Важни писания

петък, 19 ноември 2021 г.

Летопис на съпротивата - ноември 2021 г.

Национален Сбор за Съпротива Съпротива "Свети Георги Победоносец" в поход за свобода със зелени въстанически знамена и барабани по улиците на София.


Мадлен Кирчева в студиото на телевизия "Евроком" за изборите, законността и Конституцията...


Една пресконференция на адвокат Виктор Костов на 18.11.2021 г. в Агенция "София прес", по повод противоконституционността и незаконността на "зелените сертификати".

Същата вечер, нашата група отиде пред БНТ за да предупреди двамата кандидат-президенти по време на дебата им, да внимават какво правят...



На 15 ноември група бойци от Национален Сбор за Съпротива Съпротива "Свети Георги Победоносец" от София бяха в Шумен, за да участват в обсада на местното полицейско управление. 


Заедно с шуменци, групи от Варна и Дряново те бяха пред полицията в подкрепа на шуменския борец за свобода Билан Янков, известен като Бибо в социалните мрежи. Той беше обвинен от прокуратурата в престъпление по чл. 355 от НК заради организираното от него нахлуване в няколко магазина на група борци  без маски и зелени сертификати.

Да припомним смелата акция на шуменци начело с Бибо Янков, която даде повод на прокуратурата да се задейства. 

Разбира се бореща се България няма да остави това така. Ние ще се борим и за Бибо и за всеки наш съратник, пострадал от терора на незаконното правителство установило диктатура в България.

Ето и едно обръщение на съратници от бореща се Варна, които ежедневно излизат в битка за свобода. Забележете и обръщението в края на грък подкрепящ нашата борба.


А на 14 ноември в изборния ден съратниците от Национален Сбор за Съпротива Съпротива "Свети Георги Победоносец" излязоха на поход с барабани и зелени въстанически знамена "Свобода или смърт" за да предупредят президента, който и да е той...


А ето и новото ни обръщение към българския народ. Можете да го изтеглите като PDF файл оттук. Борбата за свобода продължава...

О Б Р Ъ Щ Е Н И Е

Към Българския народ

От

НСС Свѣти Георги Победоносецъ, Национално Движение „Крумови Закони“, ПП Българско Национално Обединение, Сдружение за защита правата на гражданите и държавата, Сдружение с Нестопанска Цел, „За Земята на България“,

Братя и сестри Българи, ние благодарим на целия български народ и на всеки един българин по отделно, за това, че в тези извънредни и тежки времена намира сили да се противопостави и да противостои на пълзящото от всякъде зло, на световния пълзящ геноцид на настъпващата тирания. Благодарим на всички лекари, които уважават човешкия живот, учители и пазители на българското и българщината.

Всички вътрешно добре знаем, че това се дължи на изконните ни вродени качества, като: мъдрост, търпение, знания, умения интуитивно да различаваме доброто от злото.

Благодарим също и на невидимата небесна и духовна закрила на Свети Архистратиг Архангел Михаил, Свети Георги Победоносец, Свети Йоан Рилски- небесен закрилник и покровител на цяла България и всички знайни и незнайни небесни покровители и светии на България. Накрая Благодарим на Небесното Войнство и над тях благодарим на нашия Бог.

Кураж и мъжество Братя и Сестри Българи в предстоящите ни битки за отстояване на изконните ни права и свободи- битката за нашия хляб, нашия въздух и нашата вода.

Братя и сестри Българи, националният ни трибагреник е в плен! Настана време да развеем зеления си флаг за Свобода, за да можем да възвърнем и вдигнем трибагреника си.

Ние отчитаме сложността на политическата ни ситуация. Ясно и категорично заявяваме, че не признаваме изборните резултати, поради тяхната конституционна съмнителност или по- точно, поради тяхната противоконституционна съставляваща.

Време е Братя и Сестри Българи, като един, всички заедно да защитим нашия дом, деца, семейство и Родина.

С нами Бог Да живее България!

гр. София лето господне 7526;

17.11.21 г. 27 ден; месец 11; 5-а българска неделя 

Можете да го изтеглите като PDF файл оттук. 

А ето и походът за свобода на групата "ЗОВ" на 8-ми ноември в София от МЗ до телевизия БТВ.



"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел




"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5



ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!



Присъедини се към воините на светлината! Свържете с нас:
 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves