Важни писания

вторник, 25 октомври 2022 г.

Забраненият филм


 

Частичка от този филм беше пуснат във фейсбук през 2020 г., след три минути беше изтрит от системата, а профилът затворен от цензорите. Явно истината болеше и ги беше ударила в сърцето. Да видим, какво ще се случи тук в YouTube. Е, случи се, изтриха го и тук. След като оцеля десетина дена в канала ни в YouTube, явно някой го е докладвал и го изтриха. С предпоследно предупреждение за изтриване на целия канал. Но затова си имаме резервен канал в Rumble, където всичките ни филми са дублирани. И не само там.😎
И едно предупреждение, филмът, няма да се хареса на ония, които не са българи и слугуват на чужди сили, били те източни или западни. Ето и любезното писъмце на цензорите:

"Здравейте, Радио и Телевизия Истина и Свобода,

 

Екипът ни прегледа съдържанието Ви и за съжаление, смятаме, че то нарушава нашите правила на общността. Премахнахме следното съдържание от YouTube:

 

Видеоклип: Забраненият филм

 
Strike 1
 
 

Осъзнаваме, че това може да Ви разочарова, но за нас е важно YouTube да е безопасно място за всички. Премахваме всяко съдържание, което нарушава правилата ни. Ако считате, че сме допуснали грешка, можете да обжалвате и ние ще извършим повторен преглед. Продължете да четете за още подробности.

 

Как съдържанието Ви нарушава правилата

 

В YouTube не се допуска съдържание, което възхвалява или подтиква към прояви на насилие. Преглеждаме всяко образователно, документално, артистично и научно съдържание поотделно. Правим ограничени изключения, когато контекстът за съдържанието е достатъчен и подходящ и когато целта на публикуването е ясна.  

 
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
 
 

Как това засяга канала Ви

 

Вече имате 1 предупреждение за канала си. Няма да можете да извършвате действия като качване, публикуване или предаване на живо в продължение на 1 седмица. При второ предупреждение няма да можете да публикувате съдържание в продължение на 2 седмици. Три предупреждения за период от 90 дни ще доведат до премахване на канала ви за постоянно от YouTube.

 

Какво да направите след това

 

95% от създателите, които имат 1 предупреждение, никога не получават друго. Тъй като искаме вие също да сте сред тях, моля:

  • Уверете се, че разбирате основните положения при предупрежденията и правилата на общността на YouTube.
  • Прегледайте дали съдържанието ви спазва правилата ни. Ако след това все още считате, че сме допуснали грешка, уведомете ни. Можете да обжалвате предупреждението тук.
  • Имайте предвид, че предупреждението ще изтече след 90 дни и че то няма да бъде премахнато с изтриването на съдържанието.
  • Не забравяйте, че ако за канала ви е наложено ограничен за използване на функции на YouTube, няма да можете да използвате други канали, за да заобиколите тези ограничения. Това се счита за заобикаляне на правилата съгласно нашите Общи условия и може да доведе до прекратяване на профила ви и всички ваши канали.
 

С уважение,
Екипът на YouTube"



 


На тия нещастници ще им кажем, че "Не се гаси туй, що не гасне". Истината винаги надделява и в крайна сметка ще победи силите на злото. А ние ще продължаваме да търсим истината и да защитаваме свободата!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves