Важни писания

събота, 20 ноември 2021 г.

Времето за решителния щурм идва!

Студентите в София поеха инициативата и започват, долу е възванието им. Време е да ги подкрепим:

"Хора, студентите, учителите и учениците организираме серия от протести всеки четвъртък и всяка неделя в София от 25.11 до 19.12.2021 против зеления сертификат, дискриминацията, онлайн обучението и задължителните тестове.

Умолявам ви да разпространявате с всички сили! Трябва да се събираме възможно най-много хора всеки път и постепенно да увеличаваме бройката! Моля ви за съдействие в разпространяването, агитацията и разбира се - личното ви присъствие! 

Фейсбук събитието е едно за всеки протест, затова моля ви пускайте го възможно най-често по всякакви групи, лични страници и блогове, разпространявайте сред приятелските си кръгове. 

София - сборни пунктове:

🟢 ВСЕКИ ЧЕТВЪРТЪК - 12:00 - МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО
2.12.2021 г.🟢 9.12.2021 г.🟢 16.12.2021 г.🟢 

🟢 ВСЯКА НЕДЕЛЯ - 14:00 - ПИЛОНИТЕ НА НДК
28.11.2021 г.🟢 5.12.2021 г.🟢 12.12.2021 г.🟢 19.12.2021 г.🟢

Оттук можете да влезете във фейсбука на организатора: 

За Варна:
⚠️⚠️⚠️
ЗДРАВЕЙТЕ , ВОИНИ НА СВЕТЛИНАТА !
ВСЕКИ ПОНЕДЕЛНИК И ЧЕТВЪРТЪК ОТ 17:30 ,пред ОБЩИНАТА !🥁🥁🥁
Всяка СЪБОТА - от 15:00, пак там !!!🥁🥁🥁
ДА ОСТАНЕМ ЧИСТОКРЪВНИ, НАШ ДЪЛГ Е ДА ЗАПАЗИМ ВЯРАТА, СВОБОДАТА И НАРОДА СИ !

За Пловдив:
Стани ЮНАК БАЛКАНСКИ за СВОБОДАТА на нашите ДЕЦА 🇧🇬
🟢 ПЛОВДИВ ВСЯКА НЕДЕЛЯ - 14:00ч. - ПРЕД ОБЩИНАТА❗️
ДА КАЖЕМ НЕ НА МЕДИЦИНСКИЯ ТЕРОР‼️
ЗА СВОБОДА И ОБРАЗОВАНИЕ БЕЗ ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ🇧🇬
🟢 КАНИМ ВСЕКИ ДА НИ ПОДКРЕПИ
Нека се хванем здраво за ръце и ЗАЕДНО да поведем ХОРОТО към СВОБОДАТА 🇧🇬

Ние се бием и за децата на България. Вижте за какво мечтаят те в листчето от детска тетрадка долу и си помислете, ще ги пускате ли на училище с маски и тестове и отровни инжекции, както искат психопатите - управници от вас?
Или ще излезете да изпълните родителския си и патриотичен дълг да ги защитите от управяващите изроди, слугуващи на чуждестранни врагове, които извършват държавна измяна и национално предателство с геноцида над българския народ, провеждан вече втора година?

Иначе борбата продължава с готвената акция пред Народното Събрание в деня на свикването му за първо заседание.


Да си припомним 8 септември 2021 г. - обсадата на Народното Събрание.


Гответе се за "деня Х".





О Б Р Ъ Щ Е Н И Е

Към Българския народ

От

НСС „Свети Георги Победоносец“, Национално Движение „Крумови Закони“, 

ПП Българско Национално Обединение, Сдружение за защита правата на гражданите и държавата, Сдружение с Нестопанска Цел „За Земята на България“, 


Ние, като част от народа и суверен на Република България, обявяваме, че служебното правителство, управляващо в момента, е противоконституционно на основание чл. 109 във връзка с чл. 76 ал. 2 от КРБ, тъй като  то не е положило клетва пред Народното Събрание, следователно всички издадени от него и подчинените му администрации актове, са нищожни. Това е валидно на същото основание и за предходни правителства и парламенти. Настоящото правителство продължава войната за изтреблението на българския народ, започната от нелегитимното правителство на Бойко Борисов, в изпълнение на плановете на външни и вътрешни вражески сили. 

Държавата ни, по Конституция, следва да се управлява според Върховния Закон и законите на страната, а понастоящем я управляват чрез външни инструкции и заповеди. 

Във връзка с това призоваваме българския народ на съпротива и гражданско неподчинение на всякакви заповеди и нареждания, издадени от нелегитимния орган - Министерски Съвет. Всички глоби, санкции, актове и други разпореждания, въвеждащи диктатура, терор, дискриминация, сегрегация и насилие чрез маски, тестове и принудително инжектиране на отрови с графенов оксид, с които ни избиват с крайна цел – медицински геноцид над българския народ, са престъпление спрямо нацията и бъдещето на България! Това е престъпление и срещу човечеството. Призоваваме всички военни, полицаи, държавни и общински служители, служители от здравните и учебни заведения, да НЕ изпълняват каквито и да било разпореждания на нелегитимното правителство и подчинените му звена - в противен случай са негови съучастници. Напомняме им, че са полагали клетви като военни, полицаи, държавни служители, медици да защитават Конституцията и законите на Република България, и че отговарят за действията си. 

С настоящото обявяваме началото на гражданско неподчинение и всенароден поход за свобода и връщане на заграбената от нелегитимното правителство власт, принадлежаща на българския народ. 

Суверенът отменя всички противоконституционни мерки!

В качеството си на граждани на Република България и част от суверена на тази държава, в името на народа, осъждаме лицата, започнали и продължаващи този медицински геноцид. 

Време е за ЕДИНЕНИЕ за свобода и живот!

Долу Новия Световен Ред и неговите господари и слуги! 

Да живее България! 

Свобода или Смърт

Изтегли Обръщението като doc файл.  Или изтегли като звуков мр3 файл. Или като PDF.

Национален Сбор за Съпротива "Свети Георги Победоносец" още на 14.10.2021 г. предупреди служебния премиер генерал Стефан Янев да спре ПЛАНдемията, като отмени всички противоконституционни заповеди на министъра на здравепогазването Стойчо Кацаров. Дадохме му ултиматум и срок от 5 дни да изпълни исканията ни. 

За съжаление, той погази военната си клетва да служи на България и българския народ и да защитава Конституцията и спазва законите на страната. 
Поддаде се на външния натиск на световното плутократично задкулисие и въведе дискриминационните и тиранични "зелени сертификати", като начало на новата тоталитарна диктатура, целяща да унищожи българския народ и човечеството като цяло. Затова на 19.10.2021 г обявихме в Обръщение към българския народ, че започваме борба срещу нелегитимното правителство заради предателството му и политиката му на геноцид спрямо българската нация. На следващия ден започнаха протести в София, Варна, Бургас, Велико Търново, Сливен, Пловдив, Плевен, Монтана, Благоевград, които скоро прерастнаха във въстание. Но борбата се води не само по площадите и улиците на българските градове, а също и в залите на съдебната система. Затова нанесохме решителен удар в сърцето на врага - обявихме конституционната нелегитимност на управлението и започнахме дело във Върховния Административен Съд. 

Време е да свалим нелегитимното правителство и президента, който го е назначил в нарушение на Конституцията,  присвоявайки си народния суверенитет, заради убийствената им политика на геноцид спрямо българския народ. Те извършиха държавна измяна и национално предателство, като се поставиха в услуга на вражески външни и вътрешни сили и ще понесат отговорност за това предателство!


А полицията и армията да се определи на кого ще служи - на свободата или на тиранията, на народа си в чието име са се клели или на враговете на България, на светлината или на мрака?


"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел



"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5



ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!


Присъедини се към воините на светлината! Свържете с нас:
 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves