Важни писания

вторник, 7 юни 2022 г.

Нищо скрито не остава покрито...

"2. Няма нищо скрито, което да се не открие, и тайно, което да се не узнае;

3. затова, каквото сте казали в тъмно, то ще се чуе на видело; и каквото сте казали на ухо в скривалищата, то ще бъде разгласено от покривите." 

Лука 12:2-3

Е, случи се най-после. Както беше ясно за Барак Обама, още преди 15 години, сега е ясно и доказано и за Еманюел Макрон. Просто поредният психопат, извратеняк, дегенерат, поставен от тъмните сили на власт. "Женен", по-скоро "омъжен" за Жан-Мишел Трьоно, (по-известен като Бриджит Макрон), както пишат запознати автори.

Не уважавам много Бенджамин Фулфорд, някои от анализите му са откровени измислици или поставят въпроса, дали не се подиграва на лековерните си читатели, но тук казва верни неща. Верни, защото аз също лично съм ги проучвал и съм намерил доказателства за това, което и той твърди, например за Барак Обама и Майкъл (Мишел) Обама. Затова този път за Макрон вярвам, а и Фулфорд посочва сериозни изследвания. Затова, за пръв път го цитирам:

малкият Макрон в Израел
"Вярваме също, че повечето от нашите читатели са наясно, че Барак Обама е посещавал хомосексуални сауни и се е оженил за мъж, който по-късно е променил името си на Мишел Обама. Проблемът тук е, че те излъгаха за това и бяха изнудвани за това от своите контрольори.

Сега Израел се обърна срещу своите Ротшилдови господари, поради което Мосад ни напомни за гадното минало на друг техен слуга, Еманюел Макрон, така наречения президент на Франция.

Според Мосад Макрон е бил подкупен от агенти на Ротшилд, за да предаде страната си, да се бори с исляма и да скрие разрушаването на катедралата "Нотр Дам". Макрон беше избран за президент, защото можеше да бъде изнудван заради „убиване на безпомощни жертви в безумни оргии“, твърдят източници на Мосад. Макрон започна като детска проститутка. „Като „хубаво момче“ той беше отведен от родителите си в Израел, където постоянно удовлетворяваше старци и предатели. Съществуват свидетелски показания от хора, които са го познавали добре като дете”, казват източниците.

"Госпожа Бриджит Макрон"

Той се ожени за един от клиентите си мъже, с които започна да поддържа отношения, когато беше на 15. Този клиент беше Жан-Мишел Троньо, който по-късно промени името си и сега се преструва на Бриджит Макрон. За мрачни и подробни доказателства, моля, проверете връзката по-долу. [14]  [15]"

Интересното е, че поради дадените от Фулфорд препратки към писанията, сайтовете веднага прегряха от читатели и единият от тях блокира. Или свалиха публикацията за Жан-Мишел Троньо. Добре, че винаги запазвам такива ценни неща. Можете да я видите тук:

За по-сигурно запазих като PDF и другата публикация тук. Но можете и да я видите в прозореца долу.




Можете да изтеглите документите в PDF формат:




И основното доказателство. През 1977 г. по френска телевизия се явяват двама трансексуални. Мъжът - жена е скрит в сянка и се представя с името Вероника. След направени с компютърна програма гласови анализи се доказва, че всъщност това е Жан Мишел Трьоно, мъж с два брака и пет деца, който впоследствие си прави операция за смяна на пола и се превръща в Бриджит Макрон.
Това видео се блокира след секунди, ако го качиш в YouTube, заради "нарушени авторски права", разбира се.. Разпространявайте го и го сваляйте за да не изчезне. 
Компютърен звуков анализ доказва, че гласът на Бриджит Макрон и показаната през 1977 година по френска телевизия транссексуална Вероника (всъщност Жан Мишел Трьоно) съвпадат по характеристиките си на 100%. 
Това е един и същ човек. И това е само едно от многото доказателства в тази заплетена история.

Получаваме усещане за дежавю, същото беше и с Мишел (Майкъл) Обама, мъжът, любовник на Барак, който обаче с операция става "жена" и имат брак и две осиновени дъщери.
Барак Обама с любовника си Майкъл, сега Мишел...
Същата каша от лъжи, перверзии и извратености, липсващи и фалшифицирани документи и неяснота кой, какъв е. Е, сега това се повтаря със "семейство Макрон". Но да караме поред.
....................

Следва продължение...






Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves