Важни писания

четвъртък, 29 септември 2022 г.

Още два сигнала в прокуратурата

На 27.9.2022 г. по време на откритото телевизионно студио пред Съдебна палата - София, проведено по повод прокурорската преписка № 10729/2022, нашият съратник Момчил Павлов подаде допълнителни документи и доказателства към преписката. Както той пише в сайта си:

"На 27/09/2022 в Софийска Градска Прокуратура бе предадена информацията за неизвестните Bluetooth устройства като допълнително приложение към прокурорска преписка 10729/22. По преписката се търси наказателна отговорност срещу длъжностните лица, отговорни за обявяването на пандемична ситуация в страната и представянето на експериментални течности пред населението като ваксини. По преписката вече е установено от разследващия прокурор, че длъжностните лица: 

  • съзнателно са създали смут и страх в населението  с цел да наложат незаконни административни ограничения и да принудят хората към ваксинация;
  • съзнателно са подложили гражданите на медицински експерименти без знанието и съгласието на участниците;
  • ограничили са възможността за придвижване на гражданите без основателна причина;
  • съзнателно са сключили неизгодни сделки за закупуване на материали.
  • Настоящия документ бе представен като допълнителна информация даваща по-пълна картина за същността и идеята зад тези инжекции, незаконно представяни пред обществеността като ваксини.

Документът може да бъде видян ТУК.

Пълната информация по преписка 10729/22 може да бъде видяна ТУК."

Момчил участваше и в пресконференцията проведена в БТА на 13.9.2022 г. и направи взривоопасни разкрития. Неслучайно видеото с неговото изказване е най-популярното от всички индивидуални видеа от пресконференцията и досега. Вижте го тук.


Следете за новини на неговия специализиран по темата сайт тук.

Другият сигнал е подаден от варненец. Ето факсимилето тук. 
Изобщо будните българи засега се оказаха в София и Варна. Продължаваме битката  до победа! По този повод да напомним отново:

Междувременно, е създаден Телеграм канал, с името "Прокурорска преписка", за всички онези, които са се включили или тепърва ще се включат към преписката, подавайки сигнал до прокуратурата. Ето описанието му:

"Групата е за документи, видеа и материали, свързани с прокурорската преписка или разширяващи я. Ще бъдат изтривани публикации, не по темата, както и дискусии. Който е внесъл допълнителни документи в СГП, да ги публикува тук. Разпространявайте."

Създателите му канят всеки, който иска да следи развитието по преписката, да се присъедини и да чете, но да публикуват само онези хора, които са се включили вече в преписката и да поставят там сигналите и документите си. Тоест, групата не е поредната говорилня в Телеграм, а място за делова работа.

Даваме и постановлението на прокурор Божидар Елкин от Районна прокуратура - Пловдив в оригинал за незапознатите. Оттук можете да изтеглите документа в  PDF формат, или да го прочетете в прозореца отдолу.

Този прокурор, ни връща доверието в институцията и се надяваме един ден да го видим, като главен прокурор на държавата. По-подробно сме писали за него в статията "Прокурор, който си върши честно работата".


По темата за прокурорските преписки срещу ПЛАНдемията









НАПОМНЯМЕ И ДРУГИТЕ ВОДЕНИ В МОМЕНТА БИТКИ:

  • Беше внесена подписка в Народното събрание с 30 000 подписа на смели българи, които искат България да напусне престъпната организация СЗО.
  • Една храбра софиянка води дело в Комисията за Защита от Дискриминация против престъпната заповед за въвеждане на зелени сертификати срещу директорката на Испанската Гимназия в София.
  • Делото заведено от Автономната Работническа Конфедерация против "Зелените сертификати“ ще се гледа на 14 октомври 2022 г.



Включете се и вие в битката! Сега е времето да унищожим със силата на правосъдието психопатите, които вече две години провеждат геноцид над българския народ,  по заповеди на чужди кукловоди!






Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves