телеграм канал  https://t.me/+3SitEGDZNdo4MWQ0 



Смело братя българи, победата ще бъде наша!

Завършваме с видеото на един християнски пастор разкриващ заговорът "ПЛАНдемия" използвайки Свещеното писание и по-точно Откровението на Йоан. Има български субтитри.


Ние ще надделеем над сатанинските козни на човекомразците - психопати и ще победим въпреки, че техен баща е дяволът, както е казал Христос.

"Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата.

Иисус Христос към фарисеите
Евангелието на Йоан 8 : 44-45


"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел




"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!



Присъедини се към воините на светлината! Свържете с нас:
 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves