Важни писания

четвъртък, 14 януари 2016 г.

Пророчествата за 2016 година - проверка на 1 януари 2017 г.

Новият крал на Англия
Предсказателите или са глупави, или ни мислят нас за глупави. В началото на всяка нова година те бълват какви ли не пророчества, които почти никога не се сбъдват. Но онези медии, които ги публикуват със сензационни заглавия в началото на годината не си правят труда да ги препубликуват за проверка на сбъдването им в края на годината. Е, сега ще обърнем тази порочна тенденция, публикувам всички предсказания направени тук: "Aстролози и ясновидци от цял свят се надпреварват да дават прогнози за събития, които ще се случат през 2016 година. Ето някои от направените предсказания от Крейг Хамилтън-Паркър за 2016 година: :

- Голямо земетресение в Хималаите ще скъса стената на язовир.

- Японски остров ще потъне. През годината ще има много внезапни промени в околната среда. Повече отвсякога ще се разрушат ледените пластове.

- Безпрецедентни валежи ще нарушат летните олимпийски игри в Рио де Жанейро, Бразилия.

- Комета или астероид ще бъде пропуснат от повечето астрономически обсерватории и ще доближи опасно Земята.

- Великобритания ще изтегли напред референдума за ЕС и ще напусне съюза.
(Първото не се сбъдна, Великобритания не изтегли напред референдума. Проведе си го на 23 юни, както и беше решено. Референдумът реши за напускането на ЕС. Но ще видим дали реално ще се случи, парламентът може да вземе и обратното решение. Тоест досега не се е сбъднало нищо.)

- Терористи ще опитат да убият Ангела Меркел. Международна клетка на “Ислямска държава” ще действа от Германия.

- Голям пожар в историческа холандска сграда ще унищожи много шедьоври.

- Нова вълна от бежанци ще дойде от Украйна и Грузия.

- Русия ще затегне хватката срещу дисидентите.

- Възход на дясната политика в Испания, Франция и Италия ще докара улични бунтове. Ще има изгорени джамии.

- Турция ще нахлуе в кюрдските райони на Сирия.

- Нова форма на нанотехнологиите ще бъде използвана за проследяване на терористи.

- Ще се докаже, че често използвана добавка за храна причинява рак.

- Ще бъде направен опит за задкулисен преврат в Китай, а юанът ще се срине.

- Гола снимка на Ким Чен Ун ще предизвика голям политически скандал.

- Париж, Брюксел, Берлин и Лондон остават мишени на терористите, което е ясно и без да си гадател.

- Кралица Елизабет Втора ще почине в съня си, принц Чарлз става крал.

- Индийската икономика ще продължи да расте, но затова ще се стигне до разпадане на китайската валута, след сътресенията.

- Принц Филип, херцог на Единбург, ще се разболее тежко, и с операция ще му спасяват живота.


- Хиляди ще загинат при силен трус в Мароко.

- Ще бъде направен опит за убийство на американския президент Барак Обама.

- Гигантско изригване на вулкан в Япония и силен трус в района на Токио ще убият хиляди хора.

- 6 ирански бойни кораба ще бъдат потопени в Персийския залив.

- Русия ще свали американски изтребител над Украйна.

- Израел започва атаки едновременно срещу Сирия на Асад и “Даеш”. С бомби ще разруши и ядрени инсталации на Иран.

- Папа Франциск и/или неговият наследник ще бъдат убити.

- Известна актриса и актьор ще бъдат открити обесени. Самоубийствен пакт или отделни инциденти? Други предричат също мистериозна смърт на много прочута актриса чрез удавяне или задушаване.

- Голямо изригване на Везувий ще убие хиляди.

- Русия отива на война с Полша.

- Башар Асад ще бъде убит в Алепо."

През годината ще следим дали се сбъдват и основна проверка ще направим на 2-3 януари 2017 г., да сме живи и здрави. Ще бъде интересно. Макар, че честно казано, ми е омръзнало от десетки години да чета такива пророчества, че Елизабет Втора ще умре и ще има нов крал на Англия. Имам чувството, че тя ще ни надживее всичките, дано не съм прав....

А като първи провал на една "социоложка" Вяра Ганчева в Пловдив ще препубликувам това си писание: "Дали ще си скъса дипломата?"
Вяра Ганчева - "социоложка"
"Социолозите в България са най-големите проститутки, след журналистите разбира се. Една от тях обаче преигра, като начинаеща актриса във филм за възрастни. Понеже "предсказанието" й е лесно проверимо в най-скоро време, го препечатвам тук и с голямо удоволствие ще видим верността му след втория тур на местните избори. Съхранявам го, защото често в мрежата изчезват такива материали на "социолози" и "пророци" след като събитията, които са "предсказали" не са се сбъднали. С една дума очаквам с нетърпение да я видя как ще си скъса дипломата публично, както обеща.
Ако след изборите оригиналът не е изчезнал, ще можете да го прочетете тук. Ако е изчезнал, остава при мен. Аз помня...
"Във втория град на България ще има балотаж на местните избори и той ще е между кандидата на ГЕРБ Иван Тотев и Дани Каназирева от “Съюз за Пловдив”. Това сочи социологическо изследване, проведено в Пловдив, поръчано и платено от Института за модерна политика, обясни д-р Вяра Ганчева.  “Очертава се триумвират Иван Тотев (31%), следван от Дани Каназирева (24%) и Славчо Атанасов (21%). ..., твърди Ганчева. Тя се зарече, че ще си скъса дипломата на социолог, ако прогнозата ѝ за Пловдив не се сбъдне....
......“25 г. се занимавам със социология, казвам се Вяра и трябва да ми вярвате”, заяви Ганчева. ....“При втория тур между сегашния кмет от ГЕРБ и Каназирева съотношението на силите е изравнено - 31 срещу 31% подкрепа, което означава, че няма нищо предварително известно и изненади са напълно възможни”, смята Ганчева." и т.н.
Ще се върнем на темата, когато излязат официалните резултати след балотажа в Пловдив. Такъв ще има със сигурност. Без да съм социолог или пророк, казвам, че той ще е между Иван Тотев и Здравко Димитров, или Тотев и Славчо Атанасов. Сигурното е, че Дани Каназирева ще остане трета.... Много й поздрави на Вяра Ганчева и да си подготви дипломата за късане.... (Това го бях написал на 25 септември 2015 г.)

С една дума социоложката предсказа, че балотажа ще е между Тотев и Дани Каназирева, а аз писах, че без да съм социолог казвам, че това е невъзможно и дадох двата правилни варианта. С втория познах - балотажа беше между Тотев и Славчо Атанасов, Дани остана назад и не стигна до балотаж. Вяра Ганчева беше казала, че ако прогнозата й не се потвърди ще си скъса дипломата. Е, не си я скъса, но поне да й го напомним....


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves