Важни писания

петък, 17 юни 2022 г.

Проверка на партиите, участващи в изборите

Както  вече писахме, за пореден път правим проверка на вижданията, предизборните обещания и бъдещите управленски действия, на партиите и коалициите, участващи в изборите на 2 октомври 2022 г. 
За първите няколко партии, от които имаме впечатления от предишните избори, скоро писахме тук.

Днес изпратихме на останалите партии и коалиции писмо с 18 въпроса, за да разберем, какво мислят за ПЛАНдемията и какво биха направили по този въпрос, ако влязат в управлението на държавата.

Ще очакваме с нетърпение дали ще ни отговорят и какво точно, като ще публикуваме и обсъдим техните евентуални отговори или липсата на такива. Както се казва, понякога и липсата на отговор е отговор. А избирателите ще могат да си направят сметката за кого да гласуват.


      

До

Партиите и коалициите

регистрирани за участие

в изборите на 2.10.2022 г.

 


З А П И Т В А Н Е
от
Радио и Телевизия „Истина и Свобода“

Относно: Становището на вашата партийна/коалиционна формация по отношение на събитията в последните две години - от 13 март 2020 г. досега и предизборните ви обещания за преодоляване последствията от ПЛАНдемията.

 

Уважаеми Дами и Господа,

От 13 март 2020 г. насам страната ни, както и целия свят, живеят в ненормална обстановка, предизвикала стопанска разруха, обедняване на хората, груби нарушения на човешките права и потъпкване на гражданските свободи, която е наложена силово от външни, неупълномощени и неизбирани от никого, глобални частни организации, като СЗО, СИФ, СБ и МВФ и отделни лица като Бил Гейтс, Джордж Сорос, Клаус Шваб и други.

В тази връзка бихме искали да разберем какви са вижданията на вашата организация по случилото се, как бихте отговорили на следващите въпроси и какво бихте предприели, ако в резултат на изборите, ваши представители попаднат в Народното Събрание и управлението на държавата:

1.     Запознати ли сте, че до момента никъде, никой и никога не е изолирал вирус SARS-CoV-2 в чист вид, съгласно постулатите на Кох? Има вече доказателства за това от 140 научни, медицински и изследователски центрове, от 25 страни в света, които са публично достъпни.

2.     Наясно ли сте с факта, че съществуват над 4000 патента за коронавируси, а конкретно за Sars CoV-2, има налични 73 такива, издадени в периода 2003-2019 г.?

3.     Не е ли подозрително при това положение, че е имало многобройни изследвания и разработки на коронавируси, включително и патенти на прословутия Sars CoV-2, а вече две години, нито една лаборатория не може да го изолира в чист вид? При положение, че има и обявени награди от по 1 милион долара за този учен, който докаже съществуването на такъв вирус и до момента, никой не я е поискал?

4.     Не ви ли навежда това на мисълта, че са прави онези изследователи, които заявяват, че не става дума за биологичен вирус, а за бойно отровно вещество, разработка на военните, по най-съвременни нанотехнологии с изключително вредни и дори смъртоносни последствия?

5.     Известно ли ви е, че Система и метод за тестване на COVID-19, (System and Method for Testing for COVID-19) са разработени и патентовани на 13.10.2015 година от Ричард Ротшилд, тоест 5 години преди изобщо да „има открит такъв вирус“, и да бъде наименована болестта COVID-19, което се случва чак през 2020 г.Този факт не навява ли основателно  подозрение?

6.     Знаете ли че през 2017 и 2018 г. (2 години преди избухването на ПЛАНдемията) 6 962 400 тестови комплекти за ковид-19 са разпространени из целия свят, включително и в България?

7.     Запознати ли  сте, че екип от над 40 учени, всред които има и българка – д-р Лидия Ангелова, разобличиха метода RT-PCR на Корман Дростен, за тестване и „откриване“ на вируса, като фалшив и научно несъстоятелен?.

8.     Попадали ли сте на информацията, че и самият д-р Кари Мълис - нобелов лауреат и изобретател на процеса - ПСР, никога не е имал намерение да го използва, като диагностичен инструмент, многократно заявявайки публично: „Откритието ми не може да разпознава коронавируси. Използват PCR-теста ми, за мерзки и нехуманни цели!“

9.     След като тестът, доказано не открива никакви вируси, защо е натрапен насила от СЗО и българските правителства и не е ли това механизъм за създаване на фалшива епидемия и печатница за пари за частните лаборатории, които го правят?

10.  Запознати ли сте с многобройните научни изследвания доказващи, че маските не предпазват от никакви вируси, особено от несъществуващи, но за сметка на това причиняват вреда, здравословни и психологически проблеми на хората, при продължително носене, включително и смърт?

11.  Следите ли лавинообразно трупащите се доказателства от цял свят за вече 12 000 000 загинали хора, вследствие на принудително натрапваните инжектирания с „ваксини“, съдържащи графенов оксид и куп други вредни вещества? Само за България са обявени официално 1451 смъртни случая, а милиони други хора са увредени, инвалидизирани и съсипани здравословно от тези „експериментални генни препарати“.

12.  Какво е становището ви за зелените сертификати и другите принудителни начини за насилствено инжектиране с тези отрови, при положение, че държавата е освободила от отговорност производителите им, вносителите, търговците и медицинските лица извършващи така наречените „ваксинации“? Включително не следи за вредните им последствия и дори няма фонд за обезщетения на пострадалите?

13.  Считате ли, че явно безумните мерки, като затваряния на магазини, ресторанти, хотели, културни, спортни, учебни и административни обекти, забраната за излизане от домовете, забраните за разходки в парковете, морския бряг, планините, пътуванията в страната, могат да предотвратят разпространението на каквито и да било вируси и дали целите на тези „мерки“ не са съвсем други?

14.  Какво мислите за наложения терор над българските деца в училищата, с въведените маски, изолатори, зелени сертификати, дистанционни обучения и други такива безобразия, явно целящи да разрушат физическото и психическото им здраве, да сринат образователната системя и да съсипят живота им в самото му начало?

15.  Ще потърсите ли отговорност, за съсипването на стопанския живот, разорението на дребните и средни предприемачи, останалите на улицата като безработни, работници и служители от затворените стопански обекти, които дори в началото не получаваха никаква помощ от държавата?

16.  Как се отнасяте към грубото потъпкване на основните човешки права и свободи, нарушенията на Конституцията, законите и международните конвенции, чрез въвеждането на диктаторски, насилнически и терористични мерки на принуда, довели до дискриминация, сегрегация и геноцид на отделни групи от обществото, явления познати от отдавна отминалите епохи на комунистическия тоталитаризъм и варварските времена на феодализма и робовладението?

17.  Ако влезете в управлението на страната, ще потърсите ли съдебна отговорност от виновниците за всичко това, което може да се квалифицира единствено като геноцид, международен заговор, държавна измяна, национално предателство и престъпление срещу човечеството?

18.  И ако отговорът на горния въпрос е „да“, какви са гаранциите, че представителите на вашата партия в управлението ще го направят в действителност?

Надяваме се да отговорите на нашите въпроси, за да си изясним и отразим правилно възгледите, предизборните обещания и бъдещата политика на вашите партии и коалиции, при евентуалното ви участие в управлението на страната сред изборите на 2 октомври 2022 г.

С пожелание за успешна кампания и вярна служба на България и българския народ!

 

РТВ „Истина и Свобода“






Горе писмото в оригинал.

И ето вече получихме първи отговор, от една от партиите, чието писмо, явно отговаря и на първото ни запитване за вижданията им спрямо ПЛАНдемията, както и на поканата за пресконференция, по повод на прокурорската преписка № 10729/2022:
.............................................................................................................................................

Здравейте колеги,
Ние, от Коалиция "Справедлива България" подкрепяме инициативата ви и наши представители ще присъстват на пресконференцията.

Поздрави,
Райна Стаменова, 08ХХ ХХХ ХХХ
Ръководител на Щаба на КСБ
.............................................................................................................................................

Очакваме и други отговори от партии и коалиции

По темата досега сме публикували оригиналните документи  в следните статии:








НАПОМНЯМЕ И ДРУГИТЕ ВОДЕНИ В МОМЕНТА БИТКИ:

  • Беше внесена подписка в Народното събрание с 30 000 подписа на смели българи, които искат България да напусне престъпната организация СЗО.
  • Една храбра софиянка води дело в Комисията за Защита от Дискриминация против престъпната заповед за въвеждане на зелени сертификати срещу директорката на Испанската Гимназия в София.
  • Делото заведено от Автономната Работническа Конфедерация против "Зелените сертификати“ ще се гледа на 14 октомври 2022 г.





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves