Важни писания

събота, 18 юни 2022 г.

!8 юни 2022 г.

 

София даде отпор на извратеняците. Младежите националисти тръгнаха в първи лъч от НДК по "Витошка", до площад "Света Неделя, където се сляха с втори лъч, тръгнал от градинката пред Народния театър "Иван Вазов". Там бяха приветствани и от представители на Българската Православна Църква.
Оттам, вече обединеното шествие тръгна по "Витошка" към НДК и завърши на "моста на влюбените".

В това време перверзниците - содомити също свършиха една добра работа - изгавриха се с Путин и с окупационния паметник на съветската армия, който и без това си е скверен символ на националния ни позор, като го украсиха с педалските си атрибути.
Путиноидите, които иначе "охраняваха" паметника в предишни прояви, сега нищо не направиха, защото се уплашиха от полицията. Този път не можаха да си заработят рубличките.
А полицията, както винаги показа, че работи срещу националните интереси. Тя отстрани двама души с плакати в защита на децата, под бурните овации на извратеняците, които бяха направили и детска сцена за да привличат и малолетни към гнусотиите си: "Събитието протича при засилена полицейска охрана. Заради плакат с надпис „Да запазим децата от разврата“ двама граждани бяха изведени на разстояние от органите на реда. Извеждането им бе аплодирано от хората, събрали се за събитието."  
За това престъпление - развращаване на малолетни и педофилия,  полицията беше глуха и няма.
От политическите партии в София, само представителите на ВМРО в Столичния Общински Съвет се противопоставиха твърдо на перверзниците и на толериращата ги кметица - комунистка от ГЕРБ - Фандъкова:
"Забранете този морален позор "София прайд"! С този призив председателят на групата общински съветници от ВМРО в София Карлос Контрера се обръща в официална декларация към кмета Йорданка Фандъкова и Столичния общински съвет. Зад документа застават и останалите съветници на Организацията в Столична община - Владимир Митов, Михаил Петров и Димитър Антов, а поводът за декларацията е разрешения от Столична община гей парад на 18 юни тази година. В декларацията се противопоставят събития, които Столична община разрешава, а забранява дали "по-безобидни и исторически издържани" събития като Луковмарш.

Войводите питат: Това ли ще завещаем ние на децата си? Ще запазим ли културния и цивилизационен код на българския народ или ще се претопим в блатото на новото модерно, което отрича граници, нации, езици? Новото "модерно", което в своя агресивен розов либерализъм иска да заличи всичко старо, включително моралния и етичен кодекс на българина, питат представителите на ВМРО.

Общинските съветници заявяват "стига с тази мантра, че става дума за нечии права", убедени, че "всеки сам избира каква да прави или да не прави в спалнята си".

В декларацията обаче се изразява убеденост, че "София прайд" е "налагане на нов ред и ново мислене", с които се промиват мозъците на подрастващите, а и е продуциран от неправителствени организации с неясно чуждо, външно финансиране с активно съучастие на няколко посолства".

Съветниците алармират и за разпространение на безплатна книжка с провокативно заглавие "Юлиан е русалка", както и намерението на организаторите тази година на прайда да има специална детска сцена.

Съветниците от ВМРО са възмутени и че столичният кмет не подпомага приемането на столична програма за подпомагане на родителите на новородени деца, но ще се отделят стотици хиляди левове за охрана на парада. И тези пари ще бъдат платени от българския данъкоплатец."
Фандъкова не благоволи да им отговори. Но пък за сметка на това, отиде на извратеняшкото сборище за да им демонстрира подкрепа, заедно с бившата вече американска посланичка Херо Мустафа..






Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves