Важни писания

четвъртък, 28 януари 2016 г.

"Съвместно съжителство" от Иван Вазов

"Под игото" - политкоректната версия
Отново доживях да прочета патриотична статия в сайта "Офнюз", (който иначе получава американски долари от прословутата фондация "Америка за България", заедно  с "Медияпул", "Капитал", "Редута.бг.", "Стършел", "Под тепето" и други слугинстващи издания.)

"Съвместното съжителство" - политкоректна версия на романа на Иван Вазов - летописец на бракоразводните процеси между българи и турци в края на 19 век.
"Стратегическа дълбочина" е книга на турския министър-председател Ахмед Давутоглу, която минава за доктрина на неоосманизма - план как Турция да възвърне някогашната си роля на супер сила, която е имала Османската империя.
"Явното малоумие" е състояние на българския чиновник, при което се напъва да произведе нещо, надхвърлящо капацитета му с цел да се подмаже на началника.
"Учебната програма" е парадигма, по която ще бъдат написани учебниците на децата ни, парадигма, по която ще бъде формиран техният светоглед, тяхното разбиране за истина и лъжа, за род и Родина. "МОН" е министерство, което никога не случва на министър."

Силно препоръчвам да прочетете статията тук: "Учебните програми на МОН: Стратегическа дълбочина или явно малоумие"

Туркофилите и платените с американски пари толерасти - грантаджии от "Отровено общество" пак управляват министерството. А защо става така ли? Ами вижте тази снимка.

И тази статия : "Коалицията ГЕРБ-ДПС". А знаете ли какво прави министърът на образованието? Приветства книгата на Давутоглу "Стратегическа дълбочина" с похвално слово на представянето й, заедно с шефа на БАН. За тези вредни идиоти тук...Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves