Важни писания

петък, 9 септември 2022 г.

Природните лекарства

Вселената си знае работата.  Случващите се едно подир друго или едновременно събития, които привидно не са свързани, са знаци, които трябва да разчетем. И да направим необходимото.

Преди дни, наша слушателка на Радио "Истина и Свобода", ни се обади, с жалба по съвсем друг повод - за откази на лични лекари в София да издават болнични листове на свои пациенти, които отказват да се тестват за измисления вирус ковид. Разговорът можете да чуете тук.

Но не това е интересното. Защото съпротивата срещу ПЛАНдемията е ежедневно занимание и в момента непрекъснато нараства и се усилва, тъй като хората прогледнаха. И такива лични лекари, упражняващи принуда, могат да се озоват в прокуратурата. Прецедент вече има. 

Впрочем, направили сме питане по Закона за Достъп до Обществена Информация до СРЗИ - София и искаме да разберем, на какво правно основание, такива лични лекари извършват това престъпление, което по Наказателния Кодекс е определено, като "Принуда".

След като получим, или пък, не получим отговор, ще предприемем съответните юридически мерки. Вече получихме отговора на СРЗИ. Оказа се, че такава заповед няма и не е издавана. Личните лекари извършват своеволия.

Интересното беше, че в разговора съвсем случайно стана въпрос, за хомеопатията и природолечението. Оказа, че събеседничката ни се занимава точно с природна медицина и даде интересни сведения. Например, че инжектираните  с отровните лъжеваксини, са разпространители на опасни вещества, които вредят на нормалните, здрави хора. И препоръча природни лекове срещу това. Ще видите снимките долу.

за "Янсен"

за "Астра Зенека"

за "Пфайзер"

И накрая едно лекарство за общо предпазване - "Превент Ко".

И тъкмо пуснахме записания разговор с нея в радиото, и в подкаста ни, и ето  в Телеграм канала на Иван Стаменов - стопанина на "От извора", като по поръчка, се появи статия по въпроса:

"Американският регулатор FDA е знаел още от 2015 година, ако не и по-отрано, че инжектираните с иРНК наноплатформа могат да бъдат опасни за околните хора. Причината е в тъй наречения shedding, при който подложеният на фармакотерапията отделя от тялото си токсини или други, потенциално вредни субстанции. FDA още тогава дори са подготвили инструкции за повишаване на биосигурността, които обаче не се прилагат в текущата „ваксинална“ вакханалия с биологичнотго оръжие, базирано на иРНК наноплатформа, разработена от DARPA и произвеждана от известните фарма картели."

~ От Извора ~

Както се казва, няма нищо случайно в съвпаденията. Писали сме за отровните инжекции, пълни с графенов оксид и други вредни боклуци нееднократно, прочетете тук и тук, а тук може да видите, защо не може да има "ваксина" срещу ковид.

Разбира се, поканихме нашата слушателка, да ни гостува отново в радиото, а и в телевизията, за да запишем с нея специални предавания, на тази важна здравна тема - за хомеопатията, природните лекове и как да се борите с вредните последствия от инжектирането, ако сте имали неблагоразумието, да си  го причините.

Скоро ще публикуваме повече по темата.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves