Важни писания

вторник, 18 октомври 2022 г.

Подготвяме акция, търсим доброволци от цялата страна

Скъпи съратници, за поредна година подготвяме действие, с което да осведомим и предупредим директорите на училища в цяла България, да НЕ съучастват в престъплението ПЛАНдемия. Готвят ни отново затваряния, вредни маски за учениците и "дезинфекция" в училищата, с отровни препарати убиващи бавно децата, изолатори, насилствени "ваксинации" с отровни инжекции, чрез принудата на зелените сертификати. Този път, да не чакаме врагът да направи атаката, а да го ударим ние предварително!

Затова провеждаме отново електронната акция, която направихме през февруари 2021 г. Тогава изпратихме предупреждение на директорите на всички училища в София, както и на болшинството детски градини в града, на 28-те Регионални Управления на Образованието в областните градове, на 80 служители в Министерството на образованието и науката,  а наши активисти по места го разпратиха на училищата и детските градини и ясли в своите градове, в Русе, Стара Загора, Бургас, Варна, Горна Оряховица, Каварна, Смолян, Костинброд, Силистра, Пловдив,  Велико Търново, Кюстендил, Ракитово, Пазарджик, Добрич, Шабла, Балчик, Генерал Тошево, Тервел, Велинград, Сливен, Ямбол, Димитровград и Хасково.  

Сега ще проведем нова акция, като им изпратим това писмо:

Изтеглете го като PDF файл оттук. Пратете го с електронна поща на директорите на училища във вашия град, село община или област, докъдето имате желание и докъдето ви стигнат времето и силите. Електронните пощи на училищата, по области и градове, можете да намерите тук.

Колкото повече такива писма получат директорите, толкова повече ще внимават какво правят с децата на България. И го изпратете и на съответните Регионални Управления по Образованието - РУО в областните градове.

За София и Министерството на Образованието и Науката, ние ще имаме грижата, но, ако желаяте и вие им пратете писмо. Колкото повече, толкова повече. 

Като изпратите поща, пишете долу в коментарите на блога, до кое училище и в кое населено място, сте изпратили писмото. И се присъединете към нас в Телеграм!

Свържете се с нас в Телеграм.

Ето и текста на писмото за сведение:

 

 

         

УВЕДОМЛЕНИЕ

До директорите на учебни заведения

от

НСС „Свети Георги Победоносец“,

Уважаеми дами и господа директори,

В началото на 2021 година разпратихме съобщения на всички вас в цялата страна, че налаганите силово псевдомедицински мерки на принуда и терор спрямо децата, учителите и родителите, като носене на вредни маски, дезинфекция на класните стаи с опасни химикали, създаването на затворнически изолатори и други подобни, и особено наложените впоследствие зелени сертификати, са грубо нарушение на Конституцията и законите на страната, както и на редица международни конвенции, гарантиращи правата и свободите на хората. 

https://blogopisezhrabur.blogspot.com/2021/02/blog-post.html

За съжаление повечето директори и учители пренебрегнаха нашето предупреждение и станаха съучастници в извършените престъпления, равни на геноцид. Затова, ние започнахме правни действия в защита на правата и свободите на българския народ, като по наши сигнали беше образувана прокурорска преписка № 10729/2022 на Софийска Градска Прокуратура срещу виновните длъжностни лица за потъпкването на Конституцията и извършените престъпления по смисъла на Наказателния кодекс по време на ПЛАНдемичния терор срещу българския народ. https://blogopisezhrabur.blogspot.com/p/107292022.html

Отделно спечелихме дело в Комисията за Защита от Дискриминация срещу директорка наложила зелените сертификати в училище https://blogopisezhrabur.blogspot.com/2022/10/blog-post_14.html

В момента текат и дела в София срещу заповедите на бившите министри на здравеопазването.

С настоящето ви предупреждаваме, че изпълнението на противоконституционни и незаконни заповеди на министрите на здравеопазването и образованието и науката, също е съучастие в престъпление срещу правата на човека и особено на децата – бъдещето на България. Отговорността е лична, на съответните длъжностни лица, съгласно чл. 58 ал. 1 във връзка с чл. 5 ал. 1 от Конституцията. Виновните за това лица ще са подсъдими за престъплението принуда по чл. 143 от НК. Злоумишленото увреждане на здравето и психиката на децата, нанасящо нелечими травми за цял живот и представляващо посегателство над бъдещето на българския народ няма да остане ненаказано. Родителската общественост е уведомена за правата си и ще търси съответната наказателна отговорност при нарушения, от страна на образователните институции, от виновните длъжностни лица. 

Национален Сбор за Съпротива „Свети Георги Победоносец“ официално ви предупреждава, че няма да допусне повече никакви злоупотреби, терор, насилие и принуда в учебните заведения и ще търси наказателна отговорност от всички длъжностни лица, които нарушат Конституцията и законите в бъдеще.

           Призоваваме ви да бъдете достойни наследници на българските будители, които направиха българското Възраждане и възродиха България от пепелищата. Противопоставете се на всякакви посегателства срещу нашите деца – бъдещето на нацията, за да я има и пребъде България!

Национален Сбор за Съпротива „Свети Георги Победоносец


НАПОМНЯМЕ И ДРУГИТЕ ВОДЕНИ В МОМЕНТА БИТКИ:

  • Беше внесена подписка в Народното събрание с 30 000 подписа на смели българи, които искат България да напусне престъпната организация СЗО.
  • Една храбра софиянка спечели дело в Комисията за Защита от Дискриминация против престъпната заповед за въвеждане на зелени сертификати срещу директорката на Испанската Гимназия в София.
  • Делото заведено от Автономната Работническа Конфедерация против "Зелените сертификати“  се гледа на 14 октомври 2022 г.


В прокурорската преписка № 10729/2022 на Софийска Градска Прокуратура със свои сигнали и документи се включиха досега, освен гражданските организации НСС "Свети Георги Победоносец" и НД "Крумови закони", също и БРЦК, както и индивидуални жалбоподатели, от които трима са от София и четирима от Варна. Техните сигнали и доказателства сме разгледали подробно в дадените по-долу  отделни статии:



Включете се и вие в битката! Сега е времето да унищожим със силата на правосъдието психопатите, които вече две години провеждат геноцид над българския народ,  по заповеди на чужди кукловоди!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves