Важни писания

сряда, 20 януари 2016 г.

Ха-ха-ха - електронно гласуване ли?

Системният администратор на правителството
работи за отстраняването на проблемите
Човек не знае да се смее ли, да плаче ли, виждайки скудоумието и некомпетентността на правителствените служители. Още когато пишех поредица от материали срещу електронното гласуване, един от основните ми доводи беше този: "Аз на първо място поставям некадърността, подкупността и злонамереността на българските институции, на които бихме поверили гласовете си с надеждата да ги отчетат "правилно и честно". И там давах удивителни примери на организирано малоумие проявено в съда, ДАНС, полицията, ЦИК и други важни държавни институции. И ето поредното потвърждение за съжаление. Вижте тази публикация на "Биволъ" - "Държавата нехае за пробив в информационната система на Министерския съвет." Само една част: "Вече месец държавните институции не обръщат внимание на пробив в информационната система на Министерски съвет, откъдето хакерите точат ЕГН, телефони и мейли на хора с високи позиции във властта, служители на европейските институции, висши служители на ДАНС и дори чужди посланици."
"Биволъ" добронамерено ги е уведомил институциите и им е дал препоръки как да обезопасят сървъра и вече месец няма резултати. 

Питам всички защитници на "електронното гласуване" - на тези некадърници ли ще поверите електронния си глас? 

В ЦИК преброяват електронните гласове
Та те не могат и не искат да защитят собствените си лични данни, а вие ще им поверите вашите? И вашите гласове? И чрез гласовете си - съдбата на България? Ако го направите, има две възможности - или сте пълни глупаци, като този тук, което е лошо, но поне не е осъдително, или сте платени соросоидни грантаджии и го правите нарочно в услуга на господарите си, като тези тук.
Всеки има възможност да си разбере и избере, какъв е, и какъв иска да бъде. 

Аз избирам хартиеното гласуване!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves