Важни писания

петък, 12 ноември 2021 г.

НСС "Свети Георги Победоносец" - защитниците на БългАрия

Защитниците на БългАрия
На снимката вляво - представителна група на "Национален Сбор за Съпротива "Свети Георги Победоносец" в София, прави марш с бойните знамена на борците за свобода и независимост и барабани по пустите улици на столицата, в изборния ден  на 14 ноември 2021 г.
Избори, които предричат още по-тежко положение на народа през следващите месеци, но и неизбежен революционен взрив, последващ обявеното въстание на 19 октомври. Защото цените на храната, тока, газта, парното, горивата продължават да растат, готвят ни ново затваряне и окончателно въвеждане на концлагера под прикритието на "зелените сертификати". Затова днес показахме отново знамената на нашите "зелени сертификати".

Борбата продължава и скоро ще навлезе в гореща фаза. Ще има повторение на събитията от януари 1997 г. Но този път с добър резултат за България! Бъдете готови, със силен дух, увереност и смелост за да постигнем крайната победа!




Завършекът неслучайно беше пред президентството, за да му покажем какво следва, ако институциите продължават терора и диктатурата над българския народ под натиска на външни враждебни сили.

Същата вечер Мадлен Кирчева участва в предаване за изборите по телевизия "Евроком", където стана дума за  законите, Конституцията и гласуването.


А предния ден - 13 ноември 2021 г. Боян от НСС "Свети Георги Победоносец" и негови приятели без маски проверяват защо в "Кауфланд" в "Младост" - София продават магнитни/метални пилета. С графенов оксид вътре? Това дали е безопасна храна? Ако не знаете какво е графенов оксид, да ви кажем, че го има в отровните инжекции, тестовете и маските, които ви принуждават да използвате.

Първа и втора част на видеото качваме заедно, за архив и обучение как се прави. Впрочем на "Кауфланд", пък и на "Била" в София често им се случват такива работи...

А ето и една честна журналистка - Анелия Дулева от телевизия "Алфа" срещу една мисирка от БНТ. Ако си спомняте Анелия, която е и юристка, ни помогна да влезем в ИАЛ навремето, когато не ни пускаха мутрите от "Делта гард" до деловодството. А на "Делта гард" МВР вече им отне лицанза за охранителна фирма. Но нас това не ни удовлетворява и затова поискахме още нещо по този въпрос.

Дейци на Национален Сбор за Съпротива "Свети Георги Победоносец" посетиха село Спасово, Чирпанско, където присъстваха на тържественото откриване на паметник на загиналите във войните за обединение на България бойци от селото . Паметникът е изграден по инициатива на кмета - господин Димо Нецов - един достоен българин пазещ народните традиции и памет. Датата е 11 ноември 2021 г.


На следващия ден, 12.11.2021 г. проведохме Народно Събрание пред БНТ. Вижте видеото от акцията.

"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел




"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!



Присъедини се към воините на светлината! Свържете с нас:
 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves