Важни писания

неделя, 5 юни 2022 г.

Аман от тези педерасти, лесбийки и цялата извратена содомитска паплач!

Омръзна ми всяка година да пишем едни и същи работи и да водим една и съща война с извратеняците, агресивно натрапващи собствената си сбърканост като  изключителна "морална" норма. 
Ще им кажа веднъж завинаги: Вие сте прокълнати от Господ Бог, заради такива като Вас, той унищожи Содом и Гомор и престанете да рушите моралните и демографските устои на обществото и народа ни!
Щедро заплатени от соросоидните "фондации", тези античовешки отрепки тероризират обществото, като се опитват да направят невъзможното - да превърнат извратеността в норма!
Още Кант с категорическия си императив (перифразирайки Библейското "не прави на другия това, което не искаш да ти направят на тебе") е казал, че трябва да постъпваш така, че твоята постъпка да може да се превърне във всеобщ закон.
Е, ако педерастията, травестията, лесбийството, педофилията, геронтофилията, зоофилията, станат всеобщ закон, човечеството просто загива, защото най-малкото - няма да може да се възпроизвежда, да не говорим, че това са деяния гнусни пред Бога. Защото той ние дал заръката: 

"А вие се плодете и множете; ширете се по земята и се умножавайте на нея."
Битие 9:7

Спекулациите с "правата на човека", "толерантността към различността", глупостите за "политическа коректност" и "език на омразата" и всякакви други такива космополитни и нихилистични глобалистки идеи, идват само за да прикрият факта, че под тяхната маска се потъпкват правата на нормалните хора и се руши моралът и обществото.
Да, ние не можем да спрем сбърканяците да вършат гнусотиите си в частните си домове, но няма да им отстъпим общественото и духовно пространство да пропагандират и агресивно натрапват гадостите си в медиите, в училищата и детските градини, да пишат в учебниците, че извратеността е "нормална", да правят непристойни предизвикателни шествия, открито провокиращи обществения морал, да богохулстват и да считат, че всичко им позволено. Това, че ги търпим, трябва да им е достатъчно и ако обичат, да не се опитват да натрапват мръсотиите и перверзиите си на нас. 
С това нарушават нашите човешки права и Божиите закони. Търпимост за тях да, но само, доколкото не нарушават Божиите закони и обществените морални норми, обаче да си знаят местото. Защото сам Господ Бог, ни е дал на нас нормалните хора - неговите любими чада, правото и задължението, да се множим:

"И благослови ги Бог, като им рече: плодете се и множете се, пълнете земята и обладайте я и господарувайте над морските риби (и над зверовете), над небесните птици (и над всякакъв добитък, над цялата земя) и над всякакви животни, които пълзят по земята."
Битие 1:28

Така че, никакви "права" за тях - перверзниците - содомити, за "еднополови" бракове, за "осиновяване на деца", за открита пропаганда на мръсотиите им! Да се свират в дупките си, да мърсуват, да предизвикват Създателя, но да не замърсяват общественото пространство с гнусотата си. 
А на всички онези платени глупаци в медиите и институциите, които с промитите си мозъци защитават содомитите, с горецитираните високопарни трафарети, изобретени от човеконенавистническите слуги на сатаната, ще им кажем да запазят глупостта си за себе си и да не ни я пробутват на нас нормалните, интелигентните и верующите в Господ Бог хора. Ето резултата от педерастизацията в САЩ тук, а на 18 юни ще видим кои сатанински слуги ще се демаскират, като отново подкрепят "парада" на гнусотата и перверзията, та да разберем кои и какви са всъщност. Защото лявото в цялост (и комунизма в частност) и педерастията са едно и също извращение на нормалността, открито богохулство и предизвикателство към Твореца, което не ще остане ненаказано. Единствените две хубави неща в педерастката изява са, че е на 18 юни - рождения ден на националния предател Георги Димитров - пияница, сифилитик и психично неуравновесен тип, продал България на СССР в качеството си на сталинска подлога. И второто добро нещо е, че ще осквернят паметника на съветските окупатори - МОЧА, който и без това трябва да бъде разрушен.
Да си припомним какво им се случи на перверзниците в Сърбия през 2001 г. 
А ето и в Грузия как се представят националистите - традиционалисти. 
Да не забравяме и Бургас от миналата година. Нещо такова ще им се случи и сега в столицата. Защото за пръв път в София се обединяват разнородни противници - леви, десни, националисти, традиционалисти и футболни агитки, за отпор на извратеняците. На 18-ти юни явно ще се случи случка. Защото ние тези грешници не можем да ги спасим, но както не даваме на маймуните да си играят с гранати, така не бива и тях да ги оставяме да си разиграват мръсните перверзии. Имаме дълг пред Бога, Отечеството и човечеството!

Защото Свещеното писание е постановило Божиите морални повели:
"
11. Който легне с бащината си жена, той е открил голотата на баща си; и двамата да бъдат умъртвени: кръвта им е върху тях.
12. Ако някой легне със снаха си, и двамата да бъдат умъртвени: те са извършили мръсотия, кръвта им е върху тях.  
13. Ако някой легне с мъж като с жена, и двамата са извършили мръсотия: да бъдат умъртвени, кръвта им е върху тях.
14. Ако някой се ожени за дъщеря и майка, това е беззаконие; с огън да бъдат изгорени и той и те, за да няма беззаконие между вас.
15. Който се съвъкупи с добитък, да бъде умъртвен, и добитъка убийте.
16. Ако жена отиде при някой добитък, за да се съвъкупи с него, убий жената и добитъка: те трябва да бъдат умъртвени, кръвта им е върху тях.
17. Ако някой вземе сестра си, бащина си дъщеря или майчина си дъщеря, и види голотата й, и тя види голотата му: това е срам; да бъдат изтребени пред очите на синовете на своя народ; той е открил голотата на сестра си: той да понесе греха си."
Левит 20:11:17





 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves