Важни писания

петък, 26 ноември 2021 г.

Наближава "денят Х", гответе се!


Национален Сбор за Съпротива "Свети Георги Победоносец" ще се присъедини към готвената обсада на сградата на Народното Събрание в деня на откриването му, организирана от патриотични групи и организации милеещи за Родината ни и нейното бъдеще. 
Това са нашите искания, които официално ще поставим на народните представители.
Призоваваме всички патриоти, националисти и родолюбци за участие в битката за бъдещето на Отечеството ни!

 





ИСКАНИЯ

Към Народното Събрание

Уважаеми Дами и Господа народни представители,

Ние в качеството си на представители на българския народ като част от суверена, поставяме своите неотменими искания към вас, нашите служители в народното представителство – Народното Събрание.

  1. Пълна и окончателна отмяна на тоталитарната диктатура, въведена на 13 март 2020 г. във всичките и форми и наименования: "извънредна епидемиологична обстановка“, „пандемия“, „затваряне“, „карантина“, „зелени сертификати“, „мерки“ и др. подобни по повод измислената и натрапвана от СЗО и стоящото зад нея световно финансово-управленско задкулисие  ПЛАНдемия.
  2. Отмяна на всички приети закони или поправки в закони, въвеждащи диктаторски практики и ограничаващи правата и свободите на човека и гражданина направени в периода след 13 март 2020 досега по повод на ПЛАНдемията.
  3. Отмяна на антисемейното и антидетското законодателство – прокарващо джендър и ЛГБТ идеологии и практики. Пълна забрана на организации пропагандиращи такива идеи, на първо място – онези със задгранично финансиране. Приемане на закони защитаващи и подкрепящи, включително финансово,  нормалните семейства от мъж и жена и техните деца.  
  4. Преки и безусловни парични обезщетения на всички безработни българи, загубили работата си след 13 март 2020 г., както и на всички предприемачи фалирали или пострадали в оборотите и работата си заради „мерките“.
  5. Пълна и безусловна забрана на 5G мрежата до доказването по безспорен начин чрез честни научни изследвания, че микровълновото излъчване не вреди на хората, животните и растенията.
  6. Пълна забрана на задължителните „ваксинации“, особено тези с генно-модифициращи препарати в експериментална фаза, за чиято безвредност не носят отговорност, нито производителите, нито медицинските служители, нито държавата. Проверка на всички досега прилагани „ваксини“ в независими лаборатории за съдържанието им и въздействието им върху хората, преди да бъдат предлагани на желаещи доброволна ваксинация. Абсолютна забрана на ваксини създадени от фирми или институти финансирани или свързани с Бил Гейтс, Джордж Сорос и Рокфелер. Отмяна на членове от 58 до 63г от Закона за здравето.
  7. Абсолютна забрана на поставянето на електронни чипове на хора и домашни животни. 
  8. Забрана, разтуряне и съд за всички организации пропагандиращи антибългарски, античовешки, антиобществени и противоестествени идеологии и политики, особено такива с тайни структури, ритуали и идеологии.
  9. Отказ от участие в „зелената сделка“ на Европейския съюз и налагане на българско вето на такива и подобни политики прокарвани с цел срив на енергетиката  и промишлеността на България и Европа.
  10. Поддържане на ветото за приемане на Македония в ЕС. 

Национален Сбор за Съпротива „Свети Георги Победоносец“

26.11.2021 г.  гр. София 

Изтегли исканията като PDF файл оттук.


"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел




"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5




ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!



Присъедини се към воините на светлината! Свържете с нас:
 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves