Важни писания

петък, 23 септември 2022 г.

Огнян Симеонов на пресконференцията на 13.9.2022 в БТА

Продължаваме публикуването на отделните изказвания на участниците в пресконференцията и конференцията посветени на прокурорската преписка № 10729/2022 на Софийска Градска Прокуратура, които бяха проведени на 13 и 20 септември 2022 г. в БТА. Днес даваме видеозаписа на изказването на Огнян Симеонов заедно с препратки към цитираните от него документи.


 

Тук са дадени и цитираните от него във видеото доказателства, документи и материали:

Конференция, проведена  в РОЙТЛИНГЕН на 20.09.2021 с участието на патолози, вирусолози и имунолози ОТ ЦЯЛ СВЯТ 

2) Научна конференция посветена на аутопсиите на хора починали след «K19«вaкcини» (ВИДЕА ОЗВУЧЕНИ НА БЪЛГАРСКИ) ОБНОВЕНА – ВИДЕО   Болдзано, проведена на 10. 11. 2021

3) Всеки 9 от 10 смъртни случая от СОVID са вследствие от убийствата с експерименталните инжекционни течности чрез «синдром на придобита имунна недостатъчност» (ДОКЛАД) ОБНОВЕНА В доклад от 58 страници публикуван от правителството на Обединеното кралство, се потвърждава, че 90% ОТ СМЪРТНИТЕ СЛУЧАИ СА ПРИ НАПЪЛНО ВАКСИНИРАНИ. 

4)  Великобритания забрани вакcиниpaнeтo срещу «СОVID» за деца 

5) 208 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува! 

6) Международна група учени откриха, че дванадесет марки инжекции срещу Koвид съдържат хидрогел и редуциран графенов оксид! Проучените марки „вakcини“, които учените определят като оръжие, са:

7) Шокиращо: Европа официално отчита 691% (близо 7 пъти) увеличение на «внезапна смърт» сред децата, откакто Европейската медицинска агенция одобри експерименталните инжекционни течности за деца (ДОКЛАД) 

8)  Международна конференция: „Ефектът на «koвид вakcинитe» върху човешкия организъм“ (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)  

9) Графенът в К-19 «ваксините» е само върхът на айсберга, има и други токсини! Д-р Робърт Янг:    и във видеото 

10) Графенов оксид има във ВСИЧКИТЕ ковид „ваксини“ (БЪЛГАРСКО ВИДЕО) 

11)  Над 7 800 лекари и учени обвиняват създателите на политиките за СОVID в „престъпления срещу човечеството“ – лично д-р Робърт Малоун, създателят на иРНК (mRNA) технологията за ваксини чете Декларацията на лекарите! (ВИДЕО)

12) Бомба в изслушване пред Сената на Тексас  Изпитанията на ковид „ваксините“ върху животни са били прекратени, защото… животните непрекъснато масово измирали

13) Д-р Алим – mRNA (иРНК) технологията може да убие ...    хората до 2 години!

14) Проф. Джон Бел: СОVID-19 ваксините ще стерилизират 70% от населението (ВИДЕО) 05.12.2020 Проф. Джон Бел: СОVID-19 ваксините ще стерилизират 70 ...

15) Боинг преустановява задължителната фaкcинaция 1700 % увеличение на смъртните случаи от «внезапна сърдечна недостатъчност» и «внезапна неочаквана смърт» при пилотите

16) Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора ... оради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА-ВИДЕО

17) Проф. д-р Сухарит Бхакди: Имунната система започва да атакува собствения си организъм и клетки, защото те са заразени с гени, които продуцират спайк протеините на контролавируса (ВИДЕО) ОБНОВЕНА-ВИДЕО

18)  Ваксините за Ковид-19 са оръжие за масово унищожение ...  Предупреждение на д-р Върнън Колман за света: Цялото човечество ще изчезне (ВИДЕО-БГ СУБ). 14.04.2021. ВИДЕО/ЛЮБОПИТНО.  

19) Проф. Долорес Кейхил – ваксинираните вече са законно ... GMO (Генетично Модифициран Организъм) ВИДЕО-БГ СУБ. Още едно нейно интервю с БГ аудио Калин: 15.09.2022 - Борбата за планетата Земя!

20) Вътрешен човек изобличи Пентагона, че укрива данни за осакатявания и смъртни случаи от „кoвид вaкcинитe“ (ВИДЕО)

21) Дублирано: Убиецът 5Г - Борбата за планетата Земя!

22) SАRS-С0V-2, или всъщност отравяне с графенов оксид? Графеновите наночастици, свързани с нервните клетки, могат да се контролират с честотите на 3,4 и 5G мрежите! Наночастиците с графенов оксид и ПЛАНдeмиятa (ВИДЕО) Интервю с Керън Кингстън, бивш служител на Pfizer (ВИДЕО) Анализ на фрази от Д-р Мариа Албарасин в списание Discovery Salud nº 251

23) иРНК (mRNA) fuсксинaтa под електронен микроскоп (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА                12 минутно видео под микроскоп показва страшната истина

24) Върховният съд на САЩ: Всички набодени с СОVID-19 ... Върховният съд на САЩ: Всички набодени с СОVID-19 експериментални инжекционни течности по света да се считат за патентовани. 

25) Аерозолни престъпления филм https://www.youtube.com/watch?v=CcdXU-Z8VrA

Има го с и БГ аудио    https://www.vbox7.com/play:69b22c9288

26) Затъмняването 2021 филм   Затъмненият» (ФИЛМ – БГ СУБ) пълнометражен ...

27) Падането на кабала филм «Падането на Кабала» | «The Fall of the Cabal» (ФИЛМ

«Падането на Кабала» | «The Fall of the Cabal» (ФИЛМ – СЪС СУБТИТРИ НА БЪЛГАРСКИ) ... Филмът е посветен на илюминатите, т.е., на кабала и кои са те

Продължението на Падането на Кабала – Част 21. 26.02.2022, Джанет Осебард и Синта Кутър. Линк към игралния списък (всичко заедно без текста).

Продължението на Падането на Кабала (субтитри) – Част ...

 `Черна статистика на част от убити лекари: 

Шокираща презентация на Д-р Андреас Ноак (23 ноември ...

На 26 ноември 2021г. доктор Андреас Ноак е убит. ... Доктор Andreas Noack е защитил дисертация на тема графен оксид  Три дни по-късно той е убит (ВИДЕО – БГ СУБ)

Президентът на Танзания Джон Магуфули бе убит на 17-ти Март 2021 година!

Д- р Зеленко е баща на 8 деца и Тръмп се лекува по негови протоколи с хидроксихлорохин беше убит 2022г.

Световноизвестният биолог и вирусолог,  Нобелов лауреат – проф. Люк Монтание, беше убит на 89-г преди мегаделото за пландемията.

Още един важен документ за технологии използвани в смъртоносните инжекции:

Обърнете внимание на този пасаж от документа например: 

"SIGMA+

Програмата SIGMA+ на DARPA разработва мрежови сензори за откриване на различни химически, биологични и взривни заплахи. Някои от тези изследвания са насочени към справяне с пандемията COVID-19. Като част от тази програма Институтът Battelle Memorial разработи уникална сигнатура за вируса SARS-CoV-2, използвайки своята Система за ефективна биоидентификация на ресурсите (REBS). Платформата REBS е предназначена за наблюдение на атмосферата за наличие на биологични бойни агенти и други патогени с помощта на техника, наречена Раманова спектроскопия. През последната година усилията бяха насочени към разработване на сигнатура за вируса, който причинява COVID-19. В момента тази сигнатура се оценява в няколко изпитвания, в които се използват системата REBS и по-новата система REBS+, които осигуряват редица подобрения в работата в сравнение с оригиналните системи REBS. Това включва намаляване на времето за вземане на проби от 30 минути на само няколко секунди. Програмата оценява и потенциалното използване на носими технологии за откриване на COVID-19 и други инфекциозни заболявания. Усилията, ръководени от RTI International и подкрепени от Garmin® International, Inc. включват редица проучвания за това дали носимите устройства могат да предоставят индикации за инфекция въз основа на имунния отговор на индивида. Едно такова проучване ще проследява здравето на моряци от Военноморските сили на САЩ, живеещи в тесни помещения на борда на кораб, чрез ново "приложение" за наблюдение на висококачествени данни от носими устройства. Приложението позволява непрекъснато събиране на данни в райони с ограничен или никакъв достъп до Wi-Fi или клетъчни мрежи. В допълнение към SIGMA+, новата възможност SenSARS Disruptioneering Opportunity има за цел да разработи високоефективни, дишащи въздуха сензори за патогени за SARS-CoV-2 и след това, насочени към използване в офиси, класни стаи и сгради. Усилията ще изследват нови високочувствителни и високоспецифични признаци за SARS-CoV-2 и ще използват тези признаци за създаване на прототипи на сензори с ниво на технологична готовност 4."

Всъщност, това си е технология за проследяване и контрол на хора инжектирани с графенов оксид.


Бележка на редакцията:

Към списъка на убитите поради отказите им да съучастват в световния заговор ПЛАНдемия можем да причислим не само покойния президент на Танзания - Джон Магуфули. Той още през 2020 г., в официално видеообръщение към нацията каза, че е разпоредил да се направят експериментални изследвания - уловки, на проби от папая, дива коза и дори мазут, представени за проби от измислени хора, в сертифицирани лаборатории и тези "ПСР тестове са дали положителни резултати за заразяване с коронавирус". След това той отказа да купува тестове за ковид изобщо. Видеото даже беше в Ютюб, но разбира се изчезна оттам. Това долу е друго, по-ново и не дава пълната информация.

След това президентът Магуфули отмени пландемията и не въведе никакви мерки в страната, Танзания беше райско островче на свободата и там се стичаха туристи от цял свят, дори и от България. И разбира се нямаше никакви заразени, никаква епидемия, животът си беше нормален, както преди 12 март 2020 г. Президента скоро го убиха и на негово място "избраха" правилен, който въведе същия пландемичен диктат и тоталитаризъм, какъвто СЗО натрапи и в другите страни и започна насилствени "ваксинации". Точно така и заради подобни "своеволия", да не признават пландемията, бяха убити и президентите на Бурунди - Пиер Нкурунсиза, който също като президента Тръмп беше спрял финансирането на СЗО и дори извади страната си от организацията, убиха и президента на Хаити - Жовенел Моис, а президента на Чад - Идрис Деби пък загина в "престрелка с бунтовници". Също така непокорният президент на Мадагаскар - Андри Ражоелина, "имащ нахалството" да продава евтино типична мадагаскарска билкова отвара на основата на червен пелин, лекуваща всякакви дихателни заболявания в цяла Африка на народни цени, се размина на косъм от смъртта при опит за покушение.

Убити бяха и президентите на Бряг на слоновата кост - Хамид Бакайоко и на Свазиленд - Амбрози Дламини, защото също отхвърлиха да съучастват в престъплението ПЛАНдемия.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves