Важни писания

сряда, 27 януари 2016 г.

Кошмарът на премиера Бойко Борисов

"Сценка - достойна за евтин гоблен, пресъздаващ комбинацията от глупост, цинизъм и нахалство, която минава за управление на държавата." - пише Петя Владимирова в "Поискаха ни оставката, не я приехме".
Борисов, усещаш ли жегата зад ъгъла? Започващите стихийно протести, както стана през зимата на 2013 г.? Днес в Калофер, утре в София, после във Варна. Бавно и разпокъсано, в началото с малко участници. Кой излязъл да протестира срещу поскъпналите винетки, кой срещу дъмпинга в таксиметровите услуги, кой свикал патриотичен митинг срещу фалшифицирането на историята на България в учебниците по история, пробутвано от соросоидни НПО-та - платени предатели с грантаджийски пари от фондация "Америка за България". Докато внезапно тези малки изолирани огънчета на бунта тлеещи в отделни градове, се слеят и цялата страна се запали. И стихийният пожар на демонстрациите внезапно изригне като вулкан и изпепели мафиотското ти управление. Този път може и да не подаваш оставка, народът сам ще ти я вземе, но за разлика от 2013 г. - завинаги. Песента ти е изпята, презокеанските ти господари те хвърлиха на кучетата, ако не си го разбрал още.
И ще се сбъдне най-големият ти кошмар - оставаш без власт, а Сретен Йосич те дебне зад ъгъла. Той има време да те изчака още малко. Човекът е търпелив... Още мераклии да дръпнат спусъка са изброени тук...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves