Важни писания

петък, 17 юни 2022 г.

Който сее ветрове, жъне бури...

Чудя се как някои хора не разбират, какво правят и какво ще се случи в отговор. Народът отдавна го е казал, вижте заглавието. А и във физиката има закон за равното по сила и в обратна посока противодействие на всяко действие. Ами да, години наред говорим и пишем против насила натрапваните в България от соросоидите и западните посланици содомитски извратености.

Но явно те не знаят с кого си имат работа, та тук е България! С българския народ никой не се е справил и няма и да се справи. На наша земя стъпиха 5 империи и всички до една приключиха зле и ги няма на земята вече.

Така ще се получи и с изгражданата в момента нова империя на наднационалните психопати  - глобалисти и техния нов световен ред.

В България им дадохме отпор за отровните инжекции и измислената им ПЛАНдемия. Преди това ги ударихме и с "Истанбулската конвенция" при това не един път, а два пъти. Конституционният съд просто си свърши работата.

И ето, при поредния им опит да парадират с перверзиите си на 18 юни, какво ще се случи. Вижте например Бургас как се представя.




А ето и София, в която бяха раздадени 10 000 листовки (най-горе вляво е първата страница) с този текст:
Организаторите от Сдружение "Род" и Младежки Консервативен Клуб призоваха всички на шествието. Това са десните традиционалисти и родолюбци. 
А крайнолевите, които по принцип са путиноиди и национални предатели, също се обявиха срещу содомията, но с други "аргументи":
"От няколко седмици насам една цинична реклама за предстоящия на 22 юни гей-парад "София прайд" обикаля из социалните мрежи и медиите под формата на плакат. Обект на гавра в нея са фигурите от Паметника на съветската армия, които са използвани за реклама на събитието в непристойни сцени. Намираме това не само за скандално, а и за абсолютно неприемливо. Намесването на фигурите от паметника в реклама на гей-парад е проява на историческо бездушие, културна безидейност и изключителен цинизъм. Нещо повече, Законът за културното наследство определя този паметник като културна ценност, носител на историческа памет и има културна стойност, заявиха в декларация от Национално движение "Русофили"."
Явно не им пука за българското семейство, морал и традиции, интересува ги да си заработят рубличките от съветските си господари, защото извратеняците се събират на любимия им  окупационнен съветски паметник МОЧА, за който им плащат от руското посолство да го "пазят". Да видим как ще реагират предателите - русофили на "оскверняването" на любимия им кумир и дали ще си заработят парите...
Готвят се и футболните агитки, това вече е сериозна работа. Изобщо ще бъде интересно на 18 юни 2022 г., - рождената дата на националния предател и сталински слуга - Георгий Михайлович Димитров. Но за него, друг път.

Та, да се върнем на нормалните българи. Има още сили, радетели за нормалността. Както винаги и Българската Православна Църква е на поста си, ето обръщението на Светия Синод:


"ВЪЗЛЮБЕНИ В ГОСПОДА БРАТЯ И СЕСТРИ, 

Светият Синод на родната ни православна Църква категорично изразява своето неодобрение и несъгласие, и се противопоставя на организирането и провеждането на гей парад на 18 юни (събота) т.г. в скъпата ни столица София. 

Водени от загриженост за човека, който е създаден по Божий образ и подобие, с бащинска загриженост подчертаваме изконните истини за човечеството и настоятелно потвърждаваме, че хомосексуалното поведение е напълно съзнателно и греховно променяне на дадената от Бога полова идентичност. Половата ориентация не е въпрос на избор, а е както свидетелстват страниците на Свещеното Писание – твърдо установена даденост.

Като пастири сме силно притеснени от засилващите се тенденции  сред българското общество, в което приемането на хомосексуалните действия като нещо нормално и дори естествено сред младежта се увеличава. Проповедта и гласът на Църквата Христова в света наред със своето онтологично действие  - да посочва категорично кое е добро и кое е зло е и да проповядва с бащинска загриженост библейските и християнски нравствени ценности завещани ни от Самия наш Творец.

Извършването на греховете на плътското взаимодействие на хора от един и същ пол, са противоестествени и неприсъщи на човешката природа. Ето защо, независимо от  обстоятелствата при съзнанетелния избор за извършването на този грях, Православната църква не може да намери извинение за подобни действия и взаимоотношения.

Цялата православна антропология, категорично заявява, че единствената цел на човешкия живот, включително телесното му битие, е да прославя Бога. Тя подчертава и Христовата заповед: „Бъдете съвършени, както е съвършен Небесният ваш Отец” (Мат. 5:48); както и увещаването на св. апостол Павел – „прославете Бога в телата си!” (1 Кор. 6:20).

Православната църква всякога се е обявявала за зачитането на свободната воля на човека в избора определящ живота му. Но наред с това, категорично е отстоявала моралните истини, без да се влияе от натиска на силните на деня, от модата и суетата на времето.

Светият Синод е силно обезпокоен и от факта, че при орагнизирането на гей парада, из улиците на столицата на Обичната ни Родина, ще бъде използвана нарочна подвижна сцена за деца, които ще бъдат живи наблюдатели и дори участници в това неприемливо събитие, защото „който съблазни едного от тия малките, които вярват в Мене, за него е по-добре да му надянат воденичен камък на шията и да го хвърлят в морската дълбочина“ (Мат. 18:6).

Призоваваме всички отговорни институции да сторят всичко по силите си за спирането на този акт на помрачение на ума и въвличането на най-малките и чисти по сърце в това събитие, проява на най-висша форма на разложение в нравствените и морални принципи в обществото ни.

Като отправяме искрена молитва към Господ Иисус Христос да просвети сърцата на всички, които се готвят да участват в непристойното събитие в София на 18.06.2022 г., да укрепи хората, от които зависи спирането на предстоящото събитие и да им даде разум да познаят Истината."

Та, бурята си приближава, но малцина я виждат, тя идва бавно и полека, но неотвратимо.
Всички мислят, че ще има горещо политическо лято, но наесен ги очаква хладен душ...









.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves