Важни писания

събота, 3 септември 2022 г.

Обратна връзка

От партия "Възраждане" явно ни четат много редовно и задълбочено. И как не, тази  статия  "За какво точно, и за кого работи Костадин Костадинов" вдигна голям шум, има хиляди четения, и е разпространявана вирусно в телеграм каналите, и социалните мрежи.

Но явно следващата - "Драсканиците във Facebook и дрънкането в YouTube" не са политика"ги е стреснала вече сериозно. Нямаше и 24 часа от излизането й, и партия "Възраждане", взе контрамерки. Вижте какво пуснаха в Телеграм канала си:

Вграждаме го за удобство. Обърнете внимание на този пасаж от текста

"Аз съм се убедил от работата си през годините, че нищо не може да замени живия контакт между хората, абсолютно нищо – нито телевизионните интервюта, нито радиоинтервютата, нито вестникарските, нито каквото и да било друго. Или съвременните форми на комуникация в интернет. Така че нашата кампания ще бъде ориентирана към хората." 

Явно са се притеснили от това, което написахме: 

"За тези, загубени във виртуалната реалност люде, май с това се изчерпва политиката, представят си я, като драсканици във Facebook и дрънканици в YouTube. По-лошото е, че и "политиците" от "Възраждане", май така си я разбират, като красиви речи на митингите, смели интервюта по телевизията, дръзки приказки във видеата на живо, и патетични писания в интернет."

А друг един техен пост е още по-показателен:

Ето и важният текст тук: "Започваме специална мисия "Телеграм". Всеки от вас има задачата да доведе по минимум 10 нови последователи в телеграм канала ни. Можем ли да станем 50 хил. за 1 месец? Ние мислим, че можем! "

Вероятно това е в отговор на нашето:

"Във фейсбук страницата на партията, има 96 000 последователи, а личната страница на вожда е с 286 000 последователи. Само Телеграм каналът им, е по-слаб - едва с 4 400 души."

Радваме се, че ни следят и вземат мерки да се поправят. Не, че ще успеят де. Защото в момента пускаме поетапно една трета статия, на която не знам какво трябва да направят, за да си уредят нещата. "Връзките на ДПС с "Възраждане" Ще бъде интересно. Следете развитието.

"Заедно можем всички!"

А долу напомняме най-големият им кошмар, прокурорските преписки, с които те нямат нищо общо и са най-големият им проблем. Те са това, от което Костадин Костадинов бяга, като дявол от тамянОпитайте да ги попитате какво мислят за тях, било на предизборните срещи, било на тяхна пресконференция.

А неформалните организации са го направили смело, добросъвестно и без да искат да влизат в Народното СъбраниеПо темата за прокурорските преписки срещу ПЛАНдемията, които Костадин Костадинов и партия "Възраждане" НИКОГА НЕ ПОДАДОХА, досега сме публикували оригиналните документи,  подадени от неформалните организации, с които започнахме горе в следните статии:








НАПОМНЯМЕ И ДРУГИТЕ ВОДЕНИ В МОМЕНТА БИТКИ:

  • Беше внесена подписка в Народното събрание с 30 000 подписа на смели българи, които искат България да напусне престъпната организация СЗО.
  • Една храбра софиянка води дело в Комисията за Защита от Дискриминация против престъпната заповед за въвеждане на зелени сертификати срещу директорката на Испанската Гимназия в София.
  • Делото заведено от Автономната Работническа Конфедерация против "Зелените сертификати“ ще се гледа на 14 октомври 2022 г.



Включете се и вие в битката! Сега е времето да унищожим със силата на правосъдието психопатите, които вече две години провеждат геноцид над българския народ,  по заповеди на чужди кукловоди!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves