Важни писания

петък, 2 септември 2022 г.

Отровни инжекции с графен оксид

31.08.2022 г.   
Госпожа Уаг (Wagh) е част от група от 18 учени от 7 държави, които анализираха 2305 проби от Covid „ваксини“ от 12 различни марки. В четвъртък тя обсъди техните констатации в част 3 от нейната серия Scamdemic в подкаст Global Conversations, воден от Regis Tremblay, съобщава The Expose).

Както беше съобщено от Business Insider, съоснователят на BioNTech Угур Шахин, проектира инжекциите на Pfizer през януари 2020 г. за броени часове. И също така дизайнът на ваксината на Moderna отне само два дни.

Как се прави ваксина за вирус, който никога не е бил изолиран, пречистен или дори известен преди официалната дата на пандемията през март 2020 г.? „Не знаеш“, каза Уаг, „цялото това нещо беше планирано години предварително.“

  Не успяхме да намерим биография на Wagh чрез обичайните търсачки, но тя даде резюме в началото на презентацията си.

 

В края на януари 2021 г. група от четирима учени, включително Wagh, поеха предизвикателството да анализират какво има в така наречените Covid „ваксини“. Още учени се присъединиха към групата и до 23 август 2022 г. имаше 18 учени в 7 държави. Заедно те вече са анализирали общо 2305 проби, получени от 12 марки, а именно:

  • ·        Pfizer/BioNTech/Cominarty,
  • ·        Модерна,
  • ·        Джонсън и Джонсън (J&J),
  • ·        Новавакс,
  • ·        АстраЗенека,
  • ·        Sinopharm (Китай),
  • ·        Sinovac (Китай),
  • ·        Covishield (AstraZeneca произведено в Индия),
  • ·        Soberana 02 (Куба),
  • ·        Пасто Ковач (Иран),
  • ·        CanSino (Китай),
  • ·        ZifiVax (Китай)

„Всички в нашата група са използвали токсикологични техники за изследване на биологичните вещества и биохимията в инжекциите, като иРНК, шипове протеини и субединици, концентрации на аминокиселини, концентрация на протеини, емулгатори, липидни псевдовируси и вирусни вектори и др.

„Използвахме специализирани форми на микроскопия на живо, където е възможно, за да видим наночастици и намален графенов оксид. В някои случаи се използва сканираща електронна микроскопия (SEM) за получаване на по-ефективни форми на увеличение при увеличение от 12 000 до 15 000 пъти за по-голяма яснота.

„Но през повечето време използвахме техника, наречена Raman Microscopy, лазерен микроскоп. Много ефективен за изследване на молекули като графен.

Според нашето тестване на всички тези инжекции от февруари 2021 г. и дори по-рано с някои от учените в нашата група, действителното съдържание на всички тези инжекции е идентично едно с друго.

Всички инжекции са идентични , но с различни търговски марки като Pfizer, Moderna и т.н. с малки разлики в ексципиентите и синтетичните липидни наночастици.

Тестваните инжекции не съдържат биологични вещества , т.е. не е открит биологичен материал като иРНК, спайк протеинови субединици, псевдовирусни вектори и др.

Тези инжекции са смъртоносни ХИМИЧЕСКИ КОКТЕЙЛИ, не биооръжие, а химическо оръжие.

Групата откри следните съставки във всички анализирани проби:

  • Помощни вещества (консерванти), предимно алуминиев хидроксид, но има и още няколко
  • Захароза (захар)
  • Натриев хлорид (сол)
  • вода
  • Синтетични липидни наночастици като PEG и SM 102
  • Хидрогел
  • Трилиони наночастици редуциран графенов оксид
  • Трилиони наночастици от замърсявания с тежки метали

Уаг подчерта, че е изключително важно да се помни, че всяка приложена инжекция има различни нива на токсичност. „Нашият екип в момента е открил 35 различни вариации в нивата на токсичност в инжекциите, вариращи от леко токсични до силно токсични и всичко между тях.“

Wagh също тества партида от 15 противогрипни ваксини през 2021 г. и 2022 г. и откри, че имат идентични съставки с ваксините срещу Covid-19.

„Тествахме и няколко педиатрични инжекции Covid-19 (10 флакона, за да бъдем точни). Децата получават ИДЕНТИЧНАТА инжекция за възрастни. НЯМА РАЗЛИКА в съставките. В редки случаи детето ще получи същата доза от 0,5 ml, която се дава на възрастен“, каза Уаг.

Хидрогел и графенов оксид

Тя обясни, че полимерите и хидрогеловете се използват като наноантени, защото имат магнитни свойства. „Те също така имат способността да се кристализират в нещо като наноструктури.“

Редуцираният графенов оксид е стабилно съединение, което не се разпада на по-малки частици в тялото. Той е силно магнитен, термодинамичен и има положителен пиезоелектричен заряд, каза Уаг.

„Редуцираният графенов оксид поради своя положителен магнитен и електрически заряд буквално окъсява вътрешността на човешкото тяло, причинявайки масивно възпаление и дегенерация на тъканите... Следователно виждаме огромно увеличение на миокардит, перикардит, инсулти, съсиреци, инфаркти и гърчове в ваксинирани индивиди хора. Електрическата активност в тялото е напълно нарушена и в повечето случаи тялото реагира с масивно системно възпаление, което в крайна сметка причинява дегенерация и смърт.

Графеновият оксид се активира от електромагнитни честоти, особено тези, които съставляват 5G спектъра. Графеновият оксид е основният компонент на патентованите от DARPA хидрогелове. Именно тези хидрогелове са в Covid инжекциите, PCR тест стикове и маските.

Хидрогелът, който Wagh и нейната група откриха, потвърждава това, което Dr. - предупреди Кари Мадей. След като присъства на техно-трансхуманистична конференция през 2013 г. в Атланта, д-р. Мадей се опита да измъкне истината за ваксините и в резултат на това стана известен като „информатора на трансхуманизма“. От началото на Ковид „пандемията“ тя алармира за съставките на Ковид „ваксината“, една от които е хидрогелът, и тяхното предназначение. Във видеоклип от юли 2020 г. , [времево клеймо 17:31], Dr. Мадей:

DARPA финансира компания, която произвежда меки гъвкави хидрогелове... инжектирани под кожата за извършване на мониторинг на здравето... синхронизирайте ги с приложение за смартфон, за да дадете на потребителя незабавна информация за здравето. Но хидрогелната нанотехнология расте и се разпространява в тялото, след като бъде имплантирана. Не знаем как това се отразява на нашето ДНК. Знаем, че може да изпраща информация директно и непрекъснато чрез изкуствен интелект.

Замърсяване с тежки метали

Наскоро германски изследователи и  Майк Адамс откриха замърсяване с тежки метали в проби от ваксини. Констатациите на Wagh, но при много по-голям размер на извадката, служат като потвърждение:

„Имаше МАСИВНО замърсяване в инжекциите на Covid-19 от частици тежки метали като волфрам, хром, желязо, натрий (с висока електропроводимост), стронций, магнезий, златни и сребърни наночастици, олово, антимон, алуминий, калай и много други. Тази утайка от тежки метали е много стабилна и се привлича от мастната тъкан в тялото и се утаява там, причинявайки повтарящо се дразнене и възпаление в тялото, което води до заболяване и дегенерация на тялото. Вижте тази статия за замърсяването на детските ваксини с тежки нанометали: „ Нови изследвания за контрол на качеството на ваксините: микро- и нанозамърсяване “.

Положителна бележка

Wagh завършва презентацията си с положителна нотка:

„Covid-19 беше прикрита благословия. Казвам това с най-голяма искреност, защото сега наистина можем да се заемем с ужасяващото естество на теми като щетите от ваксините, смъртта от ваксини, монопола на Big Pharma върху човешкото здраве, унищожаването на човешкото здраве през последните 120 години или повече единствено в резултат на на увреждане на нашите тела, хромозоми и митохондрии от поколение на поколение.

„Всяка измама е една и съща история за изплакване и повторение. В крайна сметка това е масово клане и пълно РЕСТАРТИРАНЕ чрез обезлюдяване, икономическо и социално опустошение. Този път обаче RESET е на страната на човечеството и ПАРАЗИТИТЕ са в последния си крак на отчаяние. Дръжте се, борете се здраво, никога не си сътрудничете, бъдете издръжливи и знайте, че златна епоха е пред нас много скоро. Това не е моментът да се отказвате!“

Копие от всички слайдове, които Уаг обсъди в своята презентация, включително текстова версия на тях, може да бъде изтеглено тук.

Гледайте видеоклипа по-долу:

Можете да намерите Scamdemic 

Част 1: „ Covid19: SARS COV 2 вирусът, който НИКОГА не е съществувал “  ТУК и Scamdemic 

Част 2 „Пандемични лъжи, маски и тестване на Covid19“ , качени в две части,  ТУК и ТУК . 

Първа част

Втора част

И PDF копие на слайдовете от презентацията на Poornima Wagh Част 2 можете  да намерите ТУК .

Продължаваме битката с глобалистите - психопати до победен край!


По темата досега сме публикували оригиналните документи  в следните статии:








НАПОМНЯМЕ И ДРУГИТЕ ВОДЕНИ В МОМЕНТА БИТКИ:

  • Беше внесена подписка в Народното събрание с 30 000 подписа на смели българи, които искат България да напусне престъпната организация СЗО.
  • Една храбра софиянка води дело в Комисията за Защита от Дискриминация против престъпната заповед за въвеждане на зелени сертификати срещу директорката на Испанската Гимназия в София.
  • Делото заведено от Автономната Работническа Конфедерация против "Зелените сертификати“ ще се гледа на 14 октомври 2022 г.



Включете се и вие в битката! Сега е времето да унищожим със силата на правосъдието психопатите, които вече две години провеждат геноцид над българския народ,  по заповеди на чужди кукловоди!



 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves