Важни писания

събота, 27 ноември 2021 г.

В памет на нашия приятел и съратник инж. Асен Иванов

На 23 ноември 2021 г. в 1 часа сутринта ни напусна нашият добър и верен приятел - Асен... Как разбрахме ужасната новина? По обяд на същия ден наш съратник написа в чата ни в Телеграм:

"Връщам се от болницата. Мислех че това е фалшива новина. 

За съжаление получих потвърждение. Към 1:00 вечерта снощи е починал нашият съратник, поборник за свобода и правда и наш приятел - инженер Асен Иванов.

Да казваме нещата с истинските им имена. Това беше медицинско убийство. Това е убийство организирано извършено от Бил Гейтс,  Ротшилд и тези над тях, през правителството на Бойко Борисов и двете правителства на Радев, всички министри на здравеопазването, и всички лекари и медицински сестри които знаеха истината и я цедяха, или най-малкото си мълчаха.

Трябва да искаме акция за разкриване на протоколите в така наречените ковид отделения и това конкретно интензивно отделение (Белодробна болница "Света София" - първо отделение с вход към улица "Здраве" в София).....



В добрите времена, когато бяхме заедно в битката...



Асен като наш кандидат за народен представител в листата на партия БНО на последните избори... Смел боец за истината и свободата, разобличаващ лъжите на заговорниците, извършващи геноцид над българския народ.




Запознахме се с него в "Цар Борисовата градина" по време на акцията ни срещу инжекционната палатка на кметицата Фандъкова, оттогава той беше неотлъчно с нас...

Почивай в мир приятелю, ние ще продължим борбата заради теб и няма да оставим убийството ти неразкрито и ненаказано...

Ще живееш винаги в спомените ни, душите и сърцата ни...

"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел




"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!



Присъедини се към воините на светлината! Свържете с нас:
 





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves