Важни писания

петък, 5 ноември 2021 г.

България в атака всеки ден и час

Битката е и в телевизионните студиа. Истината не може да бъде спряна. Нашите съратници от Национален Сбор за Съпротива "Свети Георги Победоносец" са в листите на БНО за да имат депутатски имунитет и да говорят истината по казионните телевизии. Ето един пример тук.


Но освен това, битката е по улиците и площадите и в магазините и заведенията затворени от терора и диктатурата на дискриминационните и сегрегационни "зелени сертификати".  Стара Загора и Шумен бяха първи. София ги последва и се отчете също. Две партии и три организации нахлухме с 25 души в МОЛ "София". Проведохме си политическо събрание вътре с озвучителна уредба и знамена. Имахме 4 кандидат-депутата за да ни пазят с имунитета си. По-умните от продавачите и собственици на магазини ни ръкопляскаха, защото разбираха, че се борим и за тях, иначе отиват към фалит и безработица. Охраната я елиминирахме в движение, даже им показахме нашите "зелени сертификати". 


Две цивилни ченгета с изключително тъпи физиономии ни се лепнаха и наблюдаваха през цялото време, ще ги видите във видеото, напоително ги снимахме за да ги потърсим, като дойде време за  отговорност за въвежданата диктатура и тирания. Накрая дойдоха 40 униформени полицаи и ни изведоха, да ни пишат актове, че сме без маски и "зелени сертификати". Бяха дружелюбно настроени и повечето на наша страна. Актовете ги обжалвахме още на следващия ден. Ако стигнем до съд, ще им поискаме да представят своите "зелени сертификати" с които влязоха в МОЛ-а нарушавайки заповедта на министъра. Нито един от тях нямаше, разбира се.

Оказа се, че предните дни са излезли съратниците и в Чепеларе, Гоце Делчев, Велико Търново, Монтана и Варна. Ето и снимки от тези градове.








И накрая, по-едно видео от Монтана и Варна...

И една смела българка, която поиска сметка от президента Радев за тиранията въведена с негово съгласие....


Излизай Българийо, в бой за чест и свобода! Ние ще победим! 



"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел



"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!



Присъедини се към воините на светлината! Свържете с нас:
 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves