Важни писания

събота, 4 декември 2021 г.

Няма никакъв вирус

Тук публикуваме сбирка от 913 страници  документи от над 120 изследователски лаборатории, университети, медицински институти, отделни изследователи, лекари, учени и други от цял свят, доказващи, че НИКОГА и НИКЪДЕ и от НИКОГО в света НЕ е бил изолиран вирус на Sars Cov2. Такъв вирусен изолат просто няма! С тези документи можете да опровергаете всеки заблуден глупак или платен злоумишленик, твърдящ обратното. Като няма изолиран такъв вирус, какво откриват тестовете и какво правят "ваксините" - по-точно казано - отровните инжекции?

И е крайно време всички спорове по темата да приключат веднъж завинаги.

Документите са разпределени са в 8 pdf файла. 

Първа част; Втора част; Трета част; Четвърта част; Пета част; Шеста част; Седма част; Осма част; 

А от какво умират хората вижте в това видео на Рикардо Делгадо за същността на графеновия оксид. Не си мислете, че това е фантастика, той обобщава дългите и обстойни проучвания на стотици изследователи - професионалисти, останали честни и почтени, които разкриха в специализирани лаборатории съставките на отровните инжекции, които видягхте по-горе. Можете да прочетете всичко това в сайта на "Куинта Колумна". Ето го и видеото:


"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел




"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!



Присъедини се към воините на светлината! Свържете с нас:
 



2 коментара:

  1. Ако ЛЕВСКИ , БОТЕВ , РАКОВСКИ и другите знайни и незнайни герои , бяха предпочели ЖИВОТА пред СВОБОДАТА , сега щяхме да се дупим по пет пъти на ден върху килимчето и да удряме челата в земята до припадък !!! БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ГЕРОИ ЗА НАШАТА СВОБОДА!!!

    ОтговорИзтриване

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves