Важни писания

сряда, 27 януари 2016 г.

Деца, всъщност няма Дядо Коледа!

Гадният агент на "Кока Кола"
Ами това е жестоката истина и е време да пораснете. Дядо Коледа няма! Това е един измислен от компанията "Кока Кола" - смешен дядка с червен кожух на когото напоследък му забраниха да взема дечица на коленете си, защото основателно го подозират в педофилия. Всъщност освен педофил, е и обикновен педераст - помислете си, на такава красива помощничка Снежанка да не й обръща никакво внимание, а да си заглежда само джуджетата, май го прави и с елените... А тази злокобна корпорация го измисли навремето, като рекламно-маркетингов трик, (като пораснете тези неща ще ги учите в Университета), за да продава по-успешно отровните си боклуци, маскирани като разхладителни напитки. От които, ако много ги пиете ще си докарате, диабет, високо кръвно или направо рак на черния дроб (това ще го учите в училище). И тогава чичко доктор, не само ще ви трови с хапчета всеки ден по няколко пъти, ами и ще ви даде и една гадна голяма инжекция и ще ви накара сами да си я забивате в корема и много ще боли. И ще го правите по три пъти на ден, цял живот, който ще е нещастен и кратък. Както и да е, с една дума, не пийте "Кока Кола", защото е вредна и не вярвайте в Дядо Коледа, защото е измислица. 
Родители, пазете си
децата от този перверзник
А кой Ви носи подаръците ли? Ами мама и татко с тежък труд изкарват едни пари за да ви купят подаръците, като ви лъжат, че ги е донесъл смешния дядка с педерастко червеното кожухче. Това е чистата и свята истина.... 
Нормално ли е при такава Снежанка Дядо
Коледа да се занимава с джуджетата
Може и да има безумни бози в Холивудската продукция, но имат едни пародийни филми, които се гаврят с най-известните екшъни и са адски смешни. Сещам се за поредиците "Голият пищов", "Смотаняци", "Страшен филм" и някои други. Та в един от тях (мисля, че беше в "Смотаняци 2") американският президент беше в една детска градина преди Коледа и в пристъп на честност каза на децата нещо подобно, като това горе.  Те разбира се се разплакаха, а докато президентът се забавляваше с тях,  терористите срутваха със самолети кулите близнаци. А, всъщност и това е гадна лъжа. Да не си мислите, че ония неграмотни араби керванджии са отвлекли самолетите, като са заплашили пилотите с макетни ножчета и са ги забили в небостъргачите (не ножчетата, а самолетите)? Ако вярвате на тази глупост, значи и вие вярвате в Дядо Коледа и ви е време да пораснете.
След това дълго лирично встъпление да си дойдем най-после на думата. А тя е за сакралния въпрос вълнуващ 200 000 юноши и девойки в България и по света:
Анкетата набира скорост

И така гей ли е Емил Конрад или обикновен педераст?

Можете да гласувате в този сайт и да прочетете коментарите. Докато ровех мрежата за да изуча "литературните му постижения", за които писах вече тук, попаднах на интересни младежки форуми и сега ще им направя реклама. Подчертавам - безплатно, не като "Кока Кола" с Дядо Коледа. Започваме с горецитираният сайт с анкетата, ето само две интересни мнения:
"|12/02/2015 - 14:03 #60657
Емил Конрад е отвратително пасивно хомосексуалистче, което следи всички коментари във facebook, vbox, youtube, etc. и трие и блокирва всяко едно мнение, което не го възхвалява. Има повече блокирани хора отколкото цялата администрация на vbox.. и не се шегувам. Проверете коментарите под това видео: http://vbox7.com/play:9a813d1caa&start=26. Книгата му е пълна безсмислица и всеки, който я е купил е или на 12 или с IQ под 80. Самият Емил е инфантилен и се държи като 15 годишен келеш... на 25.  Жалка история."

"| 24/02/2015 - 14:43 #60892
Човек, който се е превърнал в идол на децата и се прави на интересен пред камерата, едва ли е от най-интелигентните. :) Познавам хора, които не правят влогове и не пишат книги, но със сигурност на една маса ще го затапват по много въпроси. Проблемът е, че имаме овчи манталитет. Емил Конрад е самовлюбен нарцис, трие коментари на поразия. Последното е достатъчно показателно, че е смешник. Тия деца, дето му купуват смешната книга, чували ли са за Никола Вапцаров? Не ми дреме дали е мека китка, но не ме кефи като човек. И не е нужно да го познавам лично. Надут е. :) Мислете с главата си и гледайте с очите си, не е зряло да се възхищавате на човек, който вади една след друга заучени фрази. Сега, като негов фен, ще те възнаградя със следната пантомима - Високо вдигната ръка със щръкнал пръст в средата. Хайде припкай да купуваш книгата, че няма да останат бройки вече, пропаднало поколение дегенерати."
Вторият мисли направо като мен. Повече за дегенерацията тук. Така, докато ровичках мрежата се чудех на противоречието - в едни сайтове пишат, че Конрад е българо-арменец, а в други германо-арменец, в трети, че е със смесена кръв българска, арменска и германска. Както и да е, да се изясняват помежду си. Но попаднах на негово интервю с биографични подробности поместено в забележете - списание "Ева".
Емил Конрад
"Той е на 25. Висок и слаб, с физика на момче, което не се отлепва от компютъра. Опровергава ме, макар да споменава, че вече си е направил очила за компютър. Между другото, при преглед в очен кабинет установили, че има много дебела ретина. Хм, казвам си, ето отличителен белег – Емил с дебелата ретина, имало и нещо дебело у него. Защото всичко друго е, как да кажа, фино, много уязвимо.  
Живее в Костинброд. Показва ми на телефона си гледката от прозореца на къщата му – двор с езерце. Казва, че е осигурен от родителите си до живот, така че може и нищо да не прави. Но отвътре го напъва да създава разни неща – да снима клипове, а сега и книга. Която, между другото, си е поръчал да му доставят вкъщи с наложен платеж и в момента му звънят да си я получи. Той пък звъни на леля си, с която живее, да я плати. Абсолютна откачалка!"    
Даааа, защо ли ми светна сигналната лампичка като чета Костинброд? Ами да, там е роден и Азис, не че нещо, ама двама такива, от едно и също място, голямо съвпадение става. Пропускам описанието "Висок и слаб...всичко друго е, как да кажа, фино, много уязвимо." Подозрително, но не е доказателство. Възражение, ама нали има две приятелки: "Излизам си със същите хора. (Емил назовава две имена на близки приятелки – Сантра и солистката на Дийп Зоун Проджект – Надя – б.а.)" Контравъзражение - приятелки в смисъл на женско приятелство ли? Спи ли с тях или само си говорят за мъже и други женски неща?
Вчерашната статия в  "Дневник" (тук), която разбуни духовете се оказа, че не е първата по темата Емил Конрад. И "Капитал" е писал за него. В четири материала, а "Дневник" цели седем. А това вече е много, много съмнително. Защото, както пише Недялко Недялков: "Не е време за куртоазия. Време е да наричаме нещата със собствените им имена. "Протестна мрежа" и кръгът "Капитал" са пълни с "амбриажи" и "двуцевки". Сега искат да ни ги насадят във властта." И да, главният редактор на "Капитал" е педераст. А обратните се поддържат, нали сте чували за "Хоминтерна"?  Чудно ли е тогава, че онзи смешник Георги Марчев написа такъв пасквил в "Дневник" с предложението "книгата" на "класика" Емил Конрад да влезе в задължителната учебна програма по литература в училище? Абе, изобщо толерастката групировка "Капитал" много усилено го пробутва Емил Конрад.... Светва нова червена лампичка.
Продължаваме с друг сайт. Не го давам като препратка, защото е "специализиран" на гадна педерастка тематика и няма да развращавам малолетни с такива содомии. Трябва да си пазим децата. Едно петнадесетгодишно момиче (когато е писано, сега вероятно е на 17) задава въпрос:

"34. След като се различавате.... Емил Конрад гей ли е? И не, нямам нищо против него, дори съм му фенка, но... чисто любопитство."

Отговарят му:
"37.   До 34. Не съм автора, но според мен, Емил Конрад си е гей на 100%." 

Абе, момиче, намери си приятел, истински, който ще се интересува от теб като жена, а няма да заглежда мъжете минаващи покрай вас. Григорий Климов има специален термин за такива нещастни бракове между нормален мъж с лесбийка или педераст с нормална жена. Нарича го "69 начина да бъдеш нещастен". Виж бракът на лесбийката Меркел с педерастът Йоахим Зауер е "неочаквано добра комбинация". Ама знаеш ли, че Зауер преди Меркел е имал друг брак, от който уж има и деца, ако той ги е правил изобщо. И жена му един хубав ден го заварва в леглото с мъж и се развежда с него. А той си намира лесбийката Меркел. Климов пише по този въпрос: "Но ако това се окаже непослушен род, род, въставащ срещу Бога, то неговите членове ще пренебрегнат гласа Божий и ще се опитат да излъжат самият Господ Бог по различни начини. Те ще се опитат да излъжат Бога като опитат изкуствено оплождане, или чрез фалш в брака – ще спят например с жена, а в същото време ще си представят, че са с мъж или куче или с родната си майка. Или пък ще го излъжат така – жената с разрешение на мъжа или без него, отива в местния клуб и забърсва за една нощ нищо неподозиращ здрав, нормален мъж, за да има от него дете (“на чужд х… влиза в рая” – руска поговорка)." Изобщо "69 начина да бъдеш нещастен". Педерастът няма да е щастлив с теб, нито ти с него, дори да се венчаете. Той няма да ти направи дете, ще трябва да направиш това, което говори Климов - специалистът по дегенерология. Порасни и започни да мислиш, защото понякога чувствата лъжат, виж какво казва една препатила: "41.   Лично аз имам приятел гей от много години. Аз съм жена и сме били само приятели, отначало го криеше, но след това си призна, за което е супер, защото трябва да се приемеш такъв какъвто си. Аз лично ще споделя моето мнение, принципно не съдя хората по сексуалността, а по това какви са като хора. Този мои приятел мога да кажа, че е 2 пъти повече кавалер от всички мъже с които съм се виждала - може би защото е по-близо да женската същност, освен това с него мога да си говоря с часове по най-различни теми, много е интелигентен, и мога да кажа, че е един от малкото хора, които истински ме разбират. Мисля, че това се дължи на по-голямата насоченост към женската енергия или както е там е. От друга страна ги няма тия чисто женски злоби, зависти за някакви дрънкулки и т. н. Като цяло нямам лошо мнение за тези хора, но имам лошо за тези дето са такива, но не си го признават. Имам един познат който се прави на хетеро, но мисля, че е гей, защото както каза автора, много пъти като сме били на заведение, не заглежда готините мацки, а мисля, че по-скоро гледа мъжете. Последния път го улових да си праща някакви погледи с един сервитьор, както и да е, не ме дразни това, а ме дразни че се преструва. Всички от компанията го подозираме, а той развива тезата, че иска да има жена и деца, което още повече ме отвращава, защото според мен е готов да излъже някоя жена, за да се впише в обществото като нормален мъж. Такива не ги уважавам, уважавам тези дето са се приели такива каквито са, и не го крият, и не лъжат другите." Виждаш ли мойто момиче, педалът може да те заблуди с галантност и разбиране, ама после те чакат "69 начина да бъдеш нещастна". Ако пък си такава "фенка" на Емил Конрад, запознай се с него и го пробвай с едно наум. Или по-добре разпитай в училището му - имал ли е гаджета в гимназията, в Университета, провери сега дали има приятелка, защото ще разбереш, че няма такава, поне не в истинския смисъл на думата. Много го разтегнах, но приключвам със следното: 
"Малката, ориентирай се навреме, година ти остава до пълнолетието. Забрави Емил Конрад и всякакви педерасти, лесбийки, транссексуални, бисексуални, асексуални, травестити и друга подобна дегенератска измет. Намери си мъж по любов, оженете се, и си направете деца, в това е щастието, и за това живеем. Порасни и разбери, че няма Дядо Коледа!"


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves