Важни писания

петък, 14 октомври 2022 г.

Включете се в инициативата на Godlessera

Нашите съратници от Godlessera са предприели една отлична инициатива, към която и ние се присъединяваме с ентусиазъм. Те събират данните за всички жертви на отровните инжекции, пълни с графенов оксид, лъжливо наричани "ваксини", от които по официални данни от регистъра на МЗ към края на август са загинали 1454 души, но естествено не всички са вписани там. Призоваваме роднините на жертвите, убити или пострадали от отровните бъркочи да посетят сайта им и да дадат данни за своите случаи тук.
Напомняме, че през март в София се проведе така наречения "Черен марш" на пострадалите от инжекциите и роднини на загиналите, който изобщо не беше отразен от официалните медии. Обръщаме се към организаторите му с молба за съдействие в тази благородна инициатива на нашите съратници.
Време е за реванш и наказание на виновниците за геноцида над българския народ провеждан от 13 март 2020 г., досега. В момента печелим малки победи на терена на правосъдието, но подготвяме мащабна атака срещу виновниците за ПЛАНдемичната диктатура и терор. 

Включете се и вие в битката!


Напомняме и воденото разследване по преписка № 10729/2022 от Софийска Градска Прокуратура за нарушенията на Конституцията  и извършените престъпления по смисъла на Наказателния кодекс от длъжностни лица в системата на здравеопазването по време на ПЛАНдемията. 
В прокурорската преписка със свои сигнали и документи се включиха досега, освен гражданските организации НСС "Свети Георги Победоносец" и НД "Крумови закони", също и БРЦК, както и индивидуални жалбоподатели, от които трима са от София и четирима от Варна. Техните сигнали и доказателства сме разгледали подробно в дадените по-долу  отделни статии:

НАПОМНЯМЕ И ДРУГИТЕ ВОДЕНИ В МОМЕНТА БИТКИ:



Включете се и вие в битката! Сега е времето да унищожим със силата на правосъдието психопатите, които вече две години провеждат геноцид над българския народ,  по заповеди на чужди кукловоди!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves