Важни писания

петък, 14 октомври 2022 г.

Комисията за Защита от Дискриминация се произнесе

През лятото писахме за делото заведено в Комисията за Защита от Дискриминация против директорката на Испанската Гимназия "Мигел де Сервантес" в София - г-жа Зорница Йончева. 
Родителка на ученик беше подала жалба в Комисията, поради въведените от директорката със заповед зелени сертификати, целящи принудителна ваксинация на деца, служители и родители. 
В крайна сметка тези дискриминационни и противоконституционни мерки, провалиха нормалното обучение на децата и нанесоха огромни психологически травми и вреди на здравето на ученици, учители и родители.
На 22 юни 2022 г., беше проведено първото заседание на Комисията по делото. Жалбоподателката отхвърли предложението за помирение и споразумение между страните, поискано предварително и от директорката,  и на делото беше даден ход.
Тук публикуваме юридическите аргументи на жалбоподателската срещу дискриминационните действия на директорката. Могат да се ползват от други хора, които водят подобни дела срещу училищни директори. Ето ги и долу в PDF формат.

И ето, днес 14.10.2022 г. на жалбоподателката официално беше връчено Решението на КЗД по делото. 
Комисията е решила:
  1. Издадената от директорката заповед на 29.11.2021 г., е в нарушение на Закона за Защита от Дискриминация по признак "лично положение", по смисъла на чл. 4, ал. 3 във връзка с чл. 4, ал. 1 от Закона за Защита от Дискриминация.
  2. На основание чл. 47, т. 6, от ЗЗД, за установеното нарушение дава ПРЕПОРЪКА на директорката да не допуска необосновани различия при издаване на заповеди относно правото на образование и достъпа до това образование с цел равно третиране на всеки ученик.
Тази макар и малка победа е крачка напред в борбата за свобода! Съветваме всички български родители да вземат пример от тази смела софиянка и да заведат дела срещу директорите на училища съучастващи в престъплението ПЛАНдемия, което е чисто и просто геноцид срещу българския народ в частност и човечеството като цяло.
Публикуваме тук решението на КЗД за назидание на другите училищни директори, извършили престъпления срещу децата, учителите и родителите въвеждайки безумните изисквания за носене на вредни маски, тестване със съдържащи отровния етилен оксид тестове и принудително инжектиране с отровни препарати съдържащи графенов оксид.
Напомняме и воденото разследване по преписка № 10729/2022 от Софийска Градска Прокуратура за нарушенията на Конституцията  и извършените престъпления по смисъла на Наказателния кодекс от длъжностни лица в системата на здравеопазването по време на ПЛАНдемията. 
В прокурорската преписка със свои сигнали и документи се включиха досега, освен гражданските организации НСС "Свети Георги Победоносец" и НД "Крумови закони", също и БРЦК, както и индивидуални жалбоподатели, от които трима са от София и четирима от Варна. Техните сигнали и доказателства сме разгледали подробно в дадените по-долу  отделни статии:

НАПОМНЯМЕ И ДРУГИТЕ ВОДЕНИ В МОМЕНТА БИТКИ:



Включете се и вие в битката! Сега е времето да унищожим със силата на правосъдието психопатите, които вече две години провеждат геноцид над българския народ,  по заповеди на чужди кукловоди!






Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves